Tamam canım teşekkür ederimEvet geçen hafta kullandım
Ay bende öyleyim bir de bu hamilelik beni biraz agresif yaptı en küçük şeye tahammülüm yok hemen sinirlenip sonunda ağlıyorum sonra bu davranışıma sinir olup tekrar başa sarıyorum geceleri meditasyon müziği dinleyeyim diyorum belki iyi gelirDolunay ve retrolar üstüne hamilelik üstüne sonbahar girişi ve hala sıcaklar mahvetti dokunsalar ağlarım çok ağlayasım var hiç mutlu değilim
Hesabi atarsin bizde takip ederiz canimSalı cinsiyet net olsun o gün paylasıcam
İkili test orta risk gelmişti bu konuyla ilgili içimde kötü bir his yoktu ama bugün çok duygulandım. Muayene yaklaştığı için mi bilemedim. 29’unda da detaylı usg var korkuyorum açıkçasıNeden öyle düşünüyorsun canım bisey mi hissediyorsun içinde ya da bisey mi oldu bebek sağlıklıdır hiç ilgisi yoktur
Seni çok iyi anliyorum kaygilarimiz endişelerimiz bitmiyor. Annem bana hep boyle endişeli olacaksın diyor dogurunca buyutunce yaslanıncaya kadar. Bu bir annelik duygusuİkili test orta risk gelmişti bu konuyla ilgili içimde kötü bir his yoktu ama bugün çok duygulandım. Muayene yaklaştığı için mi bilemedim. 29’unda da detaylı usg var korkuyorum açıkçası
Panik atak canım bende var böyle oluyor nefes alıyorum ama nefes yetmiyor alamıyorum gibi oluyor öyle bir durumda tek tek ellerini yumruk yap aç sık sık aç üç saniye nefes al 5 saniye de ver yavaşça düzeliyorKızlar bende demin kotuleşmiştim sanki nefes alamiyordum balkona ciktik esimle derin derin nefes aliyordum amma bur turlu hava bana gecmiyordu sanki artik br kaç defa boyle olmuşum. Kolonya spirt koklamak istiyorum başım agriyor gibi yuzume buzlu su degdirmek istiyordum bolca su içtim çok garip bişey sanki oksijenim azaldi çarşamba doktora gidince sorucam neden boyle oluyorum nefesim kesilecek gibi
Kötü bisey çıkmayacak bebişler gayet sağlıklıİkili test orta risk gelmişti bu konuyla ilgili içimde kötü bir his yoktu ama bugün çok duygulandım. Muayene yaklaştığı için mi bilemedim. 29’unda da detaylı usg var korkuyorum açıkçası
İnşallah canım evet doktorumda öyle dedik tombiş bebek geliyor inşallah böyle devam ederEvet bencede arada bir kac mm fark oluyormus benim doktorum eger ultrasonda az cikarsa mutlaka alttan bakariz diyodu. Amma abimin eşindede ilk karindan sonra her muayenede alttan bakiyorlardi ay insallah hic kimse yasamaz bu sorunu ve yasayanlarda saglikli bir sekilde bebegini dunyaha getirir. Sende endiselenme önlemini aldin geriisi allahtan bebegin tutulacaktir masallah 200grami geçmiş tombik bir bebek geliyor galibaa
Evet hiç bir zamanda bitmeyecek hep böyle endişeli olacağım herhalde.Seni çok iyi anliyorum kaygilarimiz endişelerimiz bitmiyor. Annem bana hep boyle endişeli olacaksın diyor dogurunca buyutunce yaslanıncaya kadar. Bu bir annelik duygusu
İnşallah kötü birşey çıkmayacakKötü bisey çıkmayacak bebişler gayet sağlıklısorun bizleriz direkt hormonlarımız duygularımız
Senin mesajini okuduktan sonra hemen bir tane muz yedimİnşallah canım evet doktorumda öyle dedik tombiş bebek geliyor inşallah böyle devam eder
Senin karnin çıktımı büyüdümü? Bende cok altta bir doluluk hiss ediyor gibiyim 15+5İnşallah canım evet doktorumda öyle dedik tombiş bebek geliyor inşallah böyle devam eder
Kaçıncı haftanızdasınız?2 gündür sabah akşam kusuyorum. İlk aylarda nadirdi
O his bende de ara ara oluyorBende bugün depresyonda gibiyim gündüz tutamadım kendimi ağladım rahatladım. Bebeğimin sağlığı konusunda şüphelerim var ondan oldu galiba ama bir anda geldi böyle anlamadım
Amin inşallahO his bende de ara ara oluyor
Ama sanırım herkeste genel bı durgunluk iç sıkıntısı var ya..
Rabbim hayirlars çıkarsın
Hiç birşey çıkmayacak üzme güzel. Canınıİkili test orta risk gelmişti bu konuyla ilgili içimde kötü bir his yoktu ama bugün çok duygulandım. Muayene yaklaştığı için mi bilemedim. 29’unda da detaylı usg var korkuyorum açıkçası
Kuzu yarın 16.haftam..Amin inşallahSenin detaylı usg ne zaman ?
Evet canım dün saçma sapan bir video ya ağladım çok normal hormonlardanKızlar içim sıkılıyor depresyonda gibiyim içim hüzünlü böyle ağlayasım var dünden beriregl zamanları böyle olurdum şimdi çarpı 5 gibi hiç mutlu değilim sizde de var mı?
Evet %100 doğruluğu yok sadece bir istatik. Amin inşallah sağlıkla gelsinler başka birsey istemiyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasınHiç birşey çıkmayacak üzme güzel. Canını
Hem testler sadece istatistik bir doğruluğu olsa emin ol 100/100 doğruluk verilir..
Seni çok iyi anlıyorum .
Sağlıkla gelecekler Allah'ın izniyle inanıyorum
Haberleşelim mutlakaKuzu yarın 16.haftam..
Benimde sanırım Ekim başı olur .
20+4 te falan gitmek istiyorum, çünkü 7ekimde annemlerin yanına gidecegim on gün yokum gitmeden görünmek istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?