Ekim 5de canim cok az kaldi heyecanla bekliyorum.Detaylinin sonucunu bana da at zaten detaylida bebise bakilicak bide bana tekrar gelip bosuna para verme dedi.kasim 5nde gidicem kendi doktoruma.Tamm canım haberleşiriz.
Detaylin ne zaman
2 ay sonra niye çok geç değil mi
Tüm dualarımız seninle inşallah. Allah minik bebeğini korusun. Bennolsam bende aldıramazdım. Varsın allah ne nasip ederse onuda yapsınKızlar şimdiye kadar iki hastaneye gittim ikiside bebeğin kalp kapağının çok çok aşağıda olduğu için damarlarınin eridiğini söyledi ilaç verip düşük yaptıralım dediler kabul etmedim anne karnında da ölebilir yada doğduktan sonra da ölebilir yada ameliyat ta ölebilir yada çok düşük ama bı ihtimal yaşayabilir dedi bende gideceği yere kadar gitsin dedim aldırmadım yarın başka hastane ve başka doktorlara da gitcem dua edin bugün kandil belki birimizin duası kabul oluri
Allahım yardımcın olsun canım inşallah sağ Salim kucağına alırsın lütfen strese sokma kendiniKızlar şimdiye kadar iki hastaneye gittim ikiside bebeğin kalp kapağının çok çok aşağıda olduğu için damarlarınin eridiğini söyledi ilaç verip düşük yaptıralım dediler kabul etmedim anne karnında da ölebilir yada doğduktan sonra da ölebilir yada ameliyat ta ölebilir yada çok düşük ama bı ihtimal yaşayabilir dedi bende gideceği yere kadar gitsin dedim aldırmadım yarın başka hastane ve başka doktorlara da gitcem dua edin bugün kandil belki birimizin duası kabul olur
Ay evet az kalmış. Güzel haberlerle dönersin inşallahEkim 5de canim cok az kaldi heyecanla bekliyorum.Detaylinin sonucunu bana da at zaten detaylida bebise bakilicak bide bana tekrar gelip bosuna para verme dedi.kasim 5nde gidicem kendi doktoruma.
Kabızlık bende var ıkınmamda yasak Doktorum kayısılı activia önerdi sabah aç karna yiyorum çok faydası varMerhaba arkadaşlar içinizde kabızlık ve gaz şikayeti olan var mı acaba. 18 haftalık hamile iken sol alt karında yanma şeklinde bir ağrım başladı. Bir haftadir hala devam ediyor. Tahliller temiz çıktı ama ağrım azalmıyor. Buna benzer şikayetler yaşayanlar oldu mu aranızda. Sancım arttıkça bebeğime birşey olacak diye korkuyorum. İnternette araştırınca bircok bilgi ile karşılaşıyorum, kanser riskine kadar varabiliyormus durum. Ağrıyan alan sanki zaman geçtikçe büyüyor. Bu karın ağrıları yanmaları normal mi acaba. Deneyimi olan varsa ya da bilgisi olan lütfen paylaşabilir misiniz
Canım ben bitlisde görev yapıyorum öğretmenim. Can hastanesine gidiyorum Tatvan da. Sordum doktora var tabi ki burada dedi. Ama perinatolog bakmıyor olabilir onu tam bilmiyorum kendi de inceliyor olabilir. Detayını sormadım. Sadece ayrıntılı ultrason var mı diye sormuştumGüzel anneler hepinize hayırlı kandiller diliyorumben doğu da olduğum için ayrıntılı ultrason konusunda sıkıntı yaşıyorum. Buradaki dr perinatolog git dedi. Bitlis Bingöl Elazığ Erzurum Van da tavsiye edeceğiniz
Tam kg alcak gibi oluyorum, benimkiler içeride halay çekiyorlar, bugün 3 kez kustum. Bir şey de yiyemiyorum böyle olunca. Doktorlar hareketli bebişler doğunca da yaramaz olacak diyorlar. Sağlıkla gelsinler de.Kizlar bize güncelleme geldi neden hareketlerini hissedemiyorum diye dövünüyordum 2 gündür aksamlari karnimi delicek sanki oğluşum.
Meslektaş olmamıza çok sevindimCanım ben bitlisde görev yapıyorum öğretmenim. Can hastanesine gidiyorum Tatvan da. Sordum doktora var tabi ki burada dedi. Ama perinatolog bakmıyor olabilir onu tam bilmiyorum kendi de inceliyor olabilir. Detayını sormadım. Sadece ayrıntılı ultrason var mı diye sormuştum
Hayır sadece idrar ve kan tahlili verdim. Ben de kuru kayısı akşamdan suya bırakıp sabah aç karna yiyorum suyunu da içiyorum ama çok bı farklılık oluşmadı sürekli gaz çıkarmak zorunda kalmak dışında.Kabızlık bende var ıkınmamda yasak Doktorum kayısılı activia önerdi sabah aç karna yiyorum çok faydası var
Sol kaşık ağrısı içinde her sol kasıgım ağrıdıgında sancı girdiğinde doktorum alttan örnek alıyor ve mantar enfeksiyonu çıkıyor alttan örnek aldılarmı
Bu arada umarım senin de şikayetlerin bir an önce son bulur da rahat rahat bebislerimize odaklanabilirizKabızlık bende var ıkınmamda yasak Doktorum kayısılı activia önerdi sabah aç karna yiyorum çok faydası var
Sol kaşık ağrısı içinde her sol kasıgım ağrıdıgında sancı girdiğinde doktorum alttan örnek alıyor ve mantar enfeksiyonu çıkıyor alttan örnek aldılarmı
Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallahKızlar şimdiye kadar iki hastaneye gittim ikiside bebeğin kalp kapağının çok çok aşağıda olduğu için damarlarınin eridiğini söyledi ilaç verip düşük yaptıralım dediler kabul etmedim anne karnında da ölebilir yada doğduktan sonra da ölebilir yada ameliyat ta ölebilir yada çok düşük ama bı ihtimal yaşayabilir dedi bende gideceği yere kadar gitsin dedim aldırmadım yarın başka hastane ve başka doktorlara da gitcem dua edin bugün kandil belki birimizin duası kabul olur
Bende denedim onu kuru eriği hiçbir faydası yok activia kayısı ve ceviz suyu deneyinHayır sadece idrar ve kan tahlili verdim. Ben de kuru kayısı akşamdan suya bırakıp sabah aç karna yiyorum suyunu da içiyorum ama çok bı farklılık oluşmadı sürekli gaz çıkarmak zorunda kalmak dışında.
Peki denicem hepsini çok teşekkür ederim. Batmalariniz karın çevresine yayiliyor muydu peki sadece alt bölgede mi yanma ve batma oluyordu acabaBende denedim onu kuru eriği hiçbir faydası yok activia kayısı ve ceviz suyu deneyin
Mantar idrar ve kanda çıkmıyor
Bidahaki gittiğinde mantar enfeksiyonundan şüphelendiğini söyle ben ne zaman ilacını kullandım sol kasık ağrılarım batmalarım geçti
Rica ederim canımPeki denicem hepsini çok teşekkür ederim. Batmalariniz karın çevresine yayiliyor muydu peki sadece alt bölgede mi yanma ve batma oluyordu acaba
Onu da yarın deniyim kuru zencefil olur muZencefil bal cok iyi geliyor
İnş bir yanlış anlamadır ya da kolay bir şeydirKızlar şimdiye kadar iki hastaneye gittim ikiside bebeğin kalp kapağının çok çok aşağıda olduğu için damarlarınin eridiğini söyledi ilaç verip düşük yaptıralım dediler kabul etmedim anne karnında da ölebilir yada doğduktan sonra da ölebilir yada ameliyat ta ölebilir yada çok düşük ama bı ihtimal yaşayabilir dedi bende gideceği yere kadar gitsin dedim aldırmadım yarın başka hastane ve başka doktorlara da gitcem dua edin bugün kandil belki birimizin duası kabul olur
Rica ederim canımMeslektaş olmamıza çok sevindimcan hastanesini biliyorum o zaman yarın bir arayayım bilgi alayım . Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?