2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Rahim ağzı yetmezliğinin belirtileri var mı canım ? Ne gibi şikayetler oluyor ?

canım bunun belirtisi var mı bizim de aklımızda olsun :/ inşallah bundan sonraki süreci sorunsuz atlatırsınız

Rahim ağzı yetmezliğinin belirtileri var mı canım ? Ne gibi şikayetler oluyor ?
paris2023
Kızlar maalesef bunun hiçbir belirtisi yok
Doktorum bu çok sinsi bir hastalık doğumbaşlayana kadar belli etmez demişti.
Ama tabi nadirde olsa açılma azken belli olanda oluyor hemen dikiş atılıyor ama genelde geç olunca dikiş tutmuyormuş
Dediğim gibi bu genetikle alakalıymıs

Kızlar serviks olcumunu ben ultrasona gidince ölçmüşdüler amma üstten bakilmisdi belki sizinde kagitta vardir farketmemissinizdir cervix yaziliyor bende 40mmdı ve kapalı yazmıştı. Bizde çok çektik abimin eşi 5aylik bebegini kaybetti dikiş atılmamıştı diye sonraki bebeginde dikiş attılar ve full yatdi çok şükür yegenim 2yasinda. Yani evet ilk baslarda bazen belli olmiyor bide çogu zaman ilk gebeligi kaybetmis oluyorsun

Başınız sagolsun canım bu acıyı yaşayan bilir
Serviks karından doğru sonuç vermiyor maalesef alttan ölçtürmek lazım

Aslında şimdiden aldıklarını paylaşarak başlasan. Ne alalım diye bakan daha çok oluyor şimdi daha çok takipçi gelir

Kızlar içim sıkılıyor depresyonda gibiyim içim hüzünlü böyle ağlayasım var dünden beri regl zamanları böyle olurdum şimdi çarpı 5 gibi hiç mutlu değilim sizde de var mı?
Bende öyleyim gece uykumda bile çok huzursuzum içim sıkılıyor falan acaba dolunay etkisi devam mı ediyor

Kızlar içim sıkılıyor depresyonda gibiyim içim hüzünlü böyle ağlayasım var dünden beri regl zamanları böyle olurdum şimdi çarpı 5 gibi hiç mutlu değilim sizde de var mı?
Bende bugün depresyonda gibiyim gündüz tutamadım kendimi ağladım rahatladım. Bebeğimin sağlığı konusunda şüphelerim var ondan oldu galiba ama bir anda geldi böyle anlamadım

Bende öyleyim gece uykumda bile çok huzursuzum içim sıkılıyor falan acaba dolunay etkisi devam mı ediyor
Dolunay ve retrolar üstüne hamilelik üstüne sonbahar girişi ve hala sıcaklar mahvetti dokunsalar ağlarım çok ağlayasım var hiç mutlu değilim

Başınız sagolsun canım bu acıyı yaşayan bilir
Serviks karından doğru sonuç vermiyor maalesef alttan ölçtürmek lazım
Evet bencede arada bir kac mm fark oluyormus benim doktorum eger ultrasonda az cikarsa mutlaka alttan bakariz diyodu. Amma abimin eşindede ilk karindan sonra her muayenede alttan bakiyorlardi ay insallah hic kimse yasamaz bu sorunu ve yasayanlarda saglikli bir sekilde bebegini dunyaha getirir. Sende endiselenme önlemini aldin geriisi allahtan bebegin tutulacaktir masallah 200grami geçmiş tombik bir bebek geliyor galibaa

Bende bugün depresyonda gibiyim gündüz tutamadım kendimi ağladım rahatladım. Bebeğimin sağlığı konusunda şüphelerim var ondan oldu galiba ama bir anda geldi böyle anlamadım
Neden öyle düşünüyorsun canım bisey mi hissediyorsun içinde ya da bisey mi oldu bebek sağlıklıdır hiç ilgisi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…