ay aynı bızım muhabeetler yaaa,
bıde şey dıyorum 3 erkekle ben ne yapcam yaa bu evde :) esımde 3.kım dıyodu kuşumuz var oda erkek
ay ben full eksı yedım, hatta tursu vs :))
amın canımmm, sağlıkla bırde kızımız olur ınsallahinşllah ikinci bebişlerimiz kız olurda onlarında gönlü hoş olur
Ben tatlı yiyemezdim kusardım hep ekşi tuzlu turşu yiyordum ama kız nasip olduay aynı bızım muhabeetler yaaa,
bıde şey dıyorum 3 erkekle ben ne yapcam yaa bu evde :) esımde 3.kım dıyodu kuşumuz var oda erkek
ay ben full eksı yedım, hatta tursu vs :))
ya bence bu tamamen hurafe, benım şu şartlarda ayşe olması lazım, senınde hakkı :)))Ben tatlı yiyemezdim kusardım hep ekşi tuzlu turşu yiyordum ama kız nasip oldu
O ne acabaAfp mom testi yaptırdınızmı kızlar şükür bizim güzel çıkmış sonuç
Al snaa erkek demişBidahakine seninde netleşir artık doktor demeden anladık biz@bireylulmeselesi
Eki Görüntüle 3294866
Yaaa hayırlı olsunEvet canım şimdi doktordan geldim
Sen kendini nasıl teselli ettin bana bi akıl ver eşimi teselli etmem lazım
Hala kız olduguna inanıyor
İlk benim de eşim dedi çocuğu koymasan mı diye dedim anne çocuk sayfası olcak diyebenim eşim çocuğu göstermek istemiyormuş instagramda
Düşük risk çıkmış sonuçların güzel canımMerhaba arkadaşlar ikili tarama testimin sonucu. Doktoruma attım ama daha görmedi. Anlayan var mı
Ben bi doktoruma sorayım o zaman bakalım onun dediğine göre kullanırımBana dedi ki doktorlar bunun ikisini beraber verir. İçeriği aslında çok zengin. Ama endişem işte doktor vermedi. Bir de kontrole gittiğim devamlı doktorum yok. Çünkü yaşadığım şehirde değilim. Yarın gideceğim sonra devamlı doktorum olacak kosmetse
Ayy çok teşekkür ederimDüşük risk çıkmış sonuçların güzel canım
Olay öyle değil mi zaten ye tatlıyı çıkar hakkı yi ye ekşiyi çıkar ayseyiBen tatlı yiyemezdim kusardım hep ekşi tuzlu turşu yiyordum ama kız nasip oldu
Mart grubunda bir arkadaş sordu kullanabilir demişBen bi doktoruma sorayım o zaman bakalım onun dediğine göre kullanırım
Evet o daha çok uyuyor kvdem bende çok turşu yemiştim erkek olmuştu seninde erkek olur dedi ama ben o tabire inanmıyorum açıkcası hepsi birbirine uydurulmuş sadeceOlay öyle değil mi zaten ye tatlıyı çıkar hakkı yi ye ekşiyi çıkar ayseyi
Nöral tüp defekti yani bebeğin omurgasında açıklık varmı diye bakılıyor 16. Haftadan sonra yapılıyorO ne acaba
Evet bence de hurafe hepsi tesadüfya bence bu tamamen hurafe, benım şu şartlarda ayşe olması lazım, senınde hakkı :)))
nasip kısmet
Çok teşekkür ederimTartı gereksiz canım, ztn sürekli rutin kontrollerin oluyor orda tartılıyor evde kalabalıktan ve sana takıntı olmaktan başka bir işe yaramaz, süt sağma makınası da doğumdan sonra lazımsa alınabilir, telsizde aynı şekilde bebek ztn sürekli sizinle gözünüzün önünden ayırmadığınız için ihtiyaç halınde sonradanda alınabilir, ana kucağınıda bebek doğduktan sonra deneyerek alırsın çünkü senin aldığını beğenmeyebiliyor haspalaronun haricinde küvetin yanına kova maşrapa birde banyo lifi doğal deniz süngerleri var onlardan alabılırsın, penye battaniye veya pazen battaniye alalirsin sarıp öyle yatırıyordum ben rahat oluyor ilk aylar sıçramıyor. Tırnak makası seti alabilirsin, birde kıyafetlerin yanına adet belirtin yoksa çoşuyor insan, yeni doğan 4-5 takım olsa yeter, gerisini büyük alın,birde bebek büyüdükçe alsanız daha iyi çünkü her çocuğun gelişimi farklı oluyor, birde ben oğluma polar tulumlardan almıstım, içi penye olanlardan eylül bebeğiydi, dışarı doktora aşıya vs giderken çok işimi gördü büyük beden alabilirsiniz onda
Doktor bakıyor de mi bir daha bir şey yapmamıza gerek yokNöral tüp defekti yani bebeğin omurgasında açıklık varmı diye bakılıyor 16. Haftadan sonra yapılıyor
Ne güzel kız geliyor bizde erkek torun çok olunca kız bebek daha revaçtaEvet o daha çok uyuyor kvdem bende çok turşu yemiştim erkek olmuştu seninde erkek olur dedi ama ben o tabire inanmıyorum açıkcası hepsi birbirine uydurulmuş sadeceilk torun kız oldu dye herkes erkek beklentisindeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?