- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.715
- 63
Benimki de başından beri hep 140'ta atıyor sizinki de mi baştan beri 140?Bugün sağlık ocağına gittim muayene tahlil yaptı 20. Haftaya tetanoz randevusu verdi
Kalbine baktı 140 atıyor pır pır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de başından beri hep 140'ta atıyor sizinki de mi baştan beri 140?Bugün sağlık ocağına gittim muayene tahlil yaptı 20. Haftaya tetanoz randevusu verdi
Kalbine baktı 140 atıyor pır pır
Bence bebeğiniz doktorun uygun gördüğü vakte kadar beklese daha iyi olur akciğer gelişimi açısından ama tabi siz bilirsiniz![]()
Canım bildiğim kadarıyla 3hafta doğum öncesine kalmak zorunda. Eğer erken doğum yaparsan o hakkın yanmış oluyor 13 hafta max aktarabiliyorsun. Ondan bebek ne kadar kalırsa kar diye bakıp doktor ne zaman derse o zaman ol istersen
GünaydınGünaydin kizlar nasilsiniz
Instagramda takip ettiginiz instamomlar var mihani boyle hamile olan, bebegine aldiklarini paylasan indirimleri vs
Bana hic denk gelmiyor da varsa onerdiginiz takip edeyim kendimi uzay boslugunda hissediyorum![]()
Cok tesekkur ederim canmGünaydınben nazlı Altaç Bebekmeselesi güncel anne sayfalarını takip ediyorum :)
canım, aycancablog var .. tüm indiirmleri ondan takip edıyorum mutlaka takibe al.. storylerini izle ..Günaydin kizlar nasilsiniz
Instagramda takip ettiginiz instamomlar var mihani boyle hamile olan, bebegine aldiklarini paylasan indirimleri vs
Bana hic denk gelmiyor da varsa onerdiginiz takip edeyim kendimi uzay boslugunda hissediyorum![]()
sadi konuk çok fenaaa.....canım ben kadın doğumda bulundum sadi konukta orası bir mezbahaa senin ameliyatın saatli programlı vs olduğu için sana ameliyathane rezerv edilmiştir veya yaşadığın yere göre değişebilir gittiğin devlete göre de belki değişebilir canım inanılmazdı kadın doğuma suyu gelen geldiği için pislik içinde rezalet her yer kan idrar pislik dolu neden yanlış yönlendireyim( biri daha yazdı en son inan örtü bile değişmiyor ger gelen aynı beze çıkıp muayene oluyor yazıklar olsun diyorum ben
Cok tesekkur ederim canm takipledimcanım, aycancablog var .. tüm indiirmleri ondan takip edıyorum mutlaka takibe al.. storylerini izle ..
Ben 2x1yerine 1x1 alıyorum. Doktorum bırakacaksan azaltarak bırak demişti. Kusmuyorum ama bulantılarım var.Kızlar hepinize günaydın 2 gündür prilamı bıraktım ama bulantılarım çok fena dün uzun bi aradan sonra kustum acaba ilacı bırakanlar ilk zamanlar böyle mi oluyor vücudun ilaçsızlığa alışma süreci falan mı var
Ben günde bir tane içiyordum geceleri ama son zamanlarda o kadar uyku yapıyordu ki tüm günü nerdeyse uyuyarak geçiriyordum o yüzden bırakmak istiyorum ama şimdi yeniden başa döndümBen 2x1yerine 1x1 alıyorum. Doktorum bırakacaksan azaltarak bırak demişti. Kusmuyorum ama bulantılarım var.
Akciğer gelişimi doğum sonra da 7 yaşına kadar devam ediyor ama anne karnında ne kadar uzun gelişirse o kadar sağlıklı esasenmerhaba bende sağlıkçıyım sizin gibi :) gelişim açısının kontrolü elbette doktorda lakin bütün gelişimlerini 38e kadar tamamlamış oluyor daha sonrasında kilo alımı sağlar bebek. yani 40da doğurmak bi lüksiyat değil aslında ama dediğiniz gibi usg kontrollerinde gelişim açısından bir problem yoksa düşünülebilir dr takibinde bilgi verince düşünülür ama ben benim gibi düşünen varmı çalışan ne zaman ayrılacak izne olan falan diye sorayım bi ne düşünüyorlar dedim çünkü biliyorsunuz 1 ay bile önemli bebekle
Avukatınseçtikleri, gizemtapan, selindereli (yeni doğum yaptı ama link paylasimi tavsiye vs veriyor)Günaydin kizlar nasilsiniz
Ben bıraktım 1 kere bulantı hissiyatı oldu birdaha olmadıKızlar hepinize günaydın 2 gündür prilamı bıraktım ama bulantılarım çok fena dün uzun bi aradan sonra kustum acaba ilacı bırakanlar ilk zamanlar böyle mi oluyor vücudun ilaçsızlığa alışma süreci falan mı var
Bıraktığım günün ertesi günü çok kötü hale geliyorum bir iki gün önce bıraktım baktım yine aynı bulantı. Kusmadan ilacı içtim tekrar. Nasıl bırakacağımı bilmiyorum bendeKızlar hepinize günaydın 2 gündür prilamı bıraktım ama bulantılarım çok fena dün uzun bi aradan sonra kustum acaba ilacı bırakanlar ilk zamanlar böyle mi oluyor vücudun ilaçsızlığa alışma süreci falan mı var
Bende çok kötüyüm artık içmek istemiyorum sürekli uyuyorum ama içmediğim günler kusuyorum nasıl olacak yaBıraktığım günün ertesi günü çok kötü hale geliyorum bir iki gün önce bıraktım baktım yine aynı bulantı. Kusmadan ilacı içtim tekrar. Nasıl bırakacağımı bilmiyorum bende
evet bebekDün gece tam yattığımda göbek deliğimin biraz altında kelebek çırpar gibi 20 30sn sürdü 2 3 dakika sonra yine kısa süreli aynı hissiyat oldu. Kafayı yiyeceğim acaba bebek mi4gün önden gidiyoruz bugüntam 17 haftalık olduk erken gibi geliyor bana
![]()