2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar çarpıntım var ama farkettimki mide ve bağırsaktan
Kalp atışıma bakıyorum 80 civarı hissettiğim çok daha fazla tık tık tık midem fena hazımsız ve dolu gibi iki gıdım bisey yesem boğazıma kadar doluluk hissi var

Kızlae bişey sorucam. Ben göz lazer ameliyyatı oldum 2019da gözlerim zayıftı. Duyuyorumki göz ameliyyatı olanlar normal dogum yapamazmış? Doğrumu bu?

Kızlar sağ kalçadan ayağa kadar ağrısı olan var mı benim iğne batar gibi batıyor ve asla üstüne basamıyorum hatta öyle bir şey oturup yatamaıyorum bile resmen kıvranıyorum var mı böyle olan

Kızlae bişey sorucam. Ben göz lazer ameliyyatı oldum 2019da gözlerim zayıftı. Duyuyorumki göz ameliyyatı olanlar normal dogum yapamazmış? Doğrumu bu?
Hiç böyle bir şey duymadım benim de bir gözümü lazerle çizdirdik doktor sormuyor bile onu
Sadece kronik rahatsızlığın var mı daha önce hangi ameliyatları oldun devamlı ilacın var mı falan diye soruyor bunu doktora sormak lazım

Olur olur allahin izniyle güzel geçer. Sen içini ferah tutmaya çalış. Zaten en doğru olan Yaradana siginiyosun duanı evlatlarından eksik etme Mevlam hayirla sağlıkla ilerletir inşallah amin.
İnsallah canim sag salim kucaklarimiza alalm dogum anlarimizi anlatalim burda

Aklima düsürdün benimde daha dogrusu aydinlattin.dedigim gibi ilk hamileligimde hic bir yannetkisi olmamisti bundada aklimin ucundan gecmedi demirden olsbilecegi doktorlarimiza sorduktan sonra bilgi alisverisi yapalim

Anladim
Allah’a sukurler olsun evham hepimizde var canınıza skmayin bi şey olmasa bi şey takiliyor kafama
Cok dogru ben bi saglik ocagi yolunu tutayim kalp atisini bari dinleyeyim detayliya 10 gun var gecmez boyle vakit

İleri derecede miyop varsa gözün yapısından dolayı ıkınmak tehlikeli oluyor, göz doktorları sezeryan olmayı öneriyor, bunu göz doktoruna sormak lazım

Kızlar sağ kalçadan ayağa kadar ağrısı olan var mı benim iğne batar gibi batıyor ve asla üstüne basamıyorum hatta öyle bir şey oturup yatamaıyorum bile resmen kıvranıyorum var mı böyle olan
Benim ilk gebeliğimde aynı anlattığın gibiydi tüm bacağıma kramp girer gibi bi his gelirdi bacağım kitlenirdi ağrıdan kıvranırdım düzelmesi bazen 5dk bazen 2 saati bulurdu. Bütün hamileliğim zehir olmuştu doğum yaptığım gün bitti gitti.

Bunda cok telaşliyim nedense.birde hareketlerini hissetmiyorum ona takildim kaldim
Yok yok sen diğer bebişle ilgilenmekten ona tam konsantre olamıyorsun sonra da vicdan yapıyor olabilirsin bir de burda kaç gündür son yaşananlar etkilemiş olabilir

Merhabalar, benide ekleyebilir misiniz yaşım 28 ilk çocuğum, sat-21.05.2023 kese ve kalp atışı 6+5 cinsiyeti kız, istanbuldayım

İnternete priformis kas gevşetme egzersizi yazar mısınız onu deneyin bi geçer belki. Gebelikte sık oluyor
Kasın arasından geçen sinire kas baskı yapıyor
Kası gevşetince çözüm olabiliyor

Merhabalar geçen hafta perşembe bende de oldu kahverengi lekelenme, ben 18. haftadayım şu an 16. hafta sonlarında oldu hemen doktora gittim benim rahim ağzında hafif bir kanama olmuş orası gebelik varken çok daha hassas olabiliyormuş. Progestan verdi fitil şeklinde tedbiren birde hafta da 1 iğne yinede doktora görünmenizde fayda var çünkü onun 1 hafta öncesinde 1-2 damla şeklinde gelmişti çok umursamadım 1 hafta sonra biraz daha fazla geldi şu an yok ama tedbiren fitil devam ediyorum

Uykumun bölünmesinden nefret eden bennn şimdiden uykusuz gecelere hazırlanıyorum kaç sefer uyandım üstelik rüyalarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…