- 17 Nisan 2023
- 2.523
- 1.812
- 63
- 31
İnşallah öyledir canım yarın detaylı ultrason var bakalımArada bir uzun uykuya yatıyo bebişler bende de öyle oluyor kötü düşünme
Oyy maşallah ilk bebek mi başka çocuk var mıKızımız oluyor
Kaç haftaİyi akşamlar detaylı ultrasona girdim bugün bebeğin kilosu 427 gram çıktı acaba normalmi ki orda sormak aklıma da gelmedi
İlkOyy maşallah ilk bebek mi başka çocuk var mı
Haftası ile uyumlu olmasa doktor söylerdi benceİyi akşamlar detaylı ultrasona girdim bugün bebeğin kilosu 427 gram çıktı acaba normalmi ki orda sormak aklıma da gelmedi
Canım bende 19+3 e kadar hissetmemiştim . Şimdi de tam olarak hareket gibi değil ama kendimi dinleyince içimde dolaşan bir şey var böyle pıt pıt atıyor gibi hissediyorum . Özellikle sırt üstü yatıp karnına odaklanamanı tavsiye ederimKızlar ben 21+2 deyim ve hala hareketlerini hissetmedim bebegimin sizde de benim gibi olan varmi.bir hafta once doktor kontrolym vardi bir sorun gorulmedi ama endise ediyorum nedense ve ilk hamileligim...
Kaç haftalıkken 38 mm dedi doktorunuz acaba. Ben 16+4 ken gittim benim de 38mm çıktı38 mm dedi geçen hafta bu hafta da rahim ağzında gayet iyi dedi yine
18+6 dayken ölçtüKaç haftalıkken 38 mm dedi doktorunuz acaba. Ben 16+4 ken gittim benim de 38mm çıktı
Aslinda deniyorum ama daha cok gozlemlicem bakalim.Canım bende 19+3 e kadar hissetmemiştim . Şimdi de tam olarak hareket gibi değil ama kendimi dinleyince içimde dolaşan bir şey var böyle pıt pıt atıyor gibi hissediyorum . Özellikle sırt üstü yatıp karnına odaklanamanı tavsiye ederim
19+1Kac haftalik bebis
Beni de ekler misin canm kız bizimki deekliyorum canım sağlıkla gelsinnn ismi belli mi
Maşallah diyim iyi bir şey aslındaÇok seviyorum çocukluğumdan beri böyleduyan herkese çok tuhaf geliyor
Doktorum ilk gebeliklerde 22 den önce hissedilmesi zor demişti endişe etme hissedersin bir iki haftaya inşallahKızlar ben 21+2 deyim ve hala hareketlerini hissetmedim bebegimin sizde de benim gibi olan varmi.bir hafta once doktor kontrolym vardi bir sorun gorulmedi ama endise ediyorum nedense ve ilk hamileligim...
Evet canım hamileyken yaptım.Bi kere denedim. Sonra hamilelikte olur mu acaba dedim. Hamileyken mi yaptınız?
Küçük Bi tencerede kaynattım sonra süzüp soğumasını bekledim , suyunu gün boyu içtim. Ben hamilelikte yaptım sıkıntı olmadıMerhaba nasıl yaptinz iliklami içtiniz benmde var hamile için sıkıntı olmaz demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?