2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ya telaşlanacak birşey değil aslında çünkü rahim egzersiz yapıyor doğum için ama yine de insan tedirgin oluyor.

Ya telaşlanacak birşey değil aslında çünkü rahim egzersiz yapıyor doğum için ama yine de insan tedirgin oluyor.
Evet çok normalmiş
Ama serklajın atmasına neden oldugu için bana tehlikeli canım
Yoksa her hamilede olan bir şey bu

Benimd damar direnç var diye ecopirin başlamıştı doktorum ilerde preeklampsi riskini azaltmak için
20. Haftadan sonra da tansiyon ölç dedi ben şimdiden ölçüyorum ölçmek lazım

Benimd damar direnç var diye ecopirin başlamıştı doktorum ilerde preeklampsi riskini azaltmak için
20. Haftadan sonra da tansiyon ölç dedi ben şimdiden ölçüyorum ölçmek lazım
Önerdiğin bi tansiyon aleti markası varmı canım

Ben hem tansiyon hem şeker aleti aldım. Annemde de gebelik şekeri vardı diye hep kontrolde olsun istedim zaten sınırlarda geziyorum ama kontrol altında şuan.

Tecrubeli annişkolar doktor bugun 14+3 te cinsiyet için net konuşmadı, arada parlayan bısey var ama net bişy dıyemeyız dedi, varmı kendınden emin olup yorum yapacak

Eklentiler

• IMG_20230920_102037.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 79
Ben 5 gun once oldum agri 1 gün sürdü sma agriyi gectim bir cok yan etkisini yaşadim ates halsizlik hala kendime gelmiş degilim resmen gribe çevirdi tek doz oldum baska olmayacagim
Panik hali oldu mu ondan biraz korkuyorum da yoksa grip gibi mi yan etkisi

Ben 5 gun once oldum agri 1 gün sürdü sma agriyi gectim bir cok yan etkisini yaşadim ates halsizlik hala kendime gelmiş degilim resmen gribe çevirdi tek doz oldum baska olmayacagim
Hadi ya geçmiş olsun canım bende sadece kol ağrısı yaptı.

Tecrubeli annişkolar doktor bugun 14+3 te cinsiyet için net konuşmadı, arada parlayan bısey var ama net bişy dıyemeyız dedi, varmı kendınden emin olup yorum yapacak
Her an her şey değişebilir canım böyle görüntü vermişti bende sonra o kordon çıktı ama sonraki kontrolde kordonu gözümüzün önünde çekti pipiyi öyle gördük belki kordondur ama pipi de olabilir en neti detaylı ultrason

Panik hali oldu mu ondan biraz korkuyorum da yoksa grip gibi mi yan etkisi
Yok öyle bisi olmadi merak etme boyle ilk gunun aksami halsizlikten hafif ates gibi oldu ertesi günüde burnumu akitmaya basladi nezlenin başlangici olur ya gribe cevirmeden önce öyle ilk hamileligimde 2 doz oldum sadece kolum agrimisti bunda cok farkli oldu

Acaba zaten grip olunacaktı da denk mi geldi acaba hafiften bağışıklığı düşürmüştür aşı da çok geçmiş olsun canım hafifler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…