2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bu demir ilacını kaç ay kullanıca acaba ya bana 1 aylık yazmış inşallah daha fazla kullanılmıyordur

Hakkın ödenmez Allahım güç kuvvet enerji versin

Bu demir ilacını kaç ay kullanıca acaba ya bana 1 aylık yazmış inşallah daha fazla kullanılmıyordur
Bana da 3 kutu yazmış 30 tane oluyor bir aylık Salı günü sorucam bakalım devam mı demir ilacı , kabız oldum resmen

Çok geçmiş olsun canım yatış iyi olmuş gözlem altında olursun serum iyi gelecektir Doğuma az kaldı diye bakalım yolu yarılıyoruz zaman çabuk geçecek inşallah

Hahahah valla helaaaal bugün ilk kez et aşerdim Allahım çok mutluyum hem de doğuluyum normalde ete bayılan biriydim öyle düşün
Maşallah canım
Valla benim aşermeye fırsatım olmuyor
Eşim durmadan elime bişey tutuşturuyor ye diye
Bio olan herşeyi tattım şu hamileliğimde

Bi sor bakalım unutmazsan bizede haber ver ende kabız olmaya başlıyorum buda demir ilaçalrı dokanıyor baş dönmesi gibi sersemlik yapıyor
Bende ki küçük tüplü şurup ondan memnunum ama hap şeklinde olan beni mahvediyor hayatta içemiyorum bakalım devam ettirecek mi doktor , bebişler demirimizi kendine alıyor bize de lazım devam derse içmek durumundayız.
Bu arada gece yatmadan içersen sorun olmaz eczacı öyle dedi bana yatmadan iç gün içi etkilemez diye

Çok geçmiş olsun aslında doktor ilk yapılan kan testlerinde hangi enfeksiyonları geçirip geçirmeyeceğimizi görebiliyor şükür bazı enfeksyonları önceden geçirmişim bu hamilellikte geçirmeyeceğin anlamına geliyor dedi ama kışın çok hasta oluyorum ben grip yatırıyor beni ilaçsız napcaz bilmem

Benimde küçük tüp sıvı istedim bende hap içmekten içim dışıma çıktı dedim bugün sordum doktora baş dönmesi yapıyor diye gece yatmadan önce iç dedi bugün öyle yaptım bakalım sabah iyi kalkarım inşllah

Birde ben decaviti içmiyorum onun yerine he rhafta balık yemeyi tercih ettim

Kızlar ya bir şey soracağım 1 haftadır falan idrar yaparken ilk anda zorlanıyor gibi oluyorum sanki baskı hissi var gibi oluyor ama anlık oluyor ilk an sadece. Yanma, batma, kötü kokulu akıntım falan yok ama p.tesi doktora gidecegim kontrole o zaman soracağım ama yine saçma sapan şeyler okudum aklımda birsürü şey var şimdide

Bir sor bence yinede bendede bir ara idrar yaparken yarıda kalıyormuş tam boşaltamıyormuşum hibi hissedyordum sonra sağ kasığımda ağrı oluyordu iki gece lavobaya kalkmaya üşendim dön sağa dön sola sabaha beklettim ben apandisit ameliyatı olmuştum geçen sene meğer bekletmemem anında geldiğinde lavobaya gtmem gerekiyormuş oyüzden ağrı olmuş şükür geçti 2 günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…