Gürcan beye mi gittin canım
Doğru diyorsun o aklıma gelmemişti bende etli butluyumKorkmayın kilonuzu bilmiyorum ama hemşire bana elindeki cihazla zayiflarda duyabilirken kilolularda duyamayabildiklerini söylemişti icinizi ferah tutun
Kızdan erkeğe dönen bir kuzucuk dahaaa
Yok canım bugün çok tesadüfi bir şekilde araştırma hastanesinde muayene oldumGürcan beye mi gittin canımyuh ya nasıl görememişler pipiyi
Amin inşallah canım beniiimmmKızdan erkeğe dönen bir kuzucuk dahaaasağlıkla gelsin yakışıklımız
canım bunla ilgili gruplar var senin kendini hiç yormaman gerekiyor özellikle elektrik süpürgesi takmayın ağır kaldırmayın diyorlar kendini yorarsan kanama riskin oluyormuş dikkat edersen hiç sorun yaşamazmıssın ev işlerine çok dikkat deniyorBecerememiş eşim gidelim dedi acile gittik kalp atışı var sıkıntı yok ama bebeğin suyu az dedi beynimden vurulmuşa döndümm. Sonra riskli gebelik uzmanını çagırdılar o balta hayır bebeğin haftasına göre suyu iyi o duruşuyla alkalı olabilr dedi . Plesentada hala aynı durumda plesenta previa sın dedi
Aahhh inşallah,Evet ya en çokta yol yoruyor ve sabah yemek yemek istemiyor insan. Ben kasım sonu inşallah bitecek işim izine çıkıcam onu bekliyorum artık
Kız sen gene mi başladınKızlar ben artık 18-20 hafta öncesi söylenen biseye inanmam bu büyük ders oldu doktorlara gıcık oluyordum ne var 11-12 de söylese cinsiyeti diye hepsi haklıymış yurtdışında çok geç söylemelerini baya destekliyorum artıkbenim erkekten kıza dönse artık bi tık üzülürüm alıştırdılar iyice
Canım cok sagol iyiyim,Geçmiş olsun kuzumnasılsın şimdi tansiyon düşüklüğü daha iyimis yüksek olmasından ama yinede dikkat et
Ay haklısın hiç aklıma gelmedi ya.evett zorla mutfakta yere oturdum yaptım resmen çok fenaydı..Cok geçmiş olsun. Ayran yapmaya mecalim olmazsa tuzu avucuna azcık al ve at ağzına yada bi salatalık domates parçasına dök hemen at ağzına ardından biraz su iç ve uzan olduğun yere. Benim gebeliğin başlarından beri düşük tansiyon var ve çoğu zaman 6 5 e kadar bile düştüğü oluyo. Her odada bi tuzluk var hemen ağzıma döküyorum olduğum yere uzanıyorum. Allah korusun bi anda dengeni kaybeder düşersin aman dikkat et
Cok dikkat ediyorum ya bakalım inşallah güzel ilerlercanım bunla ilgili gruplar var senin kendini hiç yormaman gerekiyor özellikle elektrik süpürgesi takmayın ağır kaldırmayın diyorlar kendini yorarsan kanama riskin oluyormuş dikkat edersen hiç sorun yaşamazmıssın ev işlerine çok dikkat deniyor
Bunla geçmiş olsun kuzumCanım cok sagol iyiyim,evet doktora yazdim oda öyle dedi.. Sadece baş ağrım var Bi parola icicem sanırım..
Sende dikkat et canim kendine
Ay valla erkek bebeği 20. Haftada öğrendin nerdeyseYok canım bugün çok tesadüfi bir şekilde araştırma hastanesinde muayene oldumdoktor gel bakalım dedi bi baktık al dedi bu oğlunun pipisi görmesem yine inanmazdım
Yok yok artık erkeğe çok alıştım Allah karşıma erkek anneleri çıkarıyor hepKız sen gene mi başladın
Güncelleme geliyor he sana haftada bir
Tamam kuzum teşekkür ederimCanım benim burda sana ilaç önermem etik olmaz çünkü internette bu tür sipariş verilen ürünlerde sahtelik oranı yüksek en güzeli yakın zamanda bir hekime götürmek anlayışın için şimdiden teşekkür ederim
Zencefil bal cok iyi geliyorBen de grip olmuşum ya hem de fenaparol içtim çay yaptım tarçınlı mercimek çorbası içtim Allahım hala başım boğazım ağrıyor başka ne yapsam ki
Eşimin hala ümidi var detaylıda kız çıkabilr diyeKızlar ben artık 18-20 hafta öncesi söylenen biseye inanmam bu büyük ders oldu doktorlara gıcık oluyordum ne var 11-12 de söylese cinsiyeti diye hepsi haklıymış yurtdışında çok geç söylemelerini baya destekliyorum artıkbenim erkekten kıza dönse artık bi tık üzülürüm alıştırdılar iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?