Hakkın ödenmezBende de depresyon gibi değilde sinir harbi
Çok aşırı sinirliyim
Gerçi çalıştığım klinikte tek doktor kaldım her şeye herkese ben bakıyorum onun yorgunluğu sinir stresi de olabilir ama inanılmaz sinirliyim
Bana da 3 kutu yazmış 30 tane oluyor bir aylık Salı günü sorucam bakalım devam mı demir ilacı , kabız oldum resmenBu demir ilacını kaç ay kullanıca acaba ya bana 1 aylık yazmış inşallah daha fazla kullanılmıyordur
Çok geçmiş olsun canım yatış iyi olmuş gözlem altında olursun serum iyi gelecektirKızlar maalesef hastaneye yatışım yapıldı enfeksiyon sebebiyle şükür bebek iyi ama serum tedavisi görmek zorundaymışım başka türlü geçmez ve erken doğuma sebep olabilirmiş .Kendinize bu konuda çok dikkat edin ve bana da bol dua edin
Maşallah canımHahahah valla helaaaalbugün ilk kez et aşerdim Allahım çok mutluyum hem de doğuluyum normalde ete bayılan biriydim öyle düşün
Bi sor bakalım unutmazsan bizede haber ver ende kabız olmaya başlıyorum buda demir ilaçalrı dokanıyor baş dönmesi gibi sersemlik yapıyorBana da 3 kutu yazmış 30 tane oluyor bir aylık Salı günü sorucam bakalım devam mı demir ilacı , kabız oldum resmen
Bende ki küçük tüplü şurup ondan memnunum ama hap şeklinde olan beni mahvediyor hayatta içemiyorum bakalım devam ettirecek mi doktor , bebişler demirimizi kendine alıyor bize de lazımBi sor bakalım unutmazsan bizede haber ver ende kabız olmaya başlıyorum buda demir ilaçalrı dokanıyor baş dönmesi gibi sersemlik yapıyor
Çok geçmiş olsun aslında doktor ilk yapılan kan testlerinde hangi enfeksiyonları geçirip geçirmeyeceğimizi görebiliyor şükür bazı enfeksyonları önceden geçirmişim bu hamilellikte geçirmeyeceğin anlamına geliyor dedi ama kışın çok hasta oluyorum ben grip yatırıyor beni ilaçsız napcaz bilmemKızlar maalesef hastaneye yatışım yapıldı enfeksiyon sebebiyle şükür bebek iyi ama serum tedavisi görmek zorundaymışım başka türlü geçmez ve erken doğuma sebep olabilirmiş .Kendinize bu konuda çok dikkat edin ve bana da bol dua edin
Benimde küçük tüp sıvı istedim bende hap içmekten içim dışıma çıktı dedim bugün sordum doktora baş dönmesi yapıyor diye gece yatmadan önce iç dedi bugün öyle yaptım bakalım sabah iyi kalkarım inşllahBende ki küçük tüplü şurup ondan memnunum ama hap şeklinde olan beni mahvediyor hayatta içemiyorum bakalım devam ettirecek mi doktor , bebişler demirimizi kendine alıyor bize de lazımdevam derse içmek durumundayız.
Bu arada gece yatmadan içersen sorun olmaz eczacı öyle dedi bana yatmadan iç gün içi etkilemez diye
Doğuma kadar kullanılacak bittikçe yazdır demişti banaBu demir ilacını kaç ay kullanıca acaba ya bana 1 aylık yazmış inşallah daha fazla kullanılmıyordur
Oligoferolmu adıBana da 3 kutu yazmış 30 tane oluyor bir aylık Salı günü sorucam bakalım devam mı demir ilacı , kabız oldum resmen
Hmm bana bişey demedi aslında kontrole gittğimde sorarım artıkDoğuma kadar kullanılacak bittikçe yazdır demişti bana
ferplexOligoferolmu adı
Sendede üzerinde kırmızı kapağı varmı bastırıyormusun içine dgru dye sorucaktımferplex
Bir sor bence yinede bendede bir ara idrar yaparken yarıda kalıyormuş tam boşaltamıyormuşum hibi hissedyordum sonra sağ kasığımda ağrı oluyordu iki gece lavobaya kalkmaya üşendim dön sağa dön sola sabaha beklettim ben apandisit ameliyatı olmuştum geçen sene meğer bekletmemem anında geldiğinde lavobaya gtmem gerekiyormuş oyüzden ağrı olmuş şükür geçti 2 gündeKızlar ya bir şey soracağım 1 haftadır falan idrar yaparken ilk anda zorlanıyor gibi oluyorum sanki baskı hissi var gibi oluyor ama anlık oluyor ilk an sadece. Yanma, batma, kötü kokulu akıntım falan yok ama p.tesi doktora gidecegim kontrole o zaman soracağım ama yine saçma sapan şeyler okudum aklımda birsürü şey var şimdide
Zorla tadarsam soluğu lavaboda alabilirimMaşallah canım
Valla benim aşermeye fırsatım olmuyor
Eşim durmadan elime bişey tutuşturuyor ye diye
Bio olan herşeyi tattım şu hamileliğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?