2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar astral bayb burdan önermişlerdi sanırım
Alan oldu nasıl geldi
En uygun ve isimli takimlar onda alayım diyorum da 💃🏼🤗😊

Günaydin kizlar nasilsiniz🍓🍓🍓
Instagramda takip ettiginiz instamomlar var mi 😁 hani boyle hamile olan, bebegine aldiklarini paylasan indirimleri vs
Bana hic denk gelmiyor da varsa onerdiginiz takip edeyim kendimi uzay boslugunda hissediyorum😀
Ya ne zamandır senin yorumlarına dwnk gelmiyordum bakınıyordum nasılsın? Bizim bebişten büyük bi seninki var detaylı ultrasonu ne yaptın gittn mi canım?

Dün gece tam yattığımda göbek deliğimin biraz altında kelebek çırpar gibi 20 30sn sürdü 2 3 dakika sonra yine kısa süreli aynı hissiyat oldu. Kafayı yiyeceğim acaba bebek mi 🥲 4gün önden gidiyoruz bugüntam 17 haftalık olduk erken gibi geliyor bana🙈
Benim dün gece resmen içimde balık yüzüyordu nerdeyse yarım saat vurdu döndü dans falan etti galiba gece 1 gibi namazı kılıp yattım heralde içerde çok yat kalk yapınca uyandırdım bebişi oda benden çıkardı çok komikti artık yeter durda uyiyiyim diye düşünmeye başladım🤣 galiba geceleri çok hareketli bi bebiş olucak yandımmm

Dün gece tam yattığımda göbek deliğimin biraz altında kelebek çırpar gibi 20 30sn sürdü 2 3 dakika sonra yine kısa süreli aynı hissiyat oldu. Kafayı yiyeceğim acaba bebek mi 🥲 4gün önden gidiyoruz bugüntam 17 haftalık olduk erken gibi geliyor bana🙈
evetttt bebeekk :))
benımde 3-4 gun once servıste aynısı oldu .. kelebek çırpınır gıbı 3-4 kerelık..
17+4 üm bende bugün :anneadayı:

Kızlar hepinize günaydın 2 gündür prilamı bıraktım ama bulantılarım çok fena dün uzun bi aradan sonra kustum acaba ilacı bırakanlar ilk zamanlar böyle mi oluyor vücudun ilaçsızlığa alışma süreci falan mı var
Canım ben de 2 gündür bıraktım. Dün iyiydim ama bugün mide suyum ağzıma geliyor hastalıktan mı hapsızlıktan mı bilmiyorum ama

Benimde demir ilacı kullanmama rağmen kan değerlerim düşük çıkmış doktora sordum sorun değil bir ay sonra tekrar kan ver dedi hamilelikte değerler oynar demişti
Kaç çıktı canım, benimde 14. haftadan beri kan ilacı kullanıyorum 9 dan 8 e düşmüş. Doktorum gel serum bağlayalım dedi 😩😩😩

Evet canım bebek o 😍ben de 16da beri hissediyorum ilk başta erken ya demiştim ama insan anlıyor. 2 haftadır level de atlamadık hala aynı şekilde hissediyorum 😂

Kızlar bu arada benim doktorun yeni yazdığı demir ilacını aldım bugün ferplex fold şurup yine ama sabah akşam olarak iki kez kullanım yazmış
İki kez içen var mi?
Ben diğer hamileliklerde sabah akşam içiyordum bazen günde 3 e bile çıkarmıştı doktorum. Bu hamileliğimde günde 1 yazdı doktor yetmemiş canım yükseliceğime düşmüş, bence iç.

kızlar ilk hareketleri ne zaman hissettiniz dün göbeğimin altında karnımda kanat sürtünmesi gibi değişik biseyler hissettim aksam tam uyumadan önce sürtünme gibi 14. haftamdayım bebek midir acaba ❤️
Ben 13. Haftada hissetmiştim. 🥰 Bebek olma ihtimali yüksek

evetttt bebeekk :))
benımde 3-4 gun once servıste aynısı oldu .. kelebek çırpınır gıbı 3-4 kerelık..
17+4 üm bende bugün :anneadayı:

Evet canım bebek o 😍ben de 16da beri hissediyorum ilk başta erken ya demiştim ama insan anlıyor. 2 haftadır level de atlamadık hala aynı şekilde hissediyorum 😂
Yaa çok heyecanlı 😍😍 hiç böyle olacağını düşünmemiştim☺️

Back
X