2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bunu düşürmek lazım diye biliyorum ama
benim de dusuktu ilk trimester fizyolojik düşük olur ama 2.5 altı dediler diye hatırlıyorum ilaç baslanabilir ama %100 de emin değilim 🤔
Benim ilk teimester 5 in altına zor düşürduk kaç doktor gezdim 125 kullanıyorum şu anda 🥺 yüksek oldu benimki ilk trimester. 3-4 hafta önce düzelmiş görünüyordu doktora gitmeden bir kan tahlili daha vericem 😏

Screenshot_2023-09-16-00-26-41-159_com.instagram.android.webp

Baskılı daha uyguna buldum ama kumaş kalitesini bilemiyorum

Kızlar yanlış anlamazsınız bir öneride bulunmak istiyorum. Ben tekstil mühendisiyim ve bebek - çocuk giyim üretimi yapıyoruz. Naçizane fikrim bilinmedik yerlerden öyle İnstagramdan falan baskılı ürün almayın. Bebeklerimizin çamaşırını bile yıkamak için özel deterjanlar alıyoruz , baskılarda kullanılan boyar madde inanın çok önemli ve sertifikasız ürünler çok ağır metal içermekte ve kansorejen yapıda. Düz şeyler ve ya nakışlı şeyler tercih etmeye çalışın . Baskılı ürünler almak istiyorsanız ve çok para vermek istemiyorsanız bunun en iyi alternatifi lcwaikiki. Ebebek de satılan bir çok markada da test falan yapılmıyor. Dünya genelinde tekstilde Hm ve marks and spencerın özellikle çocuk gurubunda çok ağır test standartları vardır ve lcwaikiki de bu standartları karşılamaktadır. Ya da şöyle söyleyeyim alacağınız ürünün etiketinde/fiyat kartında oekotex ve ya goats ibaresi bulunuyorsa baskılı ürünler alın.
IMG_2185.webp
IMG_2186.webp

Doktoru dinle evham yapma canım normal dediyse doğrudur 🙏🏻 38mm de az bir değer değil
Doğru diyorsun bebeğim ama karşılaştırma yapınca insan acaba mı diyor 😔
Mama olarak hangisi en iyisi acaba ne kullanacaksınız? Aptamil de Palm yağı var yazmış gıdadedektifi sayfası çok kararsız kaldım
NE maması ne ara oraya geçtik ne kaçırdım ben ya 🥲
Bu konu hepimizin bi kafasına takıldı ya bende akşamdan beri onu düşünüyorum
Bana da rahim ağzı silinmesi serviks uzunluğu da iyi dedi ama boyut söylemedi benimde kafama takıldı bu hafta gideceğim zaten sorayım bi 😕
Dertsiz başıma dert aldım aklıma nerden geldi de sordum bilmem kendi kafamı karıştırmaktan başka bir şey yapmadım

Kızlar yanlış anlamazsınız bir öneride bulunmak istiyorum. Ben tekstil mühendisiyim ve bebek - çocuk giyim üretimi yapıyoruz. Naçizane fikrim bilinmedik yerlerden öyle İnstagramdan falan baskılı ürün almayın. Bebeklerimizin çamaşırını bile yıkamak için özel deterjanlar alıyoruz , baskılarda kullanılan boyar madde inanın çok önemli ve sertifikasız ürünler çok ağır metal içermekte ve kansorejen yapıda. Düz şeyler ve ya nakışlı şeyler tercih etmeye çalışın . Baskılı ürünler almak istiyorsanız ve çok para vermek istemiyorsanız bunun en iyi alternatifi lcwaikiki. Ebebek de satılan bir çok markada da test falan yapılmıyor. Dünya genelinde tekstilde Hm ve marks and spencerın özellikle çocuk gurubunda çok ağır test standartları vardır ve lcwaikiki de bu standartları karşılamaktadır. Ya da şöyle söyleyeyim alacağınız ürünün etiketinde/fiyat kartında oekotex ve ya goats ibaresi bulunuyorsa baskılı ürünler alın.
Eki Görüntüle 3302100 Eki Görüntüle 3302101
Kesinlikle çok haklısın. Ben araştırırken alacağım sayfanın (astral baby) sertifikasına bakmıştım. gots+oeko tex sertifikasına sahipmiş o yüzden içim rahat. Bilgilendirme için teşekkürler 🌺

Dertsiz başıma dert aldım aklıma nerden geldi de sordum bilmem kendi kafamı karıştırmaktan başka bir şey yapmadım
Allah’ın izniyle Sknti yoktur ama bi dahaki gidişimizde sorarız 🙏🏻🤲🏻

Kızlar bebişlerinizin hareketlerini hissedebiliyor musunuz ? Ben 19. Hafta içindeyim daha hissedemiyorum. Hem biraz kiloluyum biraz hem de plasentam ön duvardaydı en son gittiğimiz kontrolde. Benim gibi hala hissedemeyen var mı :)

Kızlar bebişlerinizin hareketlerini hissedebiliyor musunuz ? Ben 19. Hafta içindeyim daha hissedemiyorum. Hem biraz kiloluyum biraz hem de plasentam ön duvardaydı en son gittiğimiz kontrolde. Benim gibi hala hissedemeyen var mı :)
Günaydın. Ben de hiç hissetmedim henüz bebiş bi hafta önde gidiyor 17+4 sayılırım. Normalde 16+4 ama hissetmedim. Bu aralar hissetmeye çalışıyorum ama tık yok 😀

Oğlunuzda diğer aylar da da sleepy mi kullandınız bende 2 numarayı molfix yada sleepy alayım diyorum ama karar veremedim
Sleepy 5-6 ay boyunca kullandım sonra sızdırma ve pişik nedeniyle primaya geçtim🥴 önce prima premium care kullandım ama içeriği çok temiz olmadığı için sonra harmonieye geçtim uzun süre onu kullandım o da artık aşırı pahalı olduğu için molfix pure and soft denedim çok hoşuma gitti ondan devam ediyorum bebişe de onu kullanacağım inşallah😍 bir ara baby turco da denedim hiç beğenmedim, goonu çok tavsiye eden oldu onu da denedim beğenmedim.Hangi bebişe hangi bezin iyi geleceği maalesef deneyerek öğreniliyor o yüzden stok yapma taraftarı değilim yapmıyorum

Canım bende pek birşey hissetmiyorum doktor bana da plasenta önde demişti ondan mı bilmiyorum. 20. Haftadan önce hissetmezsin demişti.

Kızlar benim masrafım çok olacak altından nasıl kalkacağım şu an kestiremiyorum, acaba Yenidoğanları es geçip 3-6 lara mı baksam çok mu büyük olur?
evet ya ☺️ canım aslında sen cimere belediyeye valiliğe muhtarlığına başvurmayı düşünmez misin size destek olmaları gerekiyor şahsi fikrim mucize gibi birsey devletin de sosyal devlet ilkesi size destek olması gerekiyor 🙏bu bence yapmaları gereken bisey

Kızlar günaydın. Dün bizde okullar açıldı buraya pek uğrayamadim şimdi okudum mesajlarinizk. Benimde cervix uzunlugum 12 haftada 40 tı sonra 16ci haftada gittigimde alttan muayene etdi 37.7 dedi bende defalarca sordum iyimi diye. Doktorumda diger ultrason doktorumda gayet iyi dedi için rahat olsun. Hər ay ölçeceğiz zaten dedi o yüzden bende rahatladim. Sizde yine doktorunuzdan sorarsınız bi sonraki kontrolde.

evet ya ☺️ canım aslında sen cimere belediyeye valiliğe muhtarlığına başvurmayı düşünmez misin size destek olmaları gerekiyor şahsi fikrim mucize gibi birsey devletin de sosyal devlet ilkesi size destek olması gerekiyor 🙏bu bence yapmaları gereken bisey
Canım karı koca çalışıyoruz normalde, bu süreçte ben işten ayrılmak zorunda kaldım. Doğumdan sonra yavrularım için en kısa sürede iş hayatına geri döneceğim. Kv bakım konusunda destek olacak, alternatif olarak bunu düşündük.

Kızlar benim masrafım çok olacak altından nasıl kalkacağım şu an kestiremiyorum, acaba Yenidoğanları es geçip 3-6 lara mı baksam çok mu büyük olur?
Benim duyduğum bazı belediyeler doğum paketi adı altında malzeme temininde bulunuyormuş. Ben de başvurucam bu zamanda geçim çok zor valla bunun ayıbı günahı yok. Ne birikim yapılıyor ne ev araba alınabiliyor Allah herkesin yardımcısı olsun

Kızlar instada şöyle birşey ile karşılaştım. 4 saat önce Fahrettin Koca paylaşım yapmış. Dikkatli olmakta fayda var
Ben hamile olmadan önce geçirdim canım. Sanırım ilk geçirenlerdenim ölecem sandım çok kötüydü. Öyle yurtdışı falan hikaye ülkeye çoktandır giriş yapmış zaten sadece yayılması biraz zaman alıyor.

Canını sıkma benimki de 38 mm dedi doktor ama sorun olsa sanırım söylerdi en azından bir şeyler yapardı benim ilk doğumum erken doğum 33.haftada ki bilgisi var kayıtlarında var doktorumun ben de arkadaşların yazdıklarından sonra dikkat etmeye karar verdim çok ayakta kalmamaya ağır iş yapmamaya çalışacağım öğretmenim ne kadar kolay olur bilmiyorum ama

Back
X