2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar benim sağ tarafıma aşırı şiddetli bir ağrı girdi 10 dk kıpırdayamadım. Korkudan çok ağladım evde de tektim bebeği kaybetmekten çok korktum ağladım sonra ağrı biraz hafifleyince doktora gittim hemen bir şey yok dedi. Bebek de hareket ediyordu ama bu sabah yine ağrıdı o kadar şiddetli olmasa da. Yaşayan var mı

Kızlar benim sağ tarafıma aşırı şiddetli bir ağrı girdi 10 dk kıpırdayamadım. Korkudan çok ağladım evde de tektim bebeği kaybetmekten çok korktum ağladım sonra ağrı biraz hafifleyince doktora gittim hemen bir şey yok dedi. Bebek de hareket ediyordu ama bu sabah yine ağrıdı o kadar şiddetli olmasa da. Yaşayan var mı
Bu hafta bende de ağrı çok hatta bazen vaginaya vuruyor sanırım büyüyor diye düşünüyorum ilk gebeliklerde bu ağrılarda daha fazla oluyormuş sanırım 🤷🏼‍♀️

Kendini mi yordun bazen öyle şiddetli ağrılar yorulunca oluyor

Hadi ya peki sizin de karnınız taş gibi oldu mu aşırı sert oldu benim. Ağrıda bir solda bir sağda
Evet bence bebek büyüyor. O sertlik te bebek. Bir sağa doğru bir sola doğru kayıyor. Siz yine dr gittiğinizde bir sorun. Özellikle 17-22 haftalar arasında bebeklerimiz hızlı büyüme aşamasına geliyormuş

Yeni yaşadım işte canım enfeksiyon çıktı

Back
X