2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Cok garip ya. Iyiki almışsın bolca. Ben 10 haftada bırakmıştım mesela o zamanlar hersey güzeldi keske diyorum hiç bırakmadan devam etseymisim.
Gecen haftaya göre daha az hareket etmeye çalışıyorum ama çoğunlukla evde yalnızım biseyler hazırlayıp yemek için arada kalkıyorum. Onun dışında hiç bi is yapmıyorum. Ev kalkmış gidiyo ama tutuyorum kendimi bi çorap bile almıyorum yerden

Kızlar randevu almadan sağlık ocağına gidip ebeden rica etsek kalp atışı dinletiyor mu? Ters bi tepki almamak için soruyorum sabahdan beri hafif kasık ağrım var yarın bi gidip kalp atisi dinlemek istiyorum
bana ne zaman istersen gel dedi yarın sabah açılır açılmaz git dinletir canım bakıyorlar randevusuz zaten 2,3 dk bir olay

Bende yat yat bi hal oldum balon gibi şiştim artık evin içinde ufak tefek işler yapıyorum sofrayı topluyorum makarna felan yapıyorum hep yatmıyorum artık
Ama bişey yaptıktan sonra yatıyorum biraz dinlenip geri kalkıyorum

Mevlam affetsin çok daraldım. Hic bisey yapamamak çok zor. Bide kimseye bi konuda yardım et diyemeyen biriyim. Oyle olunca çok çok zorlanıyorum. Mevlam hayırla sağlık zamanında kavuştursun bizleri.
Senin serklaj var ama ölçüm yapılıyor mu kaçtı en son

Gerçekten bende çok daraldım
Bende kimseden yardım isteyemem ama sagolsunlae hergün yemek gönderen oluyor ama evimin içini görsen heryer heryerde eşimin yaptıgıda ona göre oluyor
burda serklajdan sonra bakılması yasaklanmış hasta isterse bakılıyormuş
Geçen gün acile gittim demiştim suyum geliyo sanmıstım orda baktı 35.9 olmuş dedi hunileşme hakkında bişey demedi zaten saniyelik baktı ama çarşamba günü tekrar bakmasını istiycem

Allah razı olsun yardım edenlerden. Yok ya insan kendisi iş yapamayınca isterse kadir gelip temizlesin gene içimize sinmez
Peki o gelen su muymus. Ben çoğu mesji kaçırıyorum
35.9 çok iyi maşallah subhanallah. Mevlam hep böyle devam ettirsin inşallah.

Aynen öyle maalesef
Yok canım su değilmiş progestan akıntısıymış
Evet 35.9 benim için mükemmel bi sayı inşallaj böyle devam eder inşallah sende bu rakamları görürsün

Aynen öyle maalesef
Yok canım su değilmiş progestan akıntısıymış
Evet 35.9 benim için mükemmel bi sayı inşallaj böyle devam eder inşallah sende bu rakamları görürsün
Oh çok şükür.
Amin inşallah amin. 32 33 e bile razıyım suan varya inşallah artar benimde. Gecen son görüşmede benim doktor enfeksiyon riski ve su gelme ihtimali için serklaji çok öneriyorum ama eğer azalma olursa mecbur yapılacak dedi. Biraz gözüm korktu açıkçası öyle deyince. Bugünde igne çok can yaktı. Iki ucu pohlu degnegi yaşıyorum şuan

Rahimağzı sürekli değişen uzayan kısalan birşey ama inşallah seninkide hemen uzar
Evet bende ameliyata girmeden önce su gelmesi enfeksiyon doğum başlaması gibi şeyler olabilir diye kagıt imzalamıstım
Her ameliyatta risk oldugu gibi bundada var tabiki ama bu ameliyat genelde hep başarılı geçiyor serklaj derse felan hiç korkma yani

Ins uzar ve risk azalır.
Ben öyle riskleri olduğunu bilmiyodum işte hatta ilk doktor dediğinde yapılsın felan istedim bianda bi sey olur korkusuyla ama ne bileyim simdi ignelere yatmalara felan daha sıcak bakıyorum. Zor çok zor ama katlanmaya çalışıyorum.

Bir şey olmuycak ben eminim
Bazılarının ileri haftada kısalmaya başlıyorda yatarak ilaçlarla iğnelerle doğuma kadar götürüyorlar
Sen bol bol dinlen bir şey olmaz allahın izniyle

Yaa ben de 7 sene önce 5 doz olmuştum ama sormadı söylemedim ben de zamanı geçti diye. 2 doz olacakmışım 1 ay sonra bi daha gidicem 2.doz için
5 dozun 10 yıl geçerliliği var diye biliyorum canım keşke sorsaydın

Bende hiç içemiyorum sade kefiri muz ile blendır yapıyorum çok güzel oluyor muzlu süt gibi geliyor tadı kabızlığıda geçiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…