2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
İnsallah canim sag salim kucaklarimiza alalm dogum anlarimizi anlatalim burda
Amiiin amiin
Aklima düsürdün benimde daha dogrusu aydinlattin.dedigim gibi ilk hamileligimde hic bir yannetkisi olmamisti bundada aklimin ucundan gecmedi demirden olsbilecegi doktorlarimiza sorduktan sonra bilgi alisverisi yapalim
Tabiki de haber ederim ama ben yakın zamanda kadın doğuma gitmiycem bugun saglik ocağına gitmeyi düşünüyorum ama bilgi alırsam bu konuda gene yazarim. İlk gebeliginde aynı ilacı mi kullanmistin peki. Ay neye yorucagimi bilemedim bu ilaçtan baya soğudum

minnosu canım kahverengi lekelenmen nasıl oldu geçtimi?
Canım biliyor musun bir kere daha öyle bir şey gördüm artık uzun süre durdum lavaboda vajinadan değilmiş anladım dün gece de eşimin kolu karnımdaydı bebeğin ilk kez güçlü hareketini hissettim Çok sağ ol sorduğun için

Ya haklısınız aslında benim hemoroid de vardı aynı anda kanadı ben ondan tereddüt ettim sizin lekelenme nasıldı akıntı ile karışık mı? Doktordan yeni gelmiştim de gördüm bida gitmeye de çekiniyorum

Dolabı yatagi nerden aldin canm bende böyle bisi düşünüyorum yatak.odama koyacam başka yer yok buyuk oglumun odasi kucuk sığmaz anca ranza ya yapabilecek kadar huyuyene kadar benle yatacak

Dolabı yatagi nerden aldin canm bende böyle bisi düşünüyorum yatak.odama koyacam başka yer yok buyuk oglumun odasi kucuk sığmaz anca ranza ya yapabilecek kadar huyuyene kadar benle yatacak
Çilekten aldım canım dışarıya göre çok daha uyguna geldi ve gerçekten kaliteli malzemeleri bakmanı öneririm

Kızlar kış hazırlığı yapıyormuşuz ya ben konyadayim annemler Ankarada bütün işler bana bakiyi yapacak adam yok

Kızlar kış hazırlığı yapıyormuşuz ya ben konyadayim annemler Ankarada bütün işler bana bakiyi yapacak adam yok
Tatil dönüşü eşimle bütün evi kaldırdık halılar yıkamaya gitti biz boyaya başladık dün dip köşe temizleyip yerleştirdim. 1kasa domates beni bekliyordu melemen yaptım gece 1de bitti. Tüm bunları hasta 2 çocuk ile hasta ve hamile halimle yaptım. Benimde yardım edenim yok annem uzakta mecbur her şeyi kendim yapıyorum

Ben de 1 kasa dometesi yarısını kaynaktır.menemenlik yarısını bütün dondurucuya attim koz biber patlattım biraz taze fasulye falan koydum hemencik tursular kurdum 30 şişe 1 kgluk kavonozlara biber attim dogradim falan da daha eksik var gözümde büyüdü kocaman oldular temizliğe hiç başlamadım bizim ev kaloriferli aşağıdan kazanla kömürle yaniyo isiniuo bu yıl ev sahibi dogalgaz yaptıracak her yer kazinacak

Daha ne yapacaksın canım hamile halinle yeterde artar bile. Temizliği eşinle destekleşerek yap kendini yormadan oda oda. Öyle uzun sürüyor ama yorucu olmuyor. Tadilat işi zor Allah yardım etsin

Daha ne yapacaksın canım hamile halinle yeterde artar bile. Temizliği eşinle destekleşerek yap kendini yormadan oda oda. Öyle uzun sürüyor ama yorucu olmuyor. Tadilat işi zor Allah yardım etsin
Allah razı olsun canm yapyim birileri işte temizlik ve ufak tefek şeyler gözümde büyüdü Allah senin Dr yardımcın olsun büyük.ihtimql bir kadın alirim gibime geliyo camlara banyoları halılar yıkamaya artık birileri olur annemler doğuma gelecek kardeşim falan babam 1 ay falan burda olurlar o yüzden hersey hazir elimin altında olsun istiyorum

Aklima düsürdün benimde daha dogrusu aydinlattin.dedigim gibi ilk hamileligimde hic bir yannetkisi olmamisti bundada aklimin ucundan gecmedi demirden olsbilecegi doktorlarimiza sorduktan sonra bilgi alisverisi yapalim
Canım ben aile hekimine gittim durumu anlattım. Birçok demir takviyesi bu yan etkiyi yapar dedi. Deneme yaparak en uygun ilacı bulmak lazım dedi. Suan feramat kapsül verdi. Demin karnım açtı attım bi tane bakalim deneyecem bi kaç gün umarım iyi gelir. Gene sikinti olursa degistircez

Biz de Allah nasip ederse Rana düşünüyoruz kızımın adı erva ablasıyla uyumlu olsun istedik 2 defadır kiz diyor doktorumuz yarin aksam 18.30 da kontrolüm 16 haftamız yeni doldu ne olur ne olmaz diye hcbirsey almadım daha sadece emzik aldım pembe pembe bakalım yarın akşam bir sürpriz olur mu çok meraktayım ayrıca içimde de bi huzursuzluk var ama evham yapiyorm sanirm bi kaç güne kadar karnım daha çok belli oluyordu sanki cumartesi yemeğe misafir aldım çok yoruldum karnım sanki bi küçüldü mu bana mı öyle geliyor bi gidip rahatlayacagim

Boşverin çekinmeyin ben kapılarını aşındırıyorum bebeğiniz ve siz önemlisiniz doktor bugün var yarın yok. Evet akıntıyla geldi çok korktum ağlayarak gittim. Acile başka kadın doğum doktoru vardı dedim ben eve gitmicem sabah doktorum görsün diye. Çok şükür şu an iyiyim fitil kullanıyorum bazen hiç bir sorun yok tedbiren dedi bazen olabiliyormuş ama mutlaka görünün ben ilkinde bir şey olmaz dedim çok çok azdı çünkü sonra daha yoğun geldi ağlayarak gittim bir şey olmaz zaten devam etmiyorsa ama içinizde rahat eder belki fitil başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…