- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben her uzmanın söylediğine kulak asmıyorum açıkçası bence asıl uzmanlar tecrübeli anneler büyüklerimiz böyle yapmış ve hepimiz de gayet sağlıklıyızSiz sanşlıymışsınız. Hem çocuk omurgasında problemlere yol açıyor hem de Allah korusun ani bebek ölüm sebeplerinden
Sirkeli su da iyi geliyor deneyebilirsin kuzum geçmiş olsunYok canım ne ağrı ne kaşıntı var, sadece sabah bir kere kasidiktan sonra şişti şimdi ağrı acı kaşıntı yok sadece şişlik var çamaşırın üstünden bile gorunen akıntım koku vs hicbisey yok çok hafif söndü gibi ama yine de var ılık suyla yıkadım sadece
12. haftadan başlatması gerekiyordu doktorun. Geçenlerde içmeyi unuttum, o günüm zehir oldu. Uyanınca ayağa bile kalkamadım. Magnezyum mucizevi bir şey. Acilen başlamalısınHepinize çok geçmiş olsun kızlar.Bende de feci bel ağrısı ve kramplar başladı .feci bir durum bazen ayağımın üstüne basamayacak durumda oluyorum .Magnezyum tedavisi başlayacağız bizde![]()
Benimki de geç döllenme ve erkekBenim 1 hafta geç döllenme ve erkek![]()
doktorlar aşıların yapılmasını öneriyor genelde ama doktorunuza sorun bence yaptırın derse yaptırın.Kızlar bana e nabızdan grip aşısı tanımlanmış, ne dersiniz, alıp yaptırmamı önerir misiniz i? Grip aşısı yaptırmayı düşünenler var mı?
Ben perşembe gitmiştim 17+1 di 8 ile 11 Ekim.arasinda hem.rafyolojiden hem.kadjn doğumdan randevu almamı istediBen 20+5 de gideceğim
Kronik hastalığınız var mı?Ben çalıştıpım dönem hep yaptırıyordum çok rahat geçiriyordum kışı covid gelince zorlaştırdılar vurulamadım ozamandan beri vurulamadım hamile olmasma yine vurulurum canlı aşı diye blyrumKızlar bana e nabızdan grip aşısı tanımlanmış, ne dersiniz, alıp yaptırmamı önerir misiniz i? Grip aşısı yaptırmayı düşünenler var mı?
Bence hamileyiz diye tanımlandı. Kronik olarak da hastalığım ver evet.BKronik hastalığınız var mı?Ben çalıştıpım dönem hep yaptırıyordum çok rahat geçiriyordum kışı covid gelince zorlaştırdılar vurulamadım ozamandan beri vurulamadım hamile olmasma yine vurulurum canlı aşı diye blyrum
Ultrasonda benim de karnımın sağ tarafı yumru gibi çıkıntılıydı, bence normal.Kızlar mide ağrısıyla uyandım hala daha ağrıyor napsam geçer ki?birde uyandıktan sonra güzelce gerildim bir baktım karnımda yumru oluştu göbek deliğimin sağ çaprasıyla avcumla elledim 3-4 saniye öyle durdu kafası gibiydi sanki yusyuvarlak sonra geri çekti çok değişiktiama erken değilmiydi bunun için
Bende bişey tanımlanmamış hamilelere yapılmaz diye tahmin edyrum aslında ama blmyrum koronayı bile yaptırdılarsaBence hamileyiz diye tanımlandı. Kronik olarak da hastalığım ver evet.
E nabızda kontrol edebilir misiniz size de tanımlanmış mı?
Aşı takvimi bölümündemi yazıyor? Baktım orayada bsey yokBence hamileyiz diye tanımlandı. Kronik olarak da hastalığım ver evet.
E nabızda kontrol edebilir misiniz size de tanımlanmış mı?
Yaa normal ozamanUltrasonda benim de karnımın sağ tarafı yumru gibi çıkıntılıydı, bence normal.
Profilde ana ekranda hemen üst ortada influenza riski yazıyor oraya tıkladım.Aşı takvimi bölümündemi yazıyor? Baktım orayada bsey yok
Ben grip aşısı vurulduktan sonra acillik olmuştum etlerim kemiklerim çok ağrıdı halsizlik oluştu acile gitmiştim bana hemşire canlı virüsü neden vücuduna alıyorsunki dedi canlımı bilmiyorum ama ben bunu vurulunca o kış çok hafif atlatıyorum hastalıklarımı dedim benim grip hastalıklarım ağır geçiyor dedim öyle dediğine göre canlıdır diye dşünyrum şimdi merak edyorum o hemşire covid aşısı vurulmuşmuydu acaba?birde evet grip aşısı daha eski covid aşısına göre ama ben şuan ikisinide vurulmak istemem açıkcası blmyrumGrip aşısı canlı aşı değil, ayrıca korona aşısından daha eski ve köklü bir aşı, korona aşısı yaptırmayı kesinlikle gebeyken düşünmüyorum ama grip aşısı o kadar soğuk gelmiyor bana.
Bende yazmıyor büyük ihtimal senin kronik hastalığın var dye öyle yazıyordu mesela annem diyaliz hastasıydı ondada çıkıyordu öyle bir yazı doktorları vuruyorduProfilde ana ekranda hemen üst ortada influenza riski yazıyor oraya tıkladım.