Benimki de erkeğe döndüKızdan erkeğe dönen bir kuzucuk dahaaasağlıkla gelsin yakışıklımız
Canım Allahım korusun lütfen iyi şeyler düşünelimBenimki de erkeğe döndüama kalbi sıkıntılı ölebilir her an
Çok çok dua ediyorum canımKızlar şimdiye kadar iki hastaneye gittim ikiside bebeğin kalp kapağının çok çok aşağıda olduğu için damarlarınin eridiğini söyledi ilaç verip düşük yaptıralım dediler kabul etmedim anne karnında da ölebilir yada doğduktan sonra da ölebilir yada ameliyat ta ölebilir yada çok düşük ama bı ihtimal yaşayabilir dedi bende gideceği yere kadar gitsin dedim aldırmadım yarın başka hastane ve başka doktorlara da gitcem dua edin bugün kandil belki birimizin duası kabul olur
Allah kolaylık versin canmCanım Allahım korusun lütfen iyi şeyler düşünelim( ne oldu en son heyet bakacak demiştin sanırım
Kızlar şimdiye kadar iki hastaneye gittim ikiside bebeğin kalp kapağının çok çok aşağıda olduğu için damarlarınin eridiğini söyledi ilaç verip düşük yaptıralım dediler kabul etmedim anne karnında da ölebilir yada doğduktan sonra da ölebilir yada ameliyat ta ölebilir yada çok düşük ama bı ihtimal yaşayabilir dedi bende gideceği yere kadar gitsin dedim aldırmadım yarın başka hastane ve başka doktorlara da gitcem dua edin bugün kandil belki birimizin duası kabul olur
Hayırlısı olsun minigin iyi olsunÇok çok dua ediyorum canımmucizelerden umut kesilmez güzel haber almaya niyet ediyorum senden hep
Rabbim bu mübarek gün hatrına yavrunu sana bağışlasın canım inşallah hiçbir sorun sıkıntı olmadan sağ salim kucağına alırsın bebeğiniKızlar şimdiye kadar iki hastaneye gittim ikiside bebeğin kalp kapağının çok çok aşağıda olduğu için damarlarınin eridiğini söyledi ilaç verip düşük yaptıralım dediler kabul etmedim anne karnında da ölebilir yada doğduktan sonra da ölebilir yada ameliyat ta ölebilir yada çok düşük ama bı ihtimal yaşayabilir dedi bende gideceği yere kadar gitsin dedim aldırmadım yarın başka hastane ve başka doktorlara da gitcem dua edin bugün kandil belki birimizin duası kabul olur
Bugün hem sizin hem de kendim için dua edeceğim..Kızlar şimdiye kadar iki hastaneye gittim ikiside bebeğin kalp kapağının çok çok aşağıda olduğu için damarlarınin eridiğini söyledi ilaç verip düşük yaptıralım dediler kabul etmedim anne karnında da ölebilir yada doğduktan sonra da ölebilir yada ameliyat ta ölebilir yada çok düşük ama bı ihtimal yaşayabilir dedi bende gideceği yere kadar gitsin dedim aldırmadım yarın başka hastane ve başka doktorlara da gitcem dua edin bugün kandil belki birimizin duası kabul olur
Dogunca basliyor hersey desemAy annelik zor valla
2 gundur ilaci kullanmadim agrimda olmadi gercekten ama bugun tekrar bi alip deneyecegim acaba dememek icin.ben ilaci aksamlari yatarken aliyordum hep ertesi sabah tüm günümü nasıl etkiler anlamis degilimCrknkz selam bu demir ilacı konusunu ne yaptın? Bana normalde ac karnına atmamı söylemişti doktorlar dun değiştirdiğim ilk dozu aldim ve gene agri sanci çekmiştim. Bugün ki dozu hafif tok karna aldim. Elhamdülillah suan için bi sikinti yaşamadım. Eger ac karna alıyorsan bide tok dene istersen. Süt süt ürünleri almıyorum yada cay vs 2 3 saat kadar etkisi azalmasin diye.
Ben günün her saati denedim. Gece sabah öğlen ikindi her vakit. Her seferinde aynıydı tok karna sorun yaşamadım elhamdülillah suanlikDogunca basliyor hersey desem
2 gundur ilaci kullanmadim agrimda olmadi gercekten ama bugun tekrar bi alip deneyecegim acaba dememek icin.ben ilaci aksamlari yatarken aliyordum hep ertesi sabah tüm günümü nasıl etkiler anlamis degilim
İnşallah bu mübarek günü hatrina Rabbim onu sana sağ salim bağışlar canimKızlar şimdiye kadar iki hastaneye gittim ikiside bebeğin kalp kapağının çok çok aşağıda olduğu için damarlarınin eridiğini söyledi ilaç verip düşük yaptıralım dediler kabul etmedim anne karnında da ölebilir yada doğduktan sonra da ölebilir yada ameliyat ta ölebilir yada çok düşük ama bı ihtimal yaşayabilir dedi bende gideceği yere kadar gitsin dedim aldırmadım yarın başka hastane ve başka doktorlara da gitcem dua edin bugün kandil belki birimizin duası kabul olur
Ayy cok sasirdim ekrana bi süre baktim
Bugun iceyim.yarin yazacagim tekrarBen günün her saati denedim. Gece sabah öğlen ikindi her vakit. Her seferinde aynıydı tok karna sorun yaşamadım elhamdülillah suanlik
Tamm canım haberleşiriz.Bugun iceyim.yarin yazacagim tekrardetayliya girecegim icin kontrolum 2 ay sonra agrirsa doktoruma mesaj atayim baska bir ilac önersin
Canım inşallah kötü birşey olmaz iyi düşün iyi olsun . Kaç haftalık olmuştu bu aradaKızlar şimdiye kadar iki hastaneye gittim ikiside bebeğin kalp kapağının çok çok aşağıda olduğu için damarlarınin eridiğini söyledi ilaç verip düşük yaptıralım dediler kabul etmedim anne karnında da ölebilir yada doğduktan sonra da ölebilir yada ameliyat ta ölebilir yada çok düşük ama bı ihtimal yaşayabilir dedi bende gideceği yere kadar gitsin dedim aldırmadım yarın başka hastane ve başka doktorlara da gitcem dua edin bugün kandil belki birimizin duası kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?