Ne şikayetiniz olmuştu çünkü muayenelerde bakılmıyor ona rutin olarak ?Ço
Çok teşekkür ederim, şimdi randevumu aldım yarın gideceğim Gaziantep özel düztepe yaşam hastanesine. Serklaj işlemi de yapıyormuş doktor hanım. İnşallah bir an önce yapar içim rahat eder.
O kadar korkuyorum ki, eşimin görevi sebebiyle geldik islahiyeye.
Ev yok, konteynırda kalıyoruz. Allahtan temiz, sadece bize ait tüm özel alanlar ama yine de enfeksiyon fln olur muyum diye çok korkuyorum
Ne gibi semptom ve şikayet oluyor ?Enfeksiyondan hiç korkma dediğim gibi ben enfeksiyonluyken serklaj oldum
Zaten serklajdan sonra enfeksiyon kaçınılmaz oluyor
Doktorlar ona göre ilaç veriyorlar hiç stres yapma kafana takılan seyleri bana sorabilirsin
Rüyasında geçen gün kız görmüş.Yaaa hayırlı olsunneden kız olduğuna inanıyor istiyor diye mi
Herhangi bir şikayetim yok ama serviks uzunluğu 27mm olmuş. 3 ün altında olduğu için serklaj yapılması gerekiyor ama devlet hastanesi hemen yapmıyor. 1 kaybım var bu sebeple, o yüzden riske atmak istemiyorumNe şikayetiniz olmuştu çünkü muayenelerde bakılmıyor ona rutin olarak ?
Kan veriliyor 1 haftada çıkıyor sonuçDoktor bakıyor de mi bir daha bir şey yapmamıza gerek yok
Rabbim gönlümüze göre verdi şükür sağlıkla gelsinlerde kız erkek farketmiyorduNe güzel kız geliyor bizde erkek torun çok olunca kız bebek daha revaçta
Canım bende hiç sikayet olmadıNe gibi semptom ve şikayet oluyor ?
Yaaa ona da yazık amaRüyasında geçen gün kız görmüş.
Kız doğurdugumu görmüş benim rüyalarım çıkar kız olucak diye havalardaydı o yüzden
3 lü tarama mı deniliyor ne kadar cahil kaldımKan veriliyor 1 haftada çıkıyor sonuç
Bende ilk gebeliğimde rüyamda görmüştüm çıkmıştıYaaa ona da yazık amaBen de ilk gebeliğimde rüya gördüm aynı bebiş olmuştu hem de bunda da rüya gördüm ama bu sefer doğru çıkmadı eşin gibi
Kızlar 0-1 aylık çok az kullanılıyor . Hatta iri ve kilolu bebekler hiç kullanamıyormuş. Ben hiç almadım 0-1 aylık. Bizi de daha önce tecrübe etmiş anneler uyardı. Söylemek istedimKızlar üçlü zıbın takım 125₺ indirimde Civil Baby Bebek 3
Aaaa direkt 3 aylık alayım o zaman doğru iri çıkarsa yandıkKızlar 0-1 aylık çok az kullanılıyor . Hatta iri ve kilolu bebekler hiç kullanamıyormuş. Ben hiç almadım 0-1 aylık. Bizi de daha önce tecrübe etmiş anneler uyardı. Söylemek istedim
Hayır kimse bilmiyor daha. İsimli makosen ayakkabı yaptıracağım pamoccs diye bir sayfada (çok tatlılar çokça tavsiye ederim); eşimle ayakkabılarla fotoğraf çeker atarızKızlar sosyal medyada bebiş geliyor diye paylaştınız mı
Ben paylaşmak istiyorum ama ne zaman yapsam bilemedim anne çocuk sayfası da yapacağım inşallah doğunca
Yok hayır 3 lü tarama değil bunun adı aft mom doktorunuza sorarsınız aft mom yapılcakmı diye her doktorun prensibi çalışma şekli farklı kimi gerek görür kimi görmez3 lü tarama mı deniliyor ne kadar cahil kaldım
Aynen canım, paramızı da çöpe atmamış oluruz en azındanAaaa direkt 3 aylık alayım o zaman doğru iri çıkarsa yandıkbüyük gelse de sorun değil kış bebeleri sarar sarmalarız
Bayıldım, çok tatlılar. Ben olsam kafamı karıştırmazdım. Araştırdıkça karar veremiyor insan; o kadar çok çeşit var ki..kızlar hastane çıkışları hangi marka tercih ettiniz ben daha alamadım fotograf çekimi için aşağıdaki gibi almayı düşünüyorum ama diğerleri hangi marka alsam acaba arkadaşım bi organik kullanıyor çok güzel yumuşacık dedi alanlar neleri tercih ettiniz?
Eki Görüntüle 3294822
Aynı dakikalarda düşünmüşüz bugün müydü amniyosentez diye geçirmiştim ben de aklımdan inşallah sorunsuz sıkıntısız geçmiştir
Oyyy çok tatlııı ben de yaptırayım bir netleşseHayır kimse bilmiyor daha. İsimli makosen ayakkabı yaptıracağım pamoccs diye bir sayfada (çok tatlılar çokça tavsiye ederim); eşimle ayakkabılarla fotoğraf çeker atarızAslında parti de yapmıştık, ama eşim yoktu yanımda, o yüzden atmak istemedim
Az kaldı, son 3 müydüOyyy çok tatlııı ben de yaptırayım bir netleşse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?