- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz kızıma doğar doğmaz emzik vermiştik biberonda vardı tabi bu yüzden meme reddi çok yaşadım. Biberonu bıraktık yine meme reddi vardı ne zamanki emziği bıraktırdım düzgün emmeye başlamıştı. Bazı bebeklerde red yapabiliyor bilginiz olsunEmziği doğar doğmaz mı vermemiz gerekiyor? Yenidoğan da kullanmayın diyenler var ama sonra kullanırsakta bebek tutmak istemez diye düşünüyorum doğar doğmaz versek bi sakıncası varmı
Damaksız mı bu acaba nasıl anlıcaz bazı bebekler tutmuyor ya bizimki tutucakmı acabaBurdan aldım ben bakın isterseniz var görünüyor![]()
Philips Avent 2
Philips Avent 2'li Ultra Air Karanlıkta Parlar Erkek Bebek Emzik 0-6 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Teşekkür ederimBurdan aldım ben bakın isterseniz var görünüyor![]()
Philips Avent 2
Philips Avent 2'li Ultra Air Karanlıkta Parlar Erkek Bebek Emzik 0-6 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şükür kasap reyonuna para vermiyoruz kayınpederim sağolsunKızlar ya uzun zamandır et alışverişi yapmamıştım yarım kilo kıyma yarım kilo kuşbaşı aldım 450 tuttuiki öğün yemek resmen Allahım bol rızıklar versin çocuklu evlere özellikle
kendim alıncaya kadar bu kadar yüzleşmemiştim gerçeklerle
![]()
Hoş geldin canım , çok sevindim ikinizinde iyi olmasına , bizde seni özledikKızlar merhaba,
Uzun süredir yoktum, bazılarınız hatirlar beni. Doktor kesin düşük yapacaksın dedikten sonra kendime gelemedim ve hesabımı dondurdum. Sonrasında ha düştü ha düşecek korkusuyla yaşadım, daha sonrasında da 7. Haftada bir bulantı kusma başladı ki hastanelik oldum, 4 kilo verdim. Benim geç döllenme olmuş bebeğim zaten hep bir hafta geri çıkıyordu, şu anki doktorum da doğum tarihini değiştirdi. Şu anda 16+1 deyim. Bulantılarım min düzeye indi, bir şeyler yiyip icebiliyorum artık. Sizi çok özledim![]()
Bunlar damaksız.Damaklılarda yazıyor açıklamada. Tutma olayı da karışık, doğar doğmaz verince tutuyor ama bu sefer meme reddi riski var, o riski göze alabilenler verebilir.Sonradan verince de çoğu bebek tutmuyor ama tutanlar da var 5. ayında bile tutan duydumDamaksız mı bu acaba nasıl anlıcaz bazı bebekler tutmuyor ya bizimki tutucakmı acabaBoşa almakta var hep deneme yanılma yapıcaz
Andywawa güzel , birde tinylambco var ona da bakabilirsin.kızlar hastane çıkışı 10 lu set için andy wawa yada bi organik alayım diyorum biliyor musunuz bu iki markayı ??
Cnm ben damaksiz almayı dusunuyirm kızımda 11 adet emzik değiştirdim naparsam yapayım almadı inşallah ikinci bebisim alırKızlar emzik soruma niye cevap vermediniz![]()
Ayy çokça aminHoş geldin canım , çok sevindim ikinizinde iyi olmasına , bizde seni özledikçok şükür her şey yolundaymış artık hep birlikte doğuma gün sayarız
![]()
Canım damaksız dişleri bozuyor diyorlar doğru mu acabaCnm ben damaksiz almayı dusunuyirm kızımda 11 adet emzik değiştirdim naparsam yapayım almadı inşallah ikinci bebisim alır
Canım hastanede ilk emzirmeden sonra verirsen emer büyük ihtimallehaber verdiğiniz için teşekkürler bir bakıyım bende umarım emzik emer :S kızımda almadığım marka kalmadı hiç birini emmedi
Benim de genelde oluyor canım normal sanırımBugün çok akıntım geldi hala geliyor losyon gibi , yumurtlama dönemindeki gibi aynı
Sizde oluyor mu?
Rengi koyu ve kokulu değilse sıkıntı yok canm . Losyon gibi akıntı progestan seviyesinin yükseldiğini belirtirBugün çok akıntım geldi hala geliyor losyon gibi , yumurtlama dönemindeki gibi aynı
Sizde oluyor mu?
Bende düşünmüyorum açıkcası emzik almayı ve alıştırmayı ama işte bazen sus payı olarak kullanıyoruz oyalanıyorlar falan ama meyve süzen emzikler var ya delikli onlardan alabilirim diye düşünyrum en azından meyveleri tattırmak için inşallah meme reddi yaşamayızBunlar damaksız.Damaklılarda yazıyor açıklamada. Tutma olayı da karışık, doğar doğmaz verince tutuyor ama bu sefer meme reddi riski var, o riski göze alabilenler verebilir.Sonradan verince de çoğu bebek tutmuyor ama tutanlar da var 5. ayında bile tutan duydumben göze alamadım sonra da bebeğim beni emzik haline getirince emzik tutturmaya çok uğraştık ama almadı zaten 4. ay atağında meme reddi de oldu çok uğraştım şükür kurtulduk ama o ara emzik falan gözüm görmedi, kaldı öyle bizim emzik işi.Şimdi yine vermeyeceğim o yüzden hiç emzik bakmıyorum.Meme reddi olursa o annenin psikolojisini çok daha bozan birşey, hele lohusayken..İnşallah kimse yaşamaz
![]()
İyi ki canım yoksa bebeğimi kaybedecektim onlar yüzünden. Kese görülmesinden sonra beta artışının önemli olmadığını kanıtlamış oldum..
Kızlar aynı zamanda oğlum yolda
Dün bebek alisverisine başlamaya karar verdim, dedim kızlardan çok şey öğreniyorum hemen kadınlar kulübüne donmeliyim.
Çok geçmiş olsun inşallah bir daha olucaktir bende gecen yil bi kurtaj yasadim14 haftaliktim başından beri kanama ile ilerlemisti sonra 11. Haftada ultrasonda cok fazla bulgu vermeye başladı inanmadık doktor doktor gezdik sonuç aynı olunca bana zarar vermemesi için sonlandırılması gerekti neyden kaynaklı olduğu 15 gün sonra belli olacak yine yazarım
Bendede oluyor canımBugün çok akıntım geldi hala geliyor losyon gibi , yumurtlama dönemindeki gibi aynı
Sizde oluyor mu?