Sorma canım ya erkek anneleri grubu olacaz nerdeyseErkek bebişlere çok alıştık biz dimi ya grupça
Kol agrisida ayri birşey kolunu tasiyamiyor insan 2 gunden sonra gecer amaHadi ya geçmiş olsun canım bende sadece kol ağrısı yaptı.
Detaylı ultrasona daha çok var kuzumHer an her şey değişebilir canım böyle görüntü vermişti bende sonra o kordon çıktı ama sonraki kontrolde kordonu gözümüzün önünde çekti pipiyi öyle gördük belki kordondur ama pipi de olabiliren neti detaylı ultrason
Sorma canım ya kolumla tır çekmişim gibi ağrıyordu neyse ki bugün daha iyiKol agrisida ayri birşey kolunu tasiyamiyor insan 2 gunden sonra gecer ama
Cnm mart anneleride full erkekErkek bebişlere çok alıştık biz dimi ya grupça
En son 18. Haftada doktor erkek dedi gösterdi kabak gibi olmasına rağmen yine de %90 dedi ama bizce kesin daha da değişmez pipiDetaylı ultrasona daha çok var kuzum
Çıkıntı olunca hrkes pipi dıyor ama interntten baktım, kızlarınkinde de hafif bi çıkıntılık oluyo
Haydaaaa evet bizim de öyle bu erkeklere ne oluyor böyle y kromozom patlaması varCnm mart anneleride full erkek
Cok erkek duyuyorum buara
Hayrlısı
Ben nimo diye bi otomatik almıştım zamanında 3-4 senedir var seviyorum güzel kullanışlıÖnerdiğin bi tansiyon aleti markası varmı canım
Acaba zaten grip olunacaktı da denk mi geldi acaba hafiften bağışıklığı düşürmüştür aşı daçok geçmiş olsun canım hafifler artık
Evet ogluslarimizla ya eriyorum oglusum diyinceErkek bebişlere çok alıştık biz dimi ya grupça
10 gün önce göstermedi, bugun kesin öğrenırım dedim bacak arası açık oldugu halde doktor net konuşmadı, daha sonradan yanıldı denmesin dıye..En son 18. Haftada doktor erkek dedi gösterdi kabak gibi olmasına rağmen yine de %90 dedi ama bizce kesin daha da değişmez pipiama senin fotoda da erkek olabilir tabi tamamen düz değil bir sonraki kontrolde netleşir tamamen
umarım en kısa zaman da geçerAma gerçek maalesef TV de bile hayvanlara bakamıyorum
Sorma canım ya kolumla tır çekmişim gibi ağrıyordu neyse ki bugün daha iyi
Ben nimo diye bi otomatik almıştım zamanında 3-4 senedir var seviyorum güzel kullanışlı
Evet canım ama 2. Doz 1 yıl sonra dedi ebe çünkü ilk doğumda 3 doz vurulmuştum. Toplamda 5 doz olunca 10 yıl koruyuculuğu oluyormuş.Yarina bayagi hafifler.2 doz vurunacaksin degilmi
İlkinde bana 2 doz yaptilar 3.dozu dogumdan öncemi oldun sonrami oldun.ebede dogumdan 3 ay sonra vurunman lazimdi degince şasirdimEvet canım ama 2. Doz 1 yıl sonra dedi ebe çünkü ilk doğumda 3 doz vurulmuştum. Toplamda 5 doz olunca 10 yıl koruyuculuğu oluyormuş.
Canım internette daha uygun fiyatlara bulabilirsin eczanede daha pahalı oluyor. Ben de acura isimli aleti internetten almıştım. Ateş ölçerle beraber uyguna gelmiştiYarın eşim gidip alıcak bu markayı sorsun varsa bunu alsın doktora gidene kadar ölçüp not alıyım
Pazar günü acile gittim yüksek çıktı
En sonki randevumdada yüksek çıktı ondan 2 gün sonrada cinsiyet için başka doktora gittiğimdede yüksek çıktı
Doğumdan sonra oldum canım. Haziranda doğum yapmıştım. Ekimde 3. Doz oldum.İlkinde bana 2 doz yaptilar 3.dozu dogumdan öncemi oldun sonrami oldun.ebede dogumdan 3 ay sonra vurunman lazimdi degince şasirdim
İnternette baktıda eşim amazondan sipariş edicekCanım internette daha uygun fiyatlara bulabilirsin eczanede daha pahalı oluyor. Ben de acura isimli aleti internetten almıştım. Ateş ölçerle beraber uyguna gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?