2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Dolunay ve retrolar üstüne hamilelik üstüne sonbahar girişi ve hala sıcaklar mahvetti dokunsalar ağlarım çok ağlayasım var hiç mutlu değilim
Ay bende öyleyim bir de bu hamilelik beni biraz agresif yaptı en küçük şeye tahammülüm yok hemen sinirlenip sonunda ağlıyorum sonra bu davranışıma sinir olup tekrar başa sarıyorum geceleri meditasyon müziği dinleyeyim diyorum belki iyi gelir

Neden öyle düşünüyorsun canım bisey mi hissediyorsun içinde ya da bisey mi oldu bebek sağlıklıdır hiç ilgisi yoktur
İkili test orta risk gelmişti bu konuyla ilgili içimde kötü bir his yoktu ama bugün çok duygulandım. Muayene yaklaştığı için mi bilemedim. 29’unda da detaylı usg var korkuyorum açıkçası

Kızlar bende demin kotuleşmiştim sanki nefes alamiyordum balkona ciktik esimle derin derin nefes aliyordum amma bur turlu hava bana gecmiyordu sanki artik br kaç defa boyle olmuşum. Kolonya spirt koklamak istiyorum başım agriyor gibi yuzume buzlu su degdirmek istiyordum bolca su içtim çok garip bişey sanki oksijenim azaldi çarşamba doktora gidince sorucam neden boyle oluyorum nefesim kesilecek gibi

İkili test orta risk gelmişti bu konuyla ilgili içimde kötü bir his yoktu ama bugün çok duygulandım. Muayene yaklaştığı için mi bilemedim. 29’unda da detaylı usg var korkuyorum açıkçası
Seni çok iyi anliyorum kaygilarimiz endişelerimiz bitmiyor. Annem bana hep boyle endişeli olacaksın diyor dogurunca buyutunce yaslanıncaya kadar. Bu bir annelik duygusu

Panik atak canım bende var böyle oluyor nefes alıyorum ama nefes yetmiyor alamıyorum gibi oluyor öyle bir durumda tek tek ellerini yumruk yap aç sık sık aç üç saniye nefes al 5 saniye de ver yavaşça düzeliyor

Kötü bisey çıkmayacak bebişler gayet sağlıklı sorun bizleriz direkt hormonlarımız duygularımız

İnşallah canım evet doktorumda öyle dedik tombiş bebek geliyor inşallah böyle devam eder

Seni çok iyi anliyorum kaygilarimiz endişelerimiz bitmiyor. Annem bana hep boyle endişeli olacaksın diyor dogurunca buyutunce yaslanıncaya kadar. Bu bir annelik duygusu
Evet hiç bir zamanda bitmeyecek hep böyle endişeli olacağım herhalde.
Kötü bisey çıkmayacak bebişler gayet sağlıklı sorun bizleriz direkt hormonlarımız duygularımız
İnşallah kötü birşey çıkmayacak Rabbim sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bende bugün depresyonda gibiyim gündüz tutamadım kendimi ağladım rahatladım. Bebeğimin sağlığı konusunda şüphelerim var ondan oldu galiba ama bir anda geldi böyle anlamadım
O his bende de ara ara oluyor
Ama sanırım herkeste genel bı durgunluk iç sıkıntısı var ya..
Rabbim hayirlars çıkarsın

Hiç birşey çıkmayacak üzme güzel. Canını
Hem testler sadece istatistik bir doğruluğu olsa emin ol 100/100 doğruluk verilir..
Seni çok iyi anlıyorum .
Sağlıkla gelecekler Allah'ın izniyle inanıyorum

Hiç birşey çıkmayacak üzme güzel. Canını
Hem testler sadece istatistik bir doğruluğu olsa emin ol 100/100 doğruluk verilir..
Seni çok iyi anlıyorum .
Sağlıkla gelecekler Allah'ın izniyle inanıyorum
Evet %100 doğruluğu yok sadece bir istatik. Amin inşallah sağlıkla gelsinler başka birsey istemiyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…