2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Ne şikayetiniz olmuştu çünkü muayenelerde bakılmıyor ona rutin olarak ?

Enfeksiyondan hiç korkma dediğim gibi ben enfeksiyonluyken serklaj oldum
Zaten serklajdan sonra enfeksiyon kaçınılmaz oluyor
Doktorlar ona göre ilaç veriyorlar hiç stres yapma kafana takılan seyleri bana sorabilirsin
Ne gibi semptom ve şikayet oluyor ?

Ne şikayetiniz olmuştu çünkü muayenelerde bakılmıyor ona rutin olarak ?
Herhangi bir şikayetim yok ama serviks uzunluğu 27mm olmuş. 3 ün altında olduğu için serklaj yapılması gerekiyor ama devlet hastanesi hemen yapmıyor. 1 kaybım var bu sebeple, o yüzden riske atmak istemiyorum

Ne gibi semptom ve şikayet oluyor ?
Canım bende hiç sikayet olmadı
Doktor dedi mantar enfeksiyon var diye ilaç verdi hatta bende dedim bende bi belirti yok
Sonra tuvalete gittikçe kalıp gibi akıntım olmaya başladı ama böyle normal bi akıntı değil krem gibi ve her sildiğinde geliyordu bide az azda değil parmak gibi büyük büyük akıntılar
2kez antibiyotik verdi krem sampuan verdi geçti

Rüyasında geçen gün kız görmüş.
Kız doğurdugumu görmüş benim rüyalarım çıkar kız olucak diye havalardaydı o yüzden
Yaaa ona da yazık ama Ben de ilk gebeliğimde rüya gördüm aynı bebiş olmuştu hem de bunda da rüya gördüm ama bu sefer doğru çıkmadı eşin gibi

Yaaa ona da yazık ama Ben de ilk gebeliğimde rüya gördüm aynı bebiş olmuştu hem de bunda da rüya gördüm ama bu sefer doğru çıkmadı eşin gibi
Bende ilk gebeliğimde rüyamda görmüştüm çıkmıştı
ama bunda hiçbir şey görmedim

Kızlar 0-1 aylık çok az kullanılıyor . Hatta iri ve kilolu bebekler hiç kullanamıyormuş. Ben hiç almadım 0-1 aylık. Bizi de daha önce tecrübe etmiş anneler uyardı. Söylemek istedim
Aaaa direkt 3 aylık alayım o zaman doğru iri çıkarsa yandık büyük gelse de sorun değil kış bebeleri sarar sarmalarız

Kızlar sosyal medyada bebiş geliyor diye paylaştınız mı
Ben paylaşmak istiyorum ama ne zaman yapsam bilemedim anne çocuk sayfası da yapacağım inşallah doğunca
Hayır kimse bilmiyor daha. İsimli makosen ayakkabı yaptıracağım pamoccs diye bir sayfada (çok tatlılar çokça tavsiye ederim); eşimle ayakkabılarla fotoğraf çeker atarız Aslında parti de yapmıştık, ama eşim yoktu yanımda, o yüzden atmak istemedim

Bayıldım, çok tatlılar. Ben olsam kafamı karıştırmazdım. Araştırdıkça karar veremiyor insan; o kadar çok çeşit var ki..

Oyyy çok tatlııı ben de yaptırayım bir netleşse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…