- 16 Mart 2022
- 3.287
- 3.267
- 83
- 33
Rahim ağzı yetmezliğinin belirtileri var mı canım ? Ne gibi şikayetler oluyor ?Canım bende hiç sikayet olmadı
Doktor dedi mantar enfeksiyon var diye ilaç verdi hatta bende dedim bende bi belirti yok
Sonra tuvalete gittikçe kalıp gibi akıntım olmaya başladı ama böyle normal bi akıntı değil krem gibi ve her sildiğinde geliyordu bide az azda değil parmak gibi büyük büyük akıntılar
2kez antibiyotik verdi krem sampuan verdi geçti
Ben aldıklrımı hep 0-3 ay aldım çok büyğk olcağını bilmesem 0-6 alırdımAynen canım, paramızı da çöpe atmamış oluruz en azından
Demek her zaman alim olamıyoruzBende ilk gebeliğimde rüyamda görmüştüm çıkmıştı
ama bunda hiçbir şey görmedim
Tamam teşekkür ederimYok hayır 3 lü tarama değil bunun adı aft mom doktorunuza sorarsınız aft mom yapılcakmı diye her doktorun prensibi çalışma şekli farklı kimi gerek görür kimi görmez
Hepimiz gün sayıyoruzAz kaldı, son 3 müydü
canım bunun belirtisi var mı bizim de aklımızda olsun :/ inşallah bundan sonraki süreci sorunsuz atlatırsınızEvet serviks düzenli ölçülmeli canım ama bizim durum çok farklı rahimağzı yetmezliği hamileliğin en sinsi hastalıgıymış ne oluyosa 1-2 saatte oluyor ve artık dönüşü olmuyor.
Aslında farkedilen oluyormuş ama nadir ve geç farkedilincede dikişte tutmuyor veya dikiş esnasında kese deliniyor doğum başlıyor o yüzden bebek küçükken dikiş atıyorlar
Bunun tek tanısı maalesef ileri haftalarda 1-2 kayıp yaşamak
Hadi bakalım sağlıklı sonuçlarlaHepimiz gün sayıyoruzEvett Salı saat 13.30 da
Rahim ağzı yetmezliğinin belirtileri var mı canım ? Ne gibi şikayetler oluyor ?
Benimde pazartesi 09.15’te muayenemHepimiz gün sayıyoruzEvett Salı saat 13.30 da
Başınız sagolsun canım bu acıyı yaşayan bilirKızlar serviks olcumunu ben ultrasona gidince ölçmüşdüler amma üstten bakilmisdi belki sizinde kagitta vardir farketmemissinizdir cervix yaziliyor bende 40mmdı ve kapalı yazmıştı. Bizde çok çektik abimin eşi 5aylik bebegini kaybetti dikiş atılmamıştı diye sonraki bebeginde dikiş attılar ve full yatdi çok şükür yegenim 2yasinda. Yani evet ilk baslarda bazen belli olmiyor bide çogu zaman ilk gebeligi kaybetmis oluyorsun
Aslında şimdiden aldıklarını paylaşarak başlasan. Ne alalım diye bakan daha çok oluyor şimdi daha çok takipçi gelirİlk benim de eşim dedi çocuğu koymasan mı diye dedim anne çocuk sayfası olcak diyehatta dedim çocuk doğunca direkt koycam ya bir sürü sayfa takip ediyorum yabancıların vs hepsi bal gibi pamuk gibiler
Paylaşcam bu benim sayfam dedim iyi tamam dedi kendi kullanmıyor sosyal medya
Salı cinsiyet net olsun o gün paylasıcamAslında şimdiden aldıklarını paylaşarak başlasan. Ne alalım diye bakan daha çok oluyor şimdi daha çok takipçi gelir
2 gündür sabah akşam kusuyorum. İlk aylarda nadirdiKızlar 16. Haftamdayım hala mide bulantım kusmam geçmedibişey yiyemiyorum. Var mı hala bulantısı olan bir ben mi kaldım
Bende öyleyim gece uykumda bile çok huzursuzum içim sıkılıyor falan acaba dolunay etkisi devam mı ediyorKızlar içim sıkılıyor depresyonda gibiyim içim hüzünlü böyle ağlayasım var dünden beriregl zamanları böyle olurdum şimdi çarpı 5 gibi hiç mutlu değilim sizde de var mı?
Bende bugün depresyonda gibiyim gündüz tutamadım kendimi ağladım rahatladım. Bebeğimin sağlığı konusunda şüphelerim var ondan oldu galiba ama bir anda geldi böyle anlamadımKızlar içim sıkılıyor depresyonda gibiyim içim hüzünlü böyle ağlayasım var dünden beriregl zamanları böyle olurdum şimdi çarpı 5 gibi hiç mutlu değilim sizde de var mı?
Dolunay ve retrolar üstüne hamilelik üstüne sonbahar girişi ve hala sıcaklar mahvetti dokunsalar ağlarım çok ağlayasım var hiç mutlu değilimBende öyleyim gece uykumda bile çok huzursuzum içim sıkılıyor falan acaba dolunay etkisi devam mı ediyor
Evet bencede arada bir kac mm fark oluyormus benim doktorum eger ultrasonda az cikarsa mutlaka alttan bakariz diyodu. Amma abimin eşindede ilk karindan sonra her muayenede alttan bakiyorlardi ay insallah hic kimse yasamaz bu sorunu ve yasayanlarda saglikli bir sekilde bebegini dunyaha getirir. Sende endiselenme önlemini aldin geriisi allahtan bebegin tutulacaktir masallah 200grami geçmiş tombik bir bebek geliyor galibaaBaşınız sagolsun canım bu acıyı yaşayan bilir
Serviks karından doğru sonuç vermiyor maalesef alttan ölçtürmek lazım
Neden öyle düşünüyorsun canım bisey mi hissediyorsun içinde ya da bisey mi oldu bebek sağlıklıdır hiç ilgisi yokturBende bugün depresyonda gibiyim gündüz tutamadım kendimi ağladım rahatladım. Bebeğimin sağlığı konusunda şüphelerim var ondan oldu galiba ama bir anda geldi böyle anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?