2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Detaylı ultrasona daha çok var kuzum
Çıkıntı olunca hrkes pipi dıyor ama interntten baktım, kızlarınkinde de hafif bi çıkıntılık oluyo

Detaylı ultrasona daha çok var kuzum
Çıkıntı olunca hrkes pipi dıyor ama interntten baktım, kızlarınkinde de hafif bi çıkıntılık oluyo
En son 18. Haftada doktor erkek dedi gösterdi kabak gibi olmasına rağmen yine de %90 dedi ama bizce kesin daha da değişmez pipi ama senin fotoda da erkek olabilir tabi tamamen düz değil bir sonraki kontrolde netleşir tamamen

Bnde oyle dusundum ama bundan 2 hafta once grip olmustum gecmisti anlam veremedim ki sagol kuzum umarim yan etkisiz geçer sizinki hamileyken hic çekilmiyor
Acaba zaten grip olunacaktı da denk mi geldi acaba hafiften bağışıklığı düşürmüştür aşı da çok geçmiş olsun canım hafifler artık

En son 18. Haftada doktor erkek dedi gösterdi kabak gibi olmasına rağmen yine de %90 dedi ama bizce kesin daha da değişmez pipi ama senin fotoda da erkek olabilir tabi tamamen düz değil bir sonraki kontrolde netleşir tamamen
10 gün önce göstermedi, bugun kesin öğrenırım dedim bacak arası açık oldugu halde doktor net konuşmadı, daha sonradan yanıldı denmesin dıye..

Yarın eşim gidip alıcak bu markayı sorsun varsa bunu alsın doktora gidene kadar ölçüp not alıyım
Pazar günü acile gittim yüksek çıktı
En sonki randevumdada yüksek çıktı ondan 2 gün sonrada cinsiyet için başka doktora gittiğimdede yüksek çıktı
Ben nimo diye bi otomatik almıştım zamanında 3-4 senedir var seviyorum güzel kullanışlı

Yarina bayagi hafifler.2 doz vurunacaksin degilmi
Evet canım ama 2. Doz 1 yıl sonra dedi ebe çünkü ilk doğumda 3 doz vurulmuştum. Toplamda 5 doz olunca 10 yıl koruyuculuğu oluyormuş.

Evet canım ama 2. Doz 1 yıl sonra dedi ebe çünkü ilk doğumda 3 doz vurulmuştum. Toplamda 5 doz olunca 10 yıl koruyuculuğu oluyormuş.
İlkinde bana 2 doz yaptilar 3.dozu dogumdan öncemi oldun sonrami oldun.ebede dogumdan 3 ay sonra vurunman lazimdi degince şasirdim

Canım internette daha uygun fiyatlara bulabilirsin eczanede daha pahalı oluyor. Ben de acura isimli aleti internetten almıştım. Ateş ölçerle beraber uyguna gelmişti

İlkinde bana 2 doz yaptilar 3.dozu dogumdan öncemi oldun sonrami oldun.ebede dogumdan 3 ay sonra vurunman lazimdi degince şasirdim
Doğumdan sonra oldum canım. Haziranda doğum yapmıştım. Ekimde 3. Doz oldum.

Bugün sonunda 3 yıldır takip ettiğim doktora kontrole gittim sağolsun çok ilgilendi 40dk falan görüştük ama maalesef hem hastanesi bana uzak hemde sağlık sigortam o hastanede geçerli olmadığı için kendime başka doktor bulmak zorundayım kendi tüp bebek doktorumda illa sezeryan diyor onunla da o yüzden devam etmek istemiyorum
Fetal dna sonucu erkek olduğu öğrenmiştim bebeğimin ama sonunda bugün beyefendi ultrasonda da gösterdi artık bayaaa eminiz erkek olduğuna
Babası gibi uzun bacaklı olacak sanırım normalde 16+3üm bacak boyuna göre 18+2 çıktı oğluş baya 2 hafta önden maşallah

Eklentiler

• 0B6B91B8-F573-49B8-99F8-C9607CC6EDDF.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 70
Canım internette daha uygun fiyatlara bulabilirsin eczanede daha pahalı oluyor. Ben de acura isimli aleti internetten almıştım. Ateş ölçerle beraber uyguna gelmişti
İnternette baktıda eşim amazondan sipariş edicek
Ben hiç tansiyon ölçmedim ama hangi saatlerde nasıl yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…