2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet benim 16-19 hafta Arası öyleydi aşırı. Ama 1 haftadır daha iyi gibiyim oturuş şeklime falan dikkat etmeye çalışıyorum bi de magnezyuma başladım ikisi de fayda etti. Bi ara kilitleniyordu belim resmen kalıyordum öyle ayağımı sürüklüyordum yürürken

Demin doktordan çıktım ben de ağrılarım var dedim bu şekilde magnezyum verdi mutlaka başla dedi yatakta dönerken çok ağrıyor kasıklarım belim benimde

Yaa şu renkli ultrasonu çok merak ediyorum bende

Yaa şu renkli ultrasonu çok merak ediyorum bende
Böyle görünüyor renkli bu normal doktorun cihazıydı detaylı da daha iyi görünür dedi gittiğimde 2 hafta sonraki doktorda iyice bakıcaz keşke evde de bakabilsek

Eklentiler

• IMG_6804.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 137
Kızlar kusura bakmayın bisi sorvam.ic çamaşırını z ıslanıyor benim.bu atalar sürekli ıslaklığı var suyum da azalma mi var acaba

Kızlar kusura bakmayın bisi sorvam.ic çamaşırını z ıslanıyor benim.bu atalar sürekli ıslaklığı var suyum da azalma mi var acaba
Doktorum akıntıların çok normal olduğunu söyledi sizinkinin akıntı olmadığından emin misiniz su gibi mi kıvamı

Selam kızlar nasılsınız İnşallah herkes iyidir sağlıklıdır

akıntı bende de başladı şu an 20 haftadayım evdeyim diye rahatsız etmiyor ama dışarıda olsaydim rahatsız ederdi sık sık değiştiriyorum,

ben de kalp çarpıntısı var yani böyle çarpıntı şeklinde çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum ama tansiyonum normal,

onun dışında bugün tetanoz aşımı oldum iğneyi sokar sokmaz yani verir vermez ilacı ağrımaya başladı kolum Ama şu anda iyiyim bir sıkıntım yok bir sorum olacak banyo ne zaman yapabilirim onu sormayı unuttum hemşireye

Bir de bebişin kalp sesini dinletti o bile yetti yani görmesem de çok güzeldi

Dün ben sağlık ocağına gittim kalp atışı dinliyim diye duyulmadı boş ver sağlık ocağına güven olmuyor o kadar korktugumla kaldım . Tetanoz aşısını sordum ben genelde 20 hafta sonrası çağırıyorz dedi bebeğin hareketlerini tam net olarak hissedince gel dedi bana

Yaa çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce hafifler bu ağrılar beni de bayağı zorluyor ya . Bir dahaki Dr. Kontrolüm de söyleyeceğim bakalım bu durumu

Sen şu an kaç haftalıksın canm dün benim bebeişte 17+3 238g dedi acaba yanlışmı anladım yoksa etine dolgun mu bu bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…