Amiiin amiinİnsallah canim sag salim kucaklarimiza alalm dogum anlarimizi anlatalim burda
Tabiki de haber ederim ama ben yakın zamanda kadın doğuma gitmiycem bugun saglik ocağına gitmeyi düşünüyorum ama bilgi alırsam bu konuda gene yazarim. İlk gebeliginde aynı ilacı mi kullanmistin peki. Ay neye yorucagimi bilemedim bu ilaçtan baya soğudumAklima düsürdün benimde daha dogrusu aydinlattin.dedigim gibi ilk hamileligimde hic bir yannetkisi olmamisti bundada aklimin ucundan gecmedi demirden olsbilecegi doktorlarimiza sorduktan sonra bilgi alisverisi yapalim
Canım biliyor musun bir kere daha öyle bir şey gördüm artık uzun süre durdum lavaboda vajinadan değilmiş anladımminnosu canım kahverengi lekelenmen nasıl oldu geçtimi?
Ya haklısınız aslında benim hemoroid de vardı aynı anda kanadı ben ondan tereddüt ettim sizin lekelenme nasıldı akıntı ile karışık mı? Doktordan yeni gelmiştim de gördüm bida gitmeye de çekiniyorumMerhabalar geçen hafta perşembe bende de oldu kahverengi lekelenme, ben 18. haftadayım şu an 16. hafta sonlarında oldu hemen doktora gittim benim rahim ağzında hafif bir kanama olmuş orası gebelik varken çok daha hassas olabiliyormuş. Progestan verdi fitil şeklinde tedbiren birde hafta da 1 iğne yinede doktora görünmenizde fayda var çünkü onun 1 hafta öncesinde 1-2 damla şeklinde gelmişti çok umursamadım 1 hafta sonra biraz daha fazla geldi şu an yok ama tedbiren fitil devam ediyorum
bizim ki kesin ALP oluyor :) B Buffalososİsmi hazır olan yok mu kızlar diğer gruplarda hep isimler de yazılmışboş kaldı isim bölümümüz
Çilekten aldım canım dışarıya göre çok daha uyguna geldi ve gerçekten kaliteli malzemeleri bakmanı öneririmDolabı yatagi nerden aldin canm bende böyle bisi düşünüyorum yatak.odama koyacam başka yer yok buyuk oglumun odasi kucuk sığmaz anca ranza ya yapabilecek kadar huyuyene kadar benle yatacak
Bizimde Ekin Alpbizim ki kesin ALP oluyor :) B Buffalosos
Kış hazırlığından kastın ne canım yemek olarak mı kıyafetleri ayarlamak mıKızlar kış hazırlığı yapıyormuşuz ya ben konyadayim annemler Ankarada bütün işler bana bakiyi yapacak adam yok
Tatil dönüşü eşimle bütün evi kaldırdık halılar yıkamaya gitti biz boyaya başladık dün dip köşe temizleyip yerleştirdim. 1kasa domates beni bekliyordu melemen yaptım gece 1de bitti. Tüm bunları hasta 2 çocuk ile hasta ve hamile halimle yaptım. Benimde yardım edenim yok annem uzakta mecbur her şeyi kendim yapıyorumKızlar kış hazırlığı yapıyormuşuz ya ben konyadayim annemler Ankarada bütün işler bana bakiyi yapacak adam yok
Hepsi kislik yemek yeni dogan kiyafetler ince kalin seyler de nasıl.rahat edecekler sorular sorularKış hazırlığından kastın ne canım yemek olarak mı kıyafetleri ayarlamak mı
Ben de 1 kasa dometesi yarısını kaynaktır.menemenlik yarısını bütün dondurucuya attim koz biber patlattım biraz taze fasulye falan koydum hemencik tursular kurdum 30 şişe 1 kgluk kavonozlara biber attim dogradim falan da daha eksik var gözümde büyüdü kocaman oldular temizliğe hiç başlamadım bizim ev kaloriferli aşağıdan kazanla kömürle yaniyo isiniuo bu yıl ev sahibi dogalgaz yaptıracak her yer kazinacakTatil dönüşü eşimle bütün evi kaldırdık halılar yıkamaya gitti biz boyaya başladık dün dip köşe temizleyip yerleştirdim. 1kasa domates beni bekliyordu melemen yaptım gece 1de bitti. Tüm bunları hasta 2 çocuk ile hasta ve hamile halimle yaptım. Benimde yardım edenim yok annem uzakta mecbur her şeyi kendim yapıyorum
Daha ne yapacaksın canım hamile halinle yeterde artar bile. Temizliği eşinle destekleşerek yap kendini yormadan oda oda. Öyle uzun sürüyor ama yorucu olmuyor. Tadilat işi zor Allah yardım etsinBen de 1 kasa dometesi yarısını kaynaktır.menemenlik yarısını bütün dondurucuya attim koz biber patlattım biraz taze fasulye falan koydum hemencik tursular kurdum 30 şişe 1 kgluk kavonozlara biber attim dogradim falan da daha eksik var gözümde büyüdü kocaman oldular temizliğe hiç başlamadım bizim ev kaloriferli aşağıdan kazanla kömürle yaniyo isiniuo bu yıl ev sahibi dogalgaz yaptıracak her yer kazinacak
Allah razı olsun canm yapyim birileri işte temizlik ve ufak tefek şeyler gözümde büyüdü Allah senin Dr yardımcın olsun büyük.ihtimql bir kadın alirim gibime geliyo camlara banyoları halılar yıkamaya artık birileri olur annemler doğuma gelecek kardeşim falan babam 1 ay falan burda olurlar o yüzden hersey hazir elimin altında olsun istiyorumDaha ne yapacaksın canım hamile halinle yeterde artar bile. Temizliği eşinle destekleşerek yap kendini yormadan oda oda. Öyle uzun sürüyor ama yorucu olmuyor. Tadilat işi zor Allah yardım etsin
Canım ben aile hekimine gittim durumu anlattım. Birçok demir takviyesi bu yan etkiyi yapar dedi. Deneme yaparak en uygun ilacı bulmak lazım dedi. Suan feramat kapsül verdi. Demin karnım açtı attım bi tane bakalim deneyecem bi kaç gün umarım iyi gelir. Gene sikinti olursa degistircezAklima düsürdün benimde daha dogrusu aydinlattin.dedigim gibi ilk hamileligimde hic bir yannetkisi olmamisti bundada aklimin ucundan gecmedi demirden olsbilecegi doktorlarimiza sorduktan sonra bilgi alisverisi yapalim
Biz de Arya düşünüyoruzİsmi hazır olan yok mu kızlar diğer gruplarda hep isimler de yazılmışboş kaldı isim bölümümüz
Boşverin çekinmeyin ben kapılarını aşındırıyorum bebeğiniz ve siz önemlisiniz doktor bugün var yarın yok. Evet akıntıyla geldi çok korktum ağlayarak gittim. Acile başka kadın doğum doktoru vardı dedim ben eve gitmicem sabah doktorum görsün diye. Çok şükür şu an iyiyim fitil kullanıyorum bazen hiç bir sorun yok tedbiren dedi bazen olabiliyormuş ama mutlaka görünün ben ilkinde bir şey olmaz dedim çok çok azdı çünkü sonra daha yoğun geldi ağlayarak gittim bir şey olmaz zaten devam etmiyorsa ama içinizde rahat eder belki fitil başlarYa haklısınız aslında benim hemoroid de vardı aynı anda kanadı ben ondan tereddüt ettim sizin lekelenme nasıldı akıntı ile karışık mı? Doktordan yeni gelmiştim de gördüm bida gitmeye de çekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?