2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Doktor Banu Çiftçi'nin uygulamasında bu şekilde gösteriyor (19 ila 23.haftalar arasi). Benimki de sata göre 20+2 de üniversite hastanesi o şekilde uygun gördü. Bebe az ileride belki de ondandır bilemiyorum.
olabılır canım her doktor farklı ısıtyor,

bana özellikle kalp ve beyin gelişimi için özellikler 21.haftayı istiyoruz dedi doktor hanım ..

Canım çok geçmiş olsun Allah eşini sana ve kızına bağışlasın acil şifalar dilerim

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim evladınıza ve sana bağışlasın Bilincinin açık olması güzel bir gelişme Bebeklerimiz üzüntümüzü hissediyor mümkün olduğunca kendini çok yıpratma evladın için dimdik dur canım Rabbim şifa versin

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin inşallah

Grubumuz nazara mı geliyor ne oluyor, rabbim sizleri ailenizi ve bebelerinizi korusun. Musibetler uzak olsun hepimizden.

Biliyorum bunu yapmak çok zor ama Allah beterinden sakınsın istirahat edip dinlenmeniz lazım geçmiş olsun tekrardan.

Grubun girişine nazar boncuğu mu asalım ne yapalım kuşlar?

Her zaman dirayetli ol kuzum. Eşin sağlıklı ve yanında. Şimdi hepiniz birlikte tekrar daha da güçleneceksiniz, bunu da atlattık diyeceksiniz. Çok şükür ameliyatı da çok güzel geçmiş. Odadaysa yanına uzan üçünüz birlikte birbirinizi iyilestirin Allah'ım tüm ailene sağlık şifa versin

Allah acil şifa versin Rabbim sana ve bebeğine bağışlasın inşallah tez zamanda iyileşir tamamen

ÇOk geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanıp evinize, size kavuşması dileği ile kendini çok yıpratma lütfen

CANIM BEN KRAFT KENYA MODELİNE KARAR kıldım.Aslında kafamda napoli vardı ama tek başıma taşırken çok büyük geldi kenye hafif ve katlandığında inanılmaz küçülüyorçok sevdim
Bende kenya almıştım ne kadara aldınız. Mevlam sağlıkla kullanmayı nasip etsin

Cok geçmiş olsun. Mevlam tez zamanda şifasını versin inşallah amin

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, beterinden saklasın. Dua edin bol bol, yine de dinlenmeye çalışın

Geçmiş olsun rabbim eşine kızına bağışlamış çok şükür gönlünü ferah tut iyi olacak biraz iyileşme süreci olur toparlar inşallah

Akıntıların ne durumda canm düzeldi mi

Allah şifa versin canm benim Allah size bağışlasın onu inşallah kısa sürede toparlar

Benim de fetal dna sonucum inşallah yanlıştır trizomi 21 geldi

Nasıl kesin tanı koydunuz kac hafta sürdü lütfen bilgilendirin çok kötüyüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…