2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Geçmiş olsun kızlar bu aralar salgın var bizdede oyle her kes hasta yeğenimin ateşi düşmüyor sabahtan beri aklım fikrim annemlerde naptılar acaba diye. Her kes hasta koruyalim kendimizi🙏🏻

Hepinize çok geçmiş olsun kızlar.Bende de feci bel ağrısı ve kramplar başladı .feci bir durum bazen ayağımın üstüne basamayacak durumda oluyorum .Magnezyum tedavisi başlayacağız bizde :(

Siz sanşlıymışsınız. Hem çocuk omurgasında problemlere yol açıyor hem de Allah korusun ani bebek ölüm sebeplerinden
Ben her uzmanın söylediğine kulak asmıyorum açıkçası bence asıl uzmanlar tecrübeli anneler büyüklerimiz böyle yapmış ve hepimiz de gayet sağlıklıyız

Yok canım ne ağrı ne kaşıntı var, sadece sabah bir kere kasidiktan sonra şişti şimdi ağrı acı kaşıntı yok sadece şişlik var çamaşırın üstünden bile gorunen akıntım koku vs hicbisey yok çok hafif söndü gibi ama yine de var ılık suyla yıkadım sadece
Sirkeli su da iyi geliyor deneyebilirsin kuzum geçmiş olsun 🤗

Hepinize çok geçmiş olsun kızlar.Bende de feci bel ağrısı ve kramplar başladı .feci bir durum bazen ayağımın üstüne basamayacak durumda oluyorum .Magnezyum tedavisi başlayacağız bizde :KK43:
12. haftadan başlatması gerekiyordu doktorun. Geçenlerde içmeyi unuttum, o günüm zehir oldu. Uyanınca ayağa bile kalkamadım. Magnezyum mucizevi bir şey. Acilen başlamalısın 👌🏻 şifa olsun 🌸🙏🏻

Kızlar bana e nabızdan grip aşısı tanımlanmış, ne dersiniz, alıp yaptırmamı önerir misiniz i? Grip aşısı yaptırmayı düşünenler var mı?

Kızlar bana e nabızdan grip aşısı tanımlanmış, ne dersiniz, alıp yaptırmamı önerir misiniz i? Grip aşısı yaptırmayı düşünenler var mı?
Kronik hastalığınız var mı?Ben çalıştıpım dönem hep yaptırıyordum çok rahat geçiriyordum kışı covid gelince zorlaştırdılar vurulamadım ozamandan beri vurulamadım hamile olmasma yine vurulurum canlı aşı diye blyrum

Kızlar mide ağrısıyla uyandım hala daha ağrıyor napsam geçer ki?birde uyandıktan sonra güzelce gerildim bir baktım karnımda yumru oluştu göbek deliğimin sağ çaprasıyla avcumla elledim 3-4 saniye öyle durdu kafası gibiydi sanki yusyuvarlak sonra geri çekti çok değişikti😊ama erken değilmiydi bunun için

BKronik hastalığınız var mı?Ben çalıştıpım dönem hep yaptırıyordum çok rahat geçiriyordum kışı covid gelince zorlaştırdılar vurulamadım ozamandan beri vurulamadım hamile olmasma yine vurulurum canlı aşı diye blyrum
Bence hamileyiz diye tanımlandı. Kronik olarak da hastalığım ver evet.

E nabızda kontrol edebilir misiniz size de tanımlanmış mı?

Kızlar mide ağrısıyla uyandım hala daha ağrıyor napsam geçer ki?birde uyandıktan sonra güzelce gerildim bir baktım karnımda yumru oluştu göbek deliğimin sağ çaprasıyla avcumla elledim 3-4 saniye öyle durdu kafası gibiydi sanki yusyuvarlak sonra geri çekti çok değişikti😊ama erken değilmiydi bunun için
Ultrasonda benim de karnımın sağ tarafı yumru gibi çıkıntılıydı, bence normal.

Bence hamileyiz diye tanımlandı. Kronik olarak da hastalığım ver evet.

E nabızda kontrol edebilir misiniz size de tanımlanmış mı?
Bende bişey tanımlanmamış hamilelere yapılmaz diye tahmin edyrum aslında ama blmyrum koronayı bile yaptırdılarsa

Ultrasonda benim de karnımın sağ tarafı yumru gibi çıkıntılıydı, bence normal.
Yaa normal ozaman😊bunlar çok erken palazlancaklar desene😊eşime göstermek istedim ama uyuyordu uyandırmadım birde biryandan mide ağrım vardı 11 de de sağlık ocağına gidicem ertelesemmi bilemedim

Grip aşısı canlı aşı değil, ayrıca korona aşısından daha eski ve köklü bir aşı, korona aşısı yaptırmayı kesinlikle gebeyken düşünmüyorum ama grip aşısı o kadar soğuk gelmiyor bana.

Grip aşısı canlı aşı değil, ayrıca korona aşısından daha eski ve köklü bir aşı, korona aşısı yaptırmayı kesinlikle gebeyken düşünmüyorum ama grip aşısı o kadar soğuk gelmiyor bana.
Ben grip aşısı vurulduktan sonra acillik olmuştum etlerim kemiklerim çok ağrıdı halsizlik oluştu acile gitmiştim bana hemşire canlı virüsü neden vücuduna alıyorsunki dedi canlımı bilmiyorum ama ben bunu vurulunca o kış çok hafif atlatıyorum hastalıklarımı dedim benim grip hastalıklarım ağır geçiyor dedim öyle dediğine göre canlıdır diye dşünyrum şimdi merak edyorum o hemşire covid aşısı vurulmuşmuydu acaba?birde evet grip aşısı daha eski covid aşısına göre ama ben şuan ikisinide vurulmak istemem açıkcası blmyrum

Back
X