2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Tamm canım haberleşiriz.
Detaylin ne zaman
2 ay sonra niye çok geç değil mi
Ekim 5de canim cok az kaldi heyecanla bekliyorum.Detaylinin sonucunu bana da at zaten detaylida bebise bakilicak bide bana tekrar gelip bosuna para verme dedi.kasim 5nde gidicem kendi doktoruma.

Tüm dualarımız seninle inşallah. Allah minik bebeğini korusun. Bennolsam bende aldıramazdım. Varsın allah ne nasip ederse onuda yapsın inşallah bebeğin hayata tutunur canım

Merhaba arkadaşlar içinizde kabızlık ve gaz şikayeti olan var mı acaba. 18 haftalık hamile iken sol alt karında yanma şeklinde bir ağrım başladı. Bir haftadir hala devam ediyor. Tahliller temiz çıktı ama ağrım azalmıyor. Buna benzer şikayetler yaşayanlar oldu mu aranızda. Sancım arttıkça bebeğime birşey olacak diye korkuyorum. İnternette araştırınca bircok bilgi ile karşılaşıyorum, kanser riskine kadar varabiliyormus durum. Ağrıyan alan sanki zaman geçtikçe büyüyor. Bu karın ağrıları yanmaları normal mi acaba. Deneyimi olan varsa ya da bilgisi olan lütfen paylaşabilir misiniz

Allahım yardımcın olsun canım inşallah sağ Salim kucağına alırsın lütfen strese sokma kendini

Ekim 5de canim cok az kaldi heyecanla bekliyorum.Detaylinin sonucunu bana da at zaten detaylida bebise bakilicak bide bana tekrar gelip bosuna para verme dedi.kasim 5nde gidicem kendi doktoruma.
Ay evet az kalmış. Güzel haberlerle dönersin inşallah

Güzel anneler hepinize hayırlı kandiller diliyorum ben doğu da olduğum için ayrıntılı ultrason konusunda sıkıntı yaşıyorum. Buradaki dr perinatolog git dedi. Bitlis Bingöl Elazığ Erzurum Van da tavsiye edeceğiniz

Kabızlık bende var ıkınmamda yasak Doktorum kayısılı activia önerdi sabah aç karna yiyorum çok faydası var
Sol kaşık ağrısı içinde her sol kasıgım ağrıdıgında sancı girdiğinde doktorum alttan örnek alıyor ve mantar enfeksiyonu çıkıyor alttan örnek aldılarmı

Canım ben bitlisde görev yapıyorum öğretmenim. Can hastanesine gidiyorum Tatvan da. Sordum doktora var tabi ki burada dedi. Ama perinatolog bakmıyor olabilir onu tam bilmiyorum kendi de inceliyor olabilir. Detayını sormadım. Sadece ayrıntılı ultrason var mı diye sormuştum

Kizlar bize güncelleme geldi neden hareketlerini hissedemiyorum diye dövünüyordum 2 gündür aksamlari karnimi delicek sanki oğluşum.
Tam kg alcak gibi oluyorum, benimkiler içeride halay çekiyorlar, bugün 3 kez kustum. Bir şey de yiyemiyorum böyle olunca. Doktorlar hareketli bebişler doğunca da yaramaz olacak diyorlar. Sağlıkla gelsinler de.

Meslektaş olmamıza çok sevindim can hastanesini biliyorum o zaman yarın bir arayayım bilgi alayım . Teşekkür ederim

Hayır sadece idrar ve kan tahlili verdim. Ben de kuru kayısı akşamdan suya bırakıp sabah aç karna yiyorum suyunu da içiyorum ama çok bı farklılık oluşmadı sürekli gaz çıkarmak zorunda kalmak dışında.

Bu arada umarım senin de şikayetlerin bir an önce son bulur da rahat rahat bebislerimize odaklanabiliriz

Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallah umut her zaman yolunuza ışık olsun

Bende denedim onu kuru eriği hiçbir faydası yok activia kayısı ve ceviz suyu deneyin
Mantar idrar ve kanda çıkmıyor
Bidahaki gittiğinde mantar enfeksiyonundan şüphelendiğini söyle ben ne zaman ilacını kullandım sol kasık ağrılarım batmalarım geçti

Peki denicem hepsini çok teşekkür ederim. Batmalariniz karın çevresine yayiliyor muydu peki sadece alt bölgede mi yanma ve batma oluyordu acaba

Peki denicem hepsini çok teşekkür ederim. Batmalariniz karın çevresine yayiliyor muydu peki sadece alt bölgede mi yanma ve batma oluyordu acaba
Rica ederim canım
Sol kasık ve çevresinde batma ağrı oluyordu bazen hiç geçmiyordu hep süren ağrı ve batmalarım oluyordu
Vajinada yanma oluyrodu

İnş bir yanlış anlamadır ya da kolay bir şeydir
Bizi de haberdar edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…