- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
Gitcem bugun bakalim ne dicek kafama takıldı iyice pinpiruk oldum geçen olcumlerde normaldi bu olcumler yükselmiş crp yükselmiş inş bisi olmazALT ve AST karaciğer enzimleri, normalde yüksek olması istenmez. Benim gebelikten önce hep çok güzel değerlerdeydi ama gebelik boyunca her yapılan tahlilde giderek yükseldi, artık referans değerin baya üstünde ama dert etmiyorum, burada okumuştum gebelikte yükselirmiş diye. Doktora da sormadım ama sıkıntılı bişey olsa o zaten söylerdi diye düşündüm.
sanırım yer ıle alakalı ben dun gıttım tetanoz ıcın almaya, kalp atısını sordum 27.haftada dedıler ..Kızlar randevu almadan sağlık ocağına gidip ebeden rica etsek kalp atışı dinletiyor mu? Ters bi tepki almamak için soruyorum sabahdan beri hafif kasık ağrım var yarın bi gidip kalp atisi dinlemek istiyorum
CRP de gebelikte hafif bi yükselir, ama bi enfeksiyon habercisi de olabilir. Ben geçen hafta idrar yolları enfeksiyonu oldum o zaman yükselmişti, inşallah bi sıkıntı yoktur sizde.Gitcem bugun bakalim ne dicek kafama takıldı iyice pinpiruk oldum geçen olcumlerde normaldi bu olcumler yükselmiş crp yükselmiş inş bisi olmaz
Evet evet ben doktoruma sormuştum elimde var demiştim iç demiştiKullanılıyor o zaman öyle mi
Bir tek ben yukarıda hissediyorum galiba her zaman göbek deliğimin sol tarafında hep orada hissettim benBebek benim de aşağıda tekmesini yumurtalığıma yakın hissediyorum hep
Yaa içime su serptinizBen üst solunum enfeksiyonu geçirdim antibiyotik kullandım sizin gibi şeyler yaşadım suyum mi azalıyor diye düşündüm
canım dün doktor karından 30 dedi bana bir sorun yok dedi ama normal mi sence? sana da danışmak istedimMaşallah canım çok iyi değer inşallah bende görürüm 38leri
Gerçekten bende çok daraldım
Bende kimseden yardım isteyemem ama sagolsunlae hergün yemek gönderen oluyor ama evimin içini görsen heryer heryerde eşimin yaptıgıda ona göre oluyor
burda serklajdan sonra bakılması yasaklanmış hasta isterse bakılıyormuş
Geçen gün acile gittim demiştim suyum geliyo sanmıstım orda baktı 35.9 olmuş dedi hunileşme hakkında bişey demedi zaten saniyelik baktı ama çarşamba günü tekrar bakmasını istiycem
Ben de 23-25mm ölçülen rahim uzunluğu ile 14+3 de serklaj oldum 16+5 muayenede 33mm ölçüldü. Şimdi 17+0. Sürekli yatıyorum yerden bir çöp almıyorum. Bebeğim şimdiden baskı yapmaya başladıOh çok şükür.
Amin inşallah amin. 32 33 e bile razıyım suan varya inşallah artar benimde. Gecen son görüşmede benim doktor enfeksiyon riski ve su gelme ihtimali için serklaji çok öneriyorum ama eğer azalma olursa mecbur yapılacak dedi. Biraz gözüm korktu açıkçası öyle deyince. Bugünde igne çok can yaktı. Iki ucu pohlu degnegi yaşıyorum şuan
Ben de yukarıda hissediyorum canım göbek deliğimin civarlarındaBir tek ben yukarıda hissediyorum galiba her zaman göbek deliğimin sol tarafında hep orada hissettim ben
Canım karından rahimağzı ölçüsü doğru sonuç vermiyor maalesef bazı doktorlar için 25 sınırken bazıları için 30 sınırdır o yüzden bir şey diyemiycem bidaha ne zamana çagırdı seni kaç haftalıksıncanım dün doktor karından 30 dedi bana bir sorun yok dedi ama normal mi sence? sana da danışmak istedim
Maşallahh canım ne güzel erkenden fark edilmiş erkenden serklajın atılmış bende 14+5 te olmuştumBen de 23-25mm ölçülen rahim uzunluğu ile 14+3 de serklaj oldum 16+5 muayenede 33mm ölçüldü. Şimdi 17+0. Sürekli yatıyorum yerden bir çöp almıyorum. Bebeğim şimdiden baskı yapmaya başladı
Oyy çok çok geçmiş olsun. Çok iyi yapiyosun yatarak inşallah dahada artar uzunluk. Mevlam zamanında sağlıklı doğum nasip etsinBen de 23-25mm ölçülen rahim uzunluğu ile 14+3 de serklaj oldum 16+5 muayenede 33mm ölçüldü. Şimdi 17+0. Sürekli yatıyorum yerden bir çöp almıyorum. Bebeğim şimdiden baskı yapmaya başladı
Aa olabilir ben 17.haftada gittim kontrole cagirmislardi kan tahlillerinden sonra ebe tansiyona bakti sonra yat bir de bebeği dinleyelim demisti. İçim hiç rahat değil gidip konuşacağım belki kırmazlarsanırım yer ıle alakalı ben dun gıttım tetanoz ıcın almaya, kalp atısını sordum 27.haftada dedıler ..
Bakarlar bence ya. Sıkma canını ama ağrıların devam ederse bi kan idrar ver Allah korusun enfeksiyon olabilir. Erken önlem alirsinAa olabilir ben 17.haftada gittim kontrole cagirmislardi kan tahlillerinden sonra ebe tansiyona bakti sonra yat bir de bebeği dinleyelim demisti. İçim hiç rahat değil gidip konuşacağım belki kırmazlar
Hangisi mesela bende direk ondan alayım olmazsaKullanın kullanın oroferonda folik asit yok zaten benimki gynoferon. Ama duodenal olanlardan birine geçeceğim demirde, bu kusma yaptı bende dün
Aslında dün magnezyumu içince hiçbirşeyim kalmadı şuanda da yok ama işte evham yapıyoruz engel olamıyoruzBakarlar bence ya. Sıkma canını ama ağrıların devam ederse bi kan idrar ver Allah korusun enfeksiyon olabilir. Erken önlem alirsin
Benimde aynı ağrılarım var geçen gün lavaboya gidemedim sanki dışarı cokacak gibi ağrıyordu off daha uzun bir süre gitmiycem doktora acaba sağlık ocagından magnezyum yazdırsammı bendeDün akşam tuvalete giderken sağ tarafıma bir ağrı girdi iki büklüm yürüyemedim gece dönerken de oldu çok korktum hareket edince komple sağ bacağım kaşığım kaburgama vurdu ağrı çok korktum uyanınca geçmişti magnezyum içmeye başlayınca oldu böyle etkisi olur mu çok korkuyorum ağrı yaptı bende resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?