2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Orası da doğru herşey Allah'tan bir de benim ilk gebeliğim heyecanlanmam heves etmem kadar normal doğal birşey yok diye de düşünüyorum

İshal bir sure sonra geciyor aslinda bünye alisinca duzene girdi.benim agrilarm hani baslarda rahim buyumesinden olan agrilar gibi biraz daha siddetlisi iyice meraklandim ilk firsatta soracagim gercekten bu ilacmi yapiyor

Cok takip edemiyorum acsamda cok gecmisi okuyamiyorum evdeki bebişle ilgilenmekten.Yasadiklarim yazmissin umarim bir sorunyoktur detayliya girecegim 10 gun sonra insallah temiz cikarsa o zaman rahatlarim

Orası da doğru herşey Allah'tan bir de benim ilk gebeliğim heyecanlanmam heves etmem kadar normal doğal birşey yok diye de düşünüyorum
Detaylar Temiz cikarsa.bir cogumuz oyle rahatlayacagiz gibi ben sonrasinda magaza magaza gezmeyi dusubuyorum insallah

benim ve senin stres baskı endişe minimum hissetmen gerekiyor üzüntüden sıkıntıdan kaç izole et kendini tansiyon ve şeker tehlikeli hepimiz için öyle ama okudum öyle ama bakalım :/
Kizlar bol bol su icin kan sulandiricilarinizi kullanin insallah gecicektir. Yuruyus yapin haraketli olun. Kaniniz pihtilasmasin

Ya bende alışveriş yapacağım geri biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum
Bende boyle alinca kendimi garip hiss ediyorum cok begeniyorum sonra endiseleniyorum. Detaylidan sonra rahat rahat alisveris yapmak istiyorum doyasiya gonlumce boyle kara kara dusunerek yok inşallah hepimizinki güzel geçer

İshal bir sure sonra geciyor aslinda bünye alisinca duzene girdi.benim agrilarm hani baslarda rahim buyumesinden olan agrilar gibi biraz daha siddetlisi iyice meraklandim ilk firsatta soracagim gercekten bu ilacmi yapiyor
Iste aynen bende ilk günler dedim bebis buyuyo onun sancısı sonra baktım geçmek bilmiyo ve git gide siddetleniyo. Sonra dun acaba dedim ve ağrılarım gitti elhamdülillah. Yarin başka bi formda istiycem bakalim nolcak. Belkide takviye olarak vücudumuzun demire toleransı var. Eger öyleyse napariz hic bilmiyorum

Cok takip edemiyorum acsamda cok gecmisi okuyamiyorum evdeki bebişle ilgilenmekten.Yasadiklarim yazmissin umarim bir sorunyoktur detayliya girecegim 10 gun sonra insallah temiz cikarsa o zaman rahatlarim
Olur olur allahin izniyle güzel geçer. Sen içini ferah tutmaya çalış. Zaten en doğru olan Yaradana siginiyosun duanı evlatlarından eksik etme Mevlam hayirla sağlıkla ilerletir inşallah amin.

Detaylar Temiz cikarsa.bir cogumuz oyle rahatlayacagiz gibi ben sonrasinda magaza magaza gezmeyi dusubuyorum insallah

Bende boyle alinca kendimi garip hiss ediyorum cok begeniyorum sonra endiseleniyorum. Detaylidan sonra rahat rahat alisveris yapmak istiyorum doyasiya gonlumce boyle kara kara dusunerek yok inşallah hepimizinki güzel geçer
İnşallah kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…