- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 37.999
- 598
Oyyy masallahhh aslannn gibiBugün sonunda 3 yıldır takip ettiğim doktora kontrole gittim sağolsun çok ilgilendi 40dk falan görüştük ama maalesef hem hastanesi bana uzak hemde sağlık sigortam o hastanede geçerli olmadığı için kendime başka doktor bulmak zorundayım kendi tüp bebek doktorumda illa sezeryan diyor onunla da o yüzden devam etmek istemiyorum
Fetal dna sonucu erkek olduğu öğrenmiştim bebeğimin ama sonunda bugün beyefendi ultrasonda da gösterdi artık bayaaa eminiz erkek olduğuna
Babası gibi uzun bacaklı olacak sanırım normalde 16+3üm bacak boyuna göre 18+2 çıktı oğluş baya 2 hafta önden maşallah
Canım ben kendimi kötü hissettiğimde ölçüyorum genelde ama bi sabah bi akşam ölçersen yeter sanırımİnternette baktıda eşim amazondan sipariş edicek
Ben hiç tansiyon ölçmedim ama hangi saatlerde nasıl yapıcam
Ben kısayııım o yüzden babası gibi uzun bacaklı olsun çok isteriimOyyy masallahhh aslannn gibitam delikanlı olmuş şimdiden ya boya bak
Maşallah canım millet pipi görsün diye poz vermiş sankiBugün sonunda 3 yıldır takip ettiğim doktora kontrole gittim sağolsun çok ilgilendi 40dk falan görüştük ama maalesef hem hastanesi bana uzak hemde sağlık sigortam o hastanede geçerli olmadığı için kendime başka doktor bulmak zorundayım kendi tüp bebek doktorumda illa sezeryan diyor onunla da o yüzden devam etmek istemiyorum
Fetal dna sonucu erkek olduğu öğrenmiştim bebeğimin ama sonunda bugün beyefendi ultrasonda da gösterdi artık bayaaa eminiz erkek olduğuna
Babası gibi uzun bacaklı olacak sanırım normalde 16+3üm bacak boyuna göre 18+2 çıktı oğluş baya 2 hafta önden maşallah
Yaaa sorma doktor da yiğidin malı meydanda deyip nasıl açmış öyle diyor dedim sizin şansınıza biz bugüne kadar hiiiiiiiç açık görememiştikMaşallah canım millet pipi görsün diye poz vermiş sanki
Tamam canım öyle yapıyım ölçüp kagıda yazıyımCanım ben kendimi kötü hissettiğimde ölçüyorum genelde ama bi sabah bi akşam ölçersen yeter sanırım
Kusmalara başladığım ilk dönemde kumunu değiştirmeyi unuttu bir gün eşim sıcağa da denk geldi kokunca burnuma eşlestirdim sanırım bir de o dönemde aşırı tüy döktü o tüy görüntüsü vs hala aklıma gelse kötü oluyorum ama inşallah geçer zor sokakta vs bir hayvan görsem başımı çeviriyorum hemen ama kedime şu an bildigimiz güvendiğimiz biri bakiyor öyle olmasaydı eşim hayatta vermeyi kabul etmezdiumarım en kısa zaman da geçer( neden öyle oldu ki ( çok geçmiş olsun
Rica ederimTamam canım öyle yapıyım ölçüp kagıda yazıyım
Randevumda doktora gösteririm
Çok teşekkür ederim
Canım ben de bugün tansiyonu ölçtürünce korktuğum için hemen sipariş verdim yıllardır tanıdığım insanların çoğunun kullandığı annemlerde de olan modelden aldım bildiğim en iyi marka en uygun fiyata da burada vardı alabilirsin bunu Omron M2 Basic HEM-7121J-E Koldan Ölçer Tansiyon AletiYarın eşim gidip alıcak bu markayı sorsun varsa bunu alsın doktora gidene kadar ölçüp not alıyım
Pazar günü acile gittim yüksek çıktı
En sonki randevumdada yüksek çıktı ondan 2 gün sonrada cinsiyet için başka doktora gittiğimdede yüksek çıktı
Bende sleepy bio natural 1 numara 128 li almıştım 260 tlyeKızlar, aldığınız 1 numara bezlerin tanesi kaç paraya geldi, bir de 128 tane 1 numara fazla mı olur acaba ya
Kusura bakma canım mesajını yeni gördümCanım ben de bugün tansiyonu ölçtürünce korktuğum için hemen sipariş verdim yıllardır tanıdığım insanların çoğunun kullandığı annemlerde de olan modelden aldım bildiğim en iyi marka en uygun fiyata da burada vardı alabilirsin bunu Omron M2 Basic HEM-7121J-E Koldan Ölçer Tansiyon Aleti
Yok canım fazla olmaz. Ben pure baby organik 128 tane 219 tl ye almıştımKızlar, aldığınız 1 numara bezlerin tanesi kaç paraya geldi, bir de 128 tane 1 numara fazla mı olur acaba ya
Çok iyi almışsınızYok canım fazla olmaz. Ben pure baby organik 128 tane 219 tl ye almıştım
Baskı hissi gibi dimi? Benimde sadece wcde küçük tuvaletimi yaparken oluyor bu hatta ilk başta yaparken zorlanıyorum sanki gelmiyor gibi 3 4 saniye sonrasında normal bir şekilde yapıyorum tuvaletimi.Kızlar ya çok afedersiniz vajinamda ağırlık hissi var sanki lavaboda falan da hissediyorumadet öncesi kanlanma artınca öyle bir his oluyordu ya öyle işte .normal mi ki
Olmaz cnm çünkü bebekler ilk doğduğunda günde neredeyse 10 bez değiştiriliyor ilk bebeğimdw öyleydi yaniKızlar, aldığınız 1 numara bezlerin tanesi kaç paraya geldi, bir de 128 tane 1 numara fazla mı olur acaba ya
CANIM BEN KRAFT KENYA MODELİNE KARAR kıldım.Aslında kafamda napoli vardı ama tek başıma taşırken çok büyük geldi kenye hafif ve katlandığında inanılmaz küçülüyorçok sevdimKızlar bebek arabası önerileriniz nelerdir?
erkektir o artık bebeğim yaEvetdetaylıya girmedim daha ama öncesinde yine doktor erkek dedi artık kesin diye bakıyorum daha da süpriz olmaz sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?