2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar aldıklarım alacaklarım daha neler var sizce
Tırnak makası bebek havlusu şampuan tartıya bence gerek yok ilk zamanlar aşı için sağlık ocaklarına gidiliyor ya sürekli ölçüyorlar dr kontrollerine gidince de ölçüm oluyor

Kızlar içim sıkılıyor depresyonda gibiyim içim hüzünlü böyle ağlayasım var dünden beri regl zamanları böyle olurdum şimdi çarpı 5 gibi hiç mutlu değilim sizde de var mı?
Hahhahaha 2 gün üst üste böyle idim ve deli gibi hıçkırarak ağladım sebepsiz hormonlar hormonların

Van’da olan arkadaşlar detaylı ultrason için kime gideceksiniz
Gürcan türkyılmaza giderim ben geçen gün ona gittim çok da memnun kaldım, aynı zamanda Mehmet kalo ile de devam ediyorum ama sen kime başladın burda ?

Evet çıktı canım artık belli hamile oldugum
Benimde altta bi doluluk var sertlik var
Ama doktor bebegi karnımdan gördü bugün üst taraftan yani
Ben ister istemez çoğu zaman kaşarlı tost yiyorum midemi bulandırmayan yegane şeylerden ama 1 kg daha vermişim

Gürcan türkyılmaza giderim ben geçen gün ona gittim çok da memnun kaldım, aynı zamanda Mehmet kalo ile de devam ediyorum ama sen kime başladın burda ?
Ben henüz kimseye başlayamadan benim o kanamamın olduğu gece sinirlerim çok bozuldu ve lokman hekime çok sinir oldum bir daha oraya gitmek istemiyorum şansa araştırma hastanesinde arkadaşımın ablasını buldum ve çok ilgilendi ona rutin kontrole giderim ama lokman hekime gitmek istemiyorum diğer taraftan Gürcan hoca da çok iyiydi nasıl yapsam bilemiyorum ya

Ama bazen aksilik olur öyle düşünme şimdi şöyle yapabilirsin ayrıntılı için git ama başka birinde devam et. Çünkü Şuan başka iyi perinatolog tanımıyorum Senin gittiğin kişinin adı ne ? Mehmet kalo da iyi bak tavsiye ederim

Merhaba son adet tarihim 07.05.2023
Keseyi gördüğüm tarihi hatırlamıyorum
Yaşım 38
İlk bebeğim ve tüp bebek
Cinsiyeti kız

Merhaba bebişlerinize hazırlık için birşeyler aldınız mı arkadaşlar
Bebek arabası puset ateş ölçer gibi şeyler almayı düşünüyorum şimdiden. Tavsiyelerinizi rica ediyorum

Herhangi bir şikayetim yok ama serviks uzunluğu 27mm olmuş. 3 ün altında olduğu için serklaj yapılması gerekiyor ama devlet hastanesi hemen yapmıyor. 1 kaybım var bu sebeple, o yüzden riske atmak istemiyorum
Anladım çok geçmiş olsun insallah sağlıkla bebeğinizi alırız hepimiz kucağımıza

Bende de depresyon gibi değilde sinir harbi
Çok aşırı sinirliyim
Gerçi çalıştığım klinikte tek doktor kaldım her şeye herkese ben bakıyorum onun yorgunluğu sinir stresi de olabilir ama inanılmaz sinirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…