- 8 Mart 2023
- 236
- 395
- 33
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bakayım hemencinnabon instagramda bi kadın var cleaningwithgabie diye onun da ikiz kızları var çok güzel aklıma sen geldin :)
Evet ya kontrolde ultrasonu bastiriyor haraket ediyor onu hissetmiyorum hiç amma evde hiss ediyorumBence bebek dönüyor onu hissediyoruz çünkü ben hastaneye gittiğimde hareketli oluyor ama onları hissetmiyorum
Evet ya nipple kısmı genişledi ve kahverengi oldu benim de baya koyulaştı ama kaşıntıyı çok hissetmedimKızlar göğüs uçlarım kocaman oldu ve kahverengileşti ve sürekli kaşınıyor sizinde öyle miii
Beeeen ay inanmıyorum resmen gebelik belirtisi o zamanKızlar göğüs uçlarım kocaman oldu ve kahverengileşti ve sürekli kaşınıyor sizinde öyle miii
Benimki daha gobegime kadar gelmedi ki kasiklarimda zaten karnimda cok bilinmiyor daha asagida bebegimBende göbek deliğinin yakınlarında hissediyorum bazen çok kuvvetli vuruyor dışardan da belli oluyorİstirahat halindeyken özellikle
![]()
Beni doktorum 21 haftada çağırdı. Çok erken gidince böbreklere falan iyi bakamıyolar duyduguma gore yinede doktorunuzdan sorunMerhaba kızlar 17.haftaya giricem yarın ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada daha iyi olur 19.hafta erkenmi olur sonuç vs de hemen söylüyorlar mi yaptiranlar kısa bir bilgi verebilirse çok sevinirim.
Bulunduğumuz şehir de böyle bir işlem yapılmadığını söylendi bizde izne cikicagimiz icin memleketimize gidip orda özel hastanede yaptiricaktik kendi doktorum hicbisi demedi sadece burda yapılmıyor dediBeni doktorum 21 haftada çağırdı. Çok erken gidince böbreklere falan iyi bakamıyolar duyduguma gore yinede doktorunuzdan sorun
Benim 22. Haftaya verdiMerhaba kızlar 17.haftaya giricem yarın ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada daha iyi olur 19.hafta erkenmi olur sonuç vs de hemen söylüyorlar mi yaptiranlar kısa bir bilgi verebilirse çok sevinirim.
Evet ya nipple kısmı genişledi ve kahverengi oldu benim de baya koyulaştı ama kaşıntıyı çok hissetmedim
Benimde kocaman oldu ve rengi koyulaştı ama kaşınmıyoKızlar göğüs uçlarım kocaman oldu ve kahverengileşti ve sürekli kaşınıyor sizinde öyle miii
Ben tam bilemiyorum belki kızlar daha iyi bilir ben de 17 haftadayim 21e kadarda nasıl dayanacamBulunduğumuz şehir de böyle bir işlem yapılmadığını söylendi bizde izne cikicagimiz icin memleketimize gidip orda özel hastanede yaptiricaktik kendi doktorum hicbisi demedi sadece burda yapılmıyor dedi
Canım ben daha yeni alışveriş yaptım hatta bugün teslim aldım. Evet fiyatlar uygun ama gümrük vergisi fazla bence. Benim siparişim 2119 tl vergi 770 tl tuttu. Siparişi verdikten 1-2 gün sonra gümrük firmasından bir mail geliyor. Tc nizi soruyor ve vergi tutarını ödemeyi kabul edip etmediğinizi soruyor. Daha sonra vergiyi ödemek için bir link gönderiyorlar ve oradan ödeme yaptıktan sonra sipariş kargoya veriliyor.Kızlar bu next türkiye sitesinden alışveriş yaptınız mı hiç ingiltere sayfasında pound üzerinden çok pahalı bir marka normalde ama türkiye sitesinde baya uygun oluyo bu fark bana çok fazla geldiği için emin olamıyorum. Tecrübe etmiş olanlar varsa bütüün bilgilere talibim![]()
Evet ben hamile kaldigimdan beri koyulaşmaya basladi ve. Uçlarida sertleşti kaşınmıyor ama geçen ucu çok acıyordu bepanten sürdüm geçtiKızlar göğüs uçlarım kocaman oldu ve kahverengileşti ve sürekli kaşınıyor sizinde öyle miii
Bayiliyorum next ürunlerine . Sağlıkla giysin kızlarınCanım ben daha yeni alışveriş yaptım hatta bugün teslim aldım. Evet fiyatlar uygun ama gümrük vergisi fazla bence. Benim siparişim 2119 tl vergi 770 tl tuttu. Siparişi verdikten 1-2 gün sonra gümrük firmasından bir mail geliyor. Tc nizi soruyor ve vergi tutarını ödemeyi kabul edip etmediğinizi soruyor. Daha sonra vergiyi ödemek için bir link gönderiyorlar ve oradan ödeme yaptıktan sonra sipariş kargoya veriliyor.
Aldığım ürünlerin de resmini ekliyorum. Müsline biraz saçma bir para vermişim sonradan fark ettim ama diğerlerinin fiyatı uygun gerçekten. Tulumların kumaşları çok güzel ve battaniyeler de yumuşacık![]()