Teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum ama bebeğimin hakkında yiyormuşum gibi geliyor uzuluyorum ona daHakkın ödenmezAllahım güç kuvvet enerji versin
Evet evet bende de öyleSendede üzerinde kırmızı kapağı varmı bastırıyormusun içine dgru dye sorucaktım
Beybiler hoca haftaya cumaya verdi bu değil
Çok geçmiş olsunKızlar maalesef hastaneye yatışım yapıldı enfeksiyon sebebiyle şükür bebek iyi ama serum tedavisi görmek zorundaymışım başka türlü geçmez ve erken doğuma sebep olabilirmiş .Kendinize bu konuda çok dikkat edin ve bana da bol dua edin
Ay panik yaptım vallahi kafamda kurup duruyorum. Teşekkür ederim yorumunuz içinBir sor bence yinede bendede bir ara idrar yaparken yarıda kalıyormuş tam boşaltamıyormuşum hibi hissedyordum sonra sağ kasığımda ağrı oluyordu iki gece lavobaya kalkmaya üşendim dön sağa dön sola sabaha beklettim ben apandisit ameliyatı olmuştum geçen sene meğer bekletmemem anında geldiğinde lavobaya gtmem gerekiyormuş oyüzden ağrı olmuş şükür geçti 2 günde
Bir süre sonra içebilmeye başlıyorsun. O gün bugün olabilir :) bende hiç içemedim su ksuuyordum direk içince ama maşallah düzeldi vücut aşırı su istiyor insanın kana kana içesi geliyor. Sanırım bebek büyüdükçe su ihtiyacımız artıyorNormalde hiç içemezdim bulantımdan dolayı oda bulantı yapıyordu. Ama bugün aşırı su içesim geliyor sürekli bulantı yapar diye de korkuyorum
Bende henüz yok umarım olmazbende susuyorum ama benim midem çok yanıyor ondan olabilir diye düşünüyorum sizde var mı mide yanması
14+4 önceki haftalarda yoktu nadirdi 2 gündür böyleyimKaçıncı haftanızdasınız?
Evet çok içesim geldi bugün ama kesin yine içemem mide bulantım oluyor hemenBir süre sonra içebilmeye başlıyorsun. O gün bugün olabilir :) bende hiç içemedim su ksuuyordum direk içince ama maşallah düzeldi vücut aşırı su istiyor insanın kana kana içesi geliyor. Sanırım bebek büyüdükçe su ihtiyacımız artıyor
Merhaba, bi çözüm bulabildiniz mi acaba benim de kaşıntılarım var el ve ayak parmaklarımda sizin dediğiniz gibi oluyor. Cildiye doktoruna gittim stiderm diye bi ilaç verdi ama hamilelikte çok önerilmiyomuş napıcam bilmiyorjm çok kaşınıyoAslında göğüs ve popo bölgesinde de kaşıntı var ama parmak üstlerindeki ve aralarındaki su toplayınca bilemedim. Üstelik kilom da sabit. Henüz kilo almadım. Göğüs vs büyüdüğü için kaşınması normal ama el parmaklarının arasını bilemedim.
Bende çok severim nesguikkNesguikte kilo yapıyor burda bebek zayıfsa onu tavsiye ediyorlar ondanda ye
Panik atak oldugumu bilmiyordumPanik atak canım bende var böyle oluyor nefes alıyorum ama nefes yetmiyor alamıyorum gibi oluyor öyle bir durumda tek tek ellerini yumruk yap aç sık sık aç üç saniye nefes al 5 saniye de ver yavaşça düzeliyor
Bir dönem kullandım ama sonra pişik ve sızdırma nedeniyle bıraktım.Sleepy’den çok memnun olan da var, hiç memnun olmayan da var.Deneyerek anlaşılıyor maalesef.Ama bence ciddi sızdırma sorunu var o da can sıkıcı oluyor özellikle küçükken sürekli kaka yaptıklarını düşünürsekKızlar günaydın. Sleepy bio naturel ürünlerinde 2.’si 1 TL kampanyası başladı bilginiz olsun.
Daha önce kullanan oldu mu bu markayı ve bebek bezi olarak hangi markayı alacaksınız hanımlar çok kararsızım.
Sleepy Bio Natural Ekonomik Paket Bebek Bezi 1 Numara Yenidoğan 64 Adet - Fiyatı, Yorumları
Sleepy Bio Natural Ekonomik Paket Bebek Bezi 1 Numara Yenidoğan 64 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hangi marka önerirsin pekiBir dönem kullandım ama sonra pişik ve sızdırma nedeniyle bıraktım.Sleepy’den çok memnun olan da var, hiç memnun olmayan da var.Deneyerek anlaşılıyor maalesef.Ama bence ciddi sızdırma sorunu var o da can sıkıcı oluyor özellikle küçükken sürekli kaka yaptıklarını düşünürsek
Molfix pure&soft.İçeriği temiz ve sızdırmıyor.Maddi sıkıntı yoksa Prima harmonie de harika o da temiz içerik ve ipek gibi ama şu anda alınacak gibi değil fiyatlarHangi marka önerirsin peki
Teşekkürler bir araştırayımMolfix pure&soft.İçeriği temiz ve sızdırmıyor.Maddi sıkıntı yoksa Prima harmonie de harika o da temiz içerik ve ipek gibi ama şu anda alınacak gibi değil fiyatlar
Enfeksiyondan hiç korkma dediğim gibi ben enfeksiyonluyken serklaj oldum
Zaten serklajdan sonra enfeksiyon kaçınılmaz oluyor
Doktorlar ona göre ilaç veriyorlar hiç stres yapma kafana takılan seyleri bana sorabilirsin
Araştırmada Olan mı? Ona da hiç gitmedim doğrusu yıllık izindeymiş en son o kanamam olduğu zaman bakmıştıAma bazen aksilik olur öyle düşünme şimdi şöyle yapabilirsin ayrıntılı için git ama başka birinde devam et. Çünkü Şuan başka iyi perinatolog tanımıyorumSenin gittiğin kişinin adı ne ? Mehmet kalo da iyi bak tavsiye ederim
ben de de aynısı oluyor aşağıda aralarda bir baskı hissediyorumKızlar ya bir şey soracağım 1 haftadır falan idrar yaparken ilk anda zorlanıyor gibi oluyorum sanki baskı hissi var gibi oluyor ama anlık oluyor ilk an sadece. Yanma, batma, kötü kokulu akıntım falan yok ama p.tesi doktora gidecegim kontrole o zaman soracağım ama yine saçma sapan şeyler okudum aklımda birsürü şey var şimdide
canım ben çok çektim gebeliğe bağlı egzama çok oluyor ve inatçı oluyor kullanmadığım krem kalmadı ama gideceksin iyi bir eczacı bulacaksın ona krem hazırlatacaksın hemen geciypr onlar karışım yapıyır mucize gibi yaşlı başlı bir eczacı bul amaMerhaba, bi çözüm bulabildiniz mi acaba benim de kaşıntılarım var el ve ayak parmaklarımda sizin dediğiniz gibi oluyor. Cildiye doktoruna gittim stiderm diye bi ilaç verdi ama hamilelikte çok önerilmiyomuş napıcam bilmiyorjm çok kaşınıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?