- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.478
- 53
Benim RBC üçe düşmüş doktor bir ay sonra tekrar bakalım dediKaç çıktı canım, benimde 14. haftadan beri kan ilacı kullanıyorum 9 dan 8 e düşmüş. Doktorum gel serum bağlayalım dedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim RBC üçe düşmüş doktor bir ay sonra tekrar bakalım dediKaç çıktı canım, benimde 14. haftadan beri kan ilacı kullanıyorum 9 dan 8 e düşmüş. Doktorum gel serum bağlayalım dedi![]()
Benim de bugün ikinci gün bırakalı sürekli midem çalkalanıyorCanım ben de 2 gündür bıraktım. Dün iyiydim ama bugün mide suyum ağzıma geliyor hastalıktan mı hapsızlıktan mı bilmiyorum ama
Aldınız mi nasıl geldi onu merak ediyordumBen hastane foto çekimi için yeterli gördüm çok beğeniyorum
Alternatif bulamadım malesef
Detaylı usg’den sonra almayı düşünüyorum cinsiyet değişenleri görünce almaya cesaret edemedimAldınız mi nasıl geldi onu merak ediyordum
Ben pek fazla başka da isimli goremedim
Chakra da var çok güzel indirim de var ama isimli değil ?
Canı sıkıldıysa çocuğunDün geceden beri de içerden bi şey çekiyor gibi ayy bilemedim ki acaba başka oyle hisseden var mi ?![]()
Ben arkadaşıma hediye olarak aldım beğendi güzel dedi birebir görmesemdeKızlar astral bayb burdan önermişlerdi sanırım
Alan oldu nasıl geldi
En uygun ve isimli takimlar onda alayım diyorum da![]()
Ben de 1 hafta önce falan bıraktım ama bulantm hiç olmadı iyiyimCanım ben de 2 gündür bıraktım. Dün iyiydim ama bugün mide suyum ağzıma geliyor hastalıktan mı hapsızlıktan mı bilmiyorum ama
anne karnındaki gelişim bir yere kadar ama doğum sonrasıdır gerisi zaten doktor kontrolünde takibi yapılır yani 39 da doğacak çocuğun 38de doğması bir gelişimi durdurmaz doğumdan sonraki süreci devam eder :) ayrıyetten 36da zamanında doğum başlar. eğer öyle olsaydı zamanında doğum 36.cı haftayla başlamazdı kimse sezeryan olmazdı biliyorsundur acı eşiği düşük olan anne adaylarımızda sezeryan tercih ediyor :) tıpta herşey mümkün sağlıklı giden bir gebeliktedeAkciğer gelişimi doğum sonra da 7 yaşına kadar devam ediyor ama anne karnında ne kadar uzun gelişirse o kadar sağlıklı esasen![]()
Aa tamamdır çok sevindim çok sağolunBen arkadaşıma hediye olarak aldım beğendi güzel dedi birebir görmesemde
Bende ondan bakıyordum kızların attığı migie bitmişti linki var mi acaba ? Bende alayımKızlar owli markasından dış kundak aldım kış bebeği olacakları için aşıya vs dışarı çıkardığımızda kurtarıcı olabilir baya yumuşacık pofuduk bişey bakabilirsiniz![]()
Tercih sizinanne karnındaki gelişim bir yere kadar ama doğum sonrasıdır gerisi zaten doktor kontrolünde takibi yapılır yani 39 da doğacak çocuğun 38de doğması bir gelişimi durdurmaz doğumdan sonraki süreci devam eder :) ayrıyetten 36da zamanında doğum başlar. eğer öyle olsaydı zamanında doğum 36.cı haftayla başlamazdı kimse sezeryan olmazdı biliyorsundur acı eşiği düşük olan anne adaylarımızda sezeryan tercih ediyor :) tıpta herşey mümkün sağlıklı giden bir gebeliktede![]()
evet bende elimi koyduğumda yada çok dikkatli baktığım da kıpırdama kalp atma gibi görüyorum bebek mi acaba18+4üm geçen haftadan beri sık sık hareketini hissediyorum. Artık dışarıdan da hissediliyor bazıları, göbeğimin altına elimi koyduğumda hissediyorum. En fazla sırt üstü yattığımda ve yemek yerken hissediyorum itiyor gibi benidarbe hissediyorum yani
yeni mutluluk sebebim
![]()
Bana bu ayın 24 ünden sonra yaptırabilirsin dedi sağlık ocagı ama ben henüz hareket hissetmiyorum o yüzden 20 li haftaları bekliycemKızlar ben bugün sağlık ocğına gittim 1 ay sonra tetenoz aşısı olacakmış riskli gebelik varmı diye Dr danışarak yapacaklar mış yaptıranınız varmı birde miniğimin kalp atışını dinlediler
Eveeeet muhtemelen bebek benim de iki kere elimi koyduğumda dışardan hissetmeme sebeb olduevet bende elimi koyduğumda yada çok dikkatli baktığım da kıpırdama kalp atma gibi görüyorum bebek mi acaba
hisseden var mı? N NewbieMommy D Dr X
Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallahHerkes rahat nefes alabilir erkek olduğu kesinleşti
Kordonu araya almış 10 dk uğraştık doktor kiz galiba bu kapatmış kendini kordonu almış dedi ben oynattım göbeği salladım kendimi bacakları açtı ortada küçük pipisierkekk
Tüm değerleri uzunluk vs normal sağlıklı şükürler olsun tek odaklandığım Allah biliyor kalbi beyni oldu iyice inceledi
Kolestrol için gitmiştim ama çok inceledi bebeği iyice , kolestrol trigliserid herkeste çok yüksek çıkar hiç önemli değil dedi
Akıntım ve ağrım var onun için yarın alttan bakacak ağda yapamamıstım açamadım yarın gidicem enfeksiyon olabilir dedi![]()