2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Çok geçmiş olsun
Ay panik yaptım vallahi kafamda kurup duruyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için

Normalde hiç içemezdim bulantımdan dolayı oda bulantı yapıyordu. Ama bugün aşırı su içesim geliyor sürekli bulantı yapar diye de korkuyorum
Bir süre sonra içebilmeye başlıyorsun. O gün bugün olabilir :) bende hiç içemedim su ksuuyordum direk içince ama maşallah düzeldi vücut aşırı su istiyor insanın kana kana içesi geliyor. Sanırım bebek büyüdükçe su ihtiyacımız artıyor

Evet çok içesim geldi bugün ama kesin yine içemem mide bulantım oluyor hemen

Merhaba, bi çözüm bulabildiniz mi acaba benim de kaşıntılarım var el ve ayak parmaklarımda sizin dediğiniz gibi oluyor. Cildiye doktoruna gittim stiderm diye bi ilaç verdi ama hamilelikte çok önerilmiyomuş napıcam bilmiyorjm çok kaşınıyo

Panik atak canım bende var böyle oluyor nefes alıyorum ama nefes yetmiyor alamıyorum gibi oluyor öyle bir durumda tek tek ellerini yumruk yap aç sık sık aç üç saniye nefes al 5 saniye de ver yavaşça düzeliyor
Panik atak oldugumu bilmiyordum birdahakine denerim durduk yere oldu bide
Gecede erken uyudum

Bir dönem kullandım ama sonra pişik ve sızdırma nedeniyle bıraktım.Sleepy’den çok memnun olan da var, hiç memnun olmayan da var.Deneyerek anlaşılıyor maalesef.Ama bence ciddi sızdırma sorunu var o da can sıkıcı oluyor özellikle küçükken sürekli kaka yaptıklarını düşünürsek

Hangi marka önerirsin peki

Molfix pure&soft.İçeriği temiz ve sızdırmıyor.Maddi sıkıntı yoksa Prima harmonie de harika o da temiz içerik ve ipek gibi ama şu anda alınacak gibi değil fiyatlar
Teşekkürler bir araştırayım

Merhabalar, şimdi dönüyorum doktordan. Şükürler olsun iyi ki gelmişim bir başka doktora daha. Gelmeden telefonda görüşmüştük, devlet hastanesindeki perinatoloğun 2.77 mm dediğini söylemişti . 3.77 ölçtü, uzunlukta hiçbir sorun yok merak etme dedi. Eğer 2.77 görsem hemen acil serklaja alacaktım seni dedi. Günde 3 kez Progestan fitil alıyordum zaten, bir de haftada 1 proluton depot verdi.
Enfeksiyondan hiç korkma dediğim gibi ben enfeksiyonluyken serklaj oldum
Zaten serklajdan sonra enfeksiyon kaçınılmaz oluyor
Doktorlar ona göre ilaç veriyorlar hiç stres yapma kafana takılan seyleri bana sorabilirsin

Araştırmada Olan mı? Ona da hiç gitmedim doğrusu yıllık izindeymiş en son o kanamam olduğu zaman bakmıştı Mehmet kaloyu eşime söyleyeyim olmadı bende ona gideyim

ben de de aynısı oluyor aşağıda aralarda bir baskı hissediyorum

canım ben çok çektim gebeliğe bağlı egzama çok oluyor ve inatçı oluyor kullanmadığım krem kalmadı ama gideceksin iyi bir eczacı bulacaksın ona krem hazırlatacaksın hemen geciypr onlar karışım yapıyır mucize gibi yaşlı başlı bir eczacı bul ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…