- 8 Aralık 2022
- 1.299
- 1.383
- 63
- 31
Canım ben gyno Ferro sanol içiyorum her sabah aç karna o bende mide bulantısı yapiyo 1 haftadır iyiydim busabah yine yumurta kokusundan tiksindim afedersin mide suyu kustum sonra rahatladımKızlar 16. Haftamdayım hala mide bulantım kusmam geçmedibişey yiyemiyorum. Var mı hala bulantısı olan bir ben mi kaldım
ya ne güzel en azından belli ben doktorun söylediklerine de güvenemiyorum kendim böyle tam görmedikçe :)
Bak senin ki tam bacak arasında benimki sola kaymış o nasıl pipi hala anlamadım
Ben de bir kaç foto çekildim eşimle çok paylaşayım yoktu ama çekilince çok hoşuma gitti paylaşsam mı diye dünden beri düşünüyorumKızlar sosyal medyada bebiş geliyor diye paylaştınız mı
Ben paylaşmak istiyorum ama ne zaman yapsam bilemedim anne çocuk sayfası da yapacağım inşallah doğunca
Bak senin ki tam bacak arasında benimki sola kaymış o nasıl pipi hala anlamadımama sen kaç haftalıksın ya ben anlamam ama bu haftalar için biraz büyük değil mi pipileri şaşırıyorum valla
ya ne güzel en azından belli ben doktorun söylediklerine de güvenemiyorum kendim böyle tam görmedikçe :)
Kızlar maşallah deyin oğlumun pipisineHay masallahhh salmış ortaya
maşallaahhh, zaten pipi net gorunuyor yaa :))Kızlar maşallah deyin oğlumun pipisine
Valla pipisini felan ölçmedi
Zaten doktor demese bile belli bunda erkek oldugu baya uğraştı yine bacakları üst üsteydi sonunda gördük
4 kezde 4d yüzünü çekmeye çalıştı birinde hafif belli yüzü ama hep saklıyor kendisini
Tam 16+6 haftalık
Evet ya erkekler gerçekten belli ediyormaşallaahhh, zaten pipi net gorunuyor yaa :))
bız 13.haftada doktor erkek demeden görmüştük yani kordon için bi uzantı vs olması gereki..
sağlıkla gelsın canımm
evett bende 11.de gormustum erkek dıye dıye gezdım de kımse ınanmadı bana evde :))Evet ya erkekler gerçekten belli ediyor
Benim 12+2 de aynı böyle çıkıntısı vardı burayada atmıştım zaten
Aynen kordon zaten ileriki haftalarda pek görünmüyormuş şimdi videoyu izliyorumda kordon hiç görünmüyor
Senin daha açıklanmadı mı :) ne zaman öğrenmeye gideceksinBen hiç anlamıyorum ya hepiniz nasıl farkettiniz mal gibi hissediyorum kendimibide 14+5 benim doktor erkek olma ihtimali var dedi onda da hiç anlamadım
bende susuyorum ama benim midem çok yanıyor ondan olabilir diye düşünüyorum sizde var mı mide yanmasıDehşet susuyorum elimden su bardağı düşmüyor ben gibi olan var mı
Normalde hiç içemezdim bulantımdan dolayı oda bulantı yapıyordu. Ama bugün aşırı su içesim geliyor sürekli bulantı yapar diye de korkuyorumDehşet susuyorum elimden su bardağı düşmüyor ben gibi olan var mı
Dün gittim işte göremedi yine 2 hafta sonra gel kesin görürüz diyor. ama 14+5 de görünmez mi zaten anlamadım belkide kız olduğu için göremiyordur. amin.Senin daha açıklanmadı mı :) ne zaman öğrenmeye gideceksin
Banada eşim inanmıyorduevett bende 11.de gormustum erkek dıye dıye gezdım de kımse ınanmadı bana evde :))
sağlıkla gelsınler
Bende çok oluyor mide yanması reflüm olduğu için çok erken başladı benimbende susuyorum ama benim midem çok yanıyor ondan olabilir diye düşünüyorum sizde var mı mide yanması
ay aynı bızım muhabeetler yaaa,Banada eşim inanmıyordu
Bende diyordum sen pipiyi görünce görücem ben senin yüzünü diye
Birde aşırı tatlı yiyodum tatlı yiyincede erkek derler ya
Bende sendeyim valla ilk aşermem lahana turşusuydu uzun yolda market bulduk aldıkta kana kana yemiştimay aynı bızım muhabeetler yaaa,
bıde şey dıyorum 3 erkekle ben ne yapcam yaa bu evde :) esımde 3.kım dıyodu kuşumuz var oda erkek
ay ben full eksı yedım, hatta tursu vs :))
benim eşim çocuğu göstermek istemiyormuş instagramdaKızlar sosyal medyada bebiş geliyor diye paylaştınız mı
Ben paylaşmak istiyorum ama ne zaman yapsam bilemedim anne çocuk sayfası da yapacağım inşallah doğunca
ohhh şifa olsunBende sendeyim valla ilk aşermem lahana turşusuydu uzun yolda market bulduk aldıkta kana kana yemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?