Linke baktım da 500 tele diyoKulaktan ölçüm için barın en iyi diyorlar ama fiyatları biraz pahalı. Birde nexus u çok görüyorum fiyatı da uygun. Onu almayı düşünüyorum ben açıkçası.
Direct NEXUS Dual Kulaktan & Alından Ateş Ölçer Kutulu Ürün Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Maşallah 3.de erkeği bulmuşsunuz güzel olmuş tam hayalimOyyy benim 3. Canım 12 ve 9 yaşında 2 kızım var
Geçmiş olsun canım kramp falan gibi bişey mi acaba kadındoğum acil varsa oraya görün istersen canımKızlar ben iki gündür ara ara çok kötüyüm pazartesi doktora gidicem tekrar
Bir anda sağ kasığımdan ağrı giriyor kilitliyor beni hatta apandist mi diye korktum ama apandisit öyle olmaz dediler
Sağ kaşıktan ağrı giriyor bacağımı kitliyor iki büklüm kalıyorum hareket edemiyorum kilitleniyorum resmen yürürken topallıyorum çok korktum
Magnezyum ile düzene girer diye düşünüyorum. Bende günlerce benzer agrilar çektim benimki demir ilacının etkisiymis. Bi sey çıkmaz ama korkma takviyeler ile düzene girer allahin izniyleKızlar ben iki gündür ara ara çok kötüyüm pazartesi doktora gidicem tekrar
Bir anda sağ kasığımdan ağrı giriyor kilitliyor beni hatta apandist mi diye korktum ama apandisit öyle olmaz dediler
Sağ kaşıktan ağrı giriyor bacağımı kitliyor iki büklüm kalıyorum hareket edemiyorum kilitleniyorum resmen yürürken topallıyorum çok korktum
Benim de böyle olmuştu canım hatta çok korkmuştum. İlaçlar böbreğime ağır gelmiş ben doktorun dediği gibi aralık koyarak içmedim. Midem bulanmasın diye hepsi gece içiyordum sonra gün içine bölünce bir hafta içinde azalarak bittiKızlar ben iki gündür ara ara çok kötüyüm pazartesi doktora gidicem tekrar
Aslinda küçük yerlerde doktor olmasa da ebe oluyo ama sizin oranın sistemini bilmiyorum.Malesef küçük yerdeyim haftasonu doktor bile yok acil dışındailk kez böyle bisey yaşıyorum tam 2 gündür ara ara bir anda giriyor korkum acaba apandisit mi oldu o derece ama karın ağrısı yok sadece kas ağrısı kilitlenmesi gibi bir ağrı
Magnezyumu değiştircem alayım yani marka Efermag iyi gelmedi pek
Aaaa böbrek olabilir mi bu ağrı olabilir deeeBenim de böyle olmuştu canım hatta çok korkmuştum. İlaçlar böbreğime ağır gelmiş ben doktorun dediği gibi aralık koyarak içmedim. Midem bulanmasın diye hepsi gece içiyordum sonra gün içine bölünce bir hafta içinde azalarak bitti
Tatlım böbrekler belimizde yanlardadir agri orda ise evet böbrekler olabilir. Bi kaç gündür gaz sıkıntın da vardi usutmus olabilirsin. Ama agri kasik bölgesinde ise apandisit değildir fakat başka bi sey dediğin gibi ilaçların etkinliği olabilir.Aaaa böbrek olabilir mi bu ağrı olabilir deeenormalde kan şurubunu sabah regenesisi öğlen içiyordum
Doktor d vit ve magnezyum vermişti hepsini aynı zamanda içtim 2 gün boyunca ve o zaman başladı ağrı aaaaa
Bendede aksine karnı büyük olanları gördükce acaba bendemi bi eksik var biseyler dogru gitmiyor diyorum. Karnım küçük bazen hiç hamileye benzemiyorumBurada hiç kilo almadım diyenleri gördükçe daha çok moralim bozuuyordu benim de yalnız olmadığımı bilmek güzel gerçekten neyse burada diyet gruplarında da buluşuruz doğumdan sonra
Ayyy maşallaaahOyyy benim 3. Canım 12 ve 9 yaşında 2 kızım var
Anlattığın krampa benziyor canım, ocean extramag üçlü kombinasyon kullanıyorum onu önerdi doktorum, günde bir kez içiyordum ama yetersiz geliyor herhalde daha çok içeceğim onu soracağım ben de, dün gece kramp girdi yineMalesef küçük yerdeyim haftasonu doktor bile yok acil dışındailk kez böyle bisey yaşıyorum tam 2 gündür ara ara bir anda giriyor korkum acaba apandisit mi oldu o derece ama karın ağrısı yok sadece kas ağrısı kilitlenmesi gibi bir ağrı
Magnezyumu değiştircem alayım yani marka Efermag iyi gelmedi pek
İnşallah düzelir bu ağrılar psikolojimi de mahvettiTatlım böbrekler belimizde yanlardadir agri orda ise evet böbrekler olabilir. Bi kaç gündür gaz sıkıntın da vardi usutmus olabilirsin. Ama agri kasik bölgesinde ise apandisit değildir fakat başka bi sey dediğin gibi ilaçların etkinliği olabilir.
Amin canım eşinde y kromozomu masallah o zaman baya fazlaymışBen üçüncüde kizi bulamadım iki erkek çocuk biri sağ hır kaybettim canım buda erkek belki cinsiyet değişir dedim ama hayirli evlatlar olsunlar
Kızlar biz de sperm konusunda seçiciymişiz yumurtaya ulaşan spermler arasında yumurta hangi spermden uygun sinyal alırsa onu seçiyormuşAmin canım eşinde y kromozomu masallah o zaman baya fazlaymış
Benim yumurtama yaptığım çekim yasasını yaptığım konuşmaları kimse yapmamıştır x’i al demiştim hepKızlar biz de sperm konusunda seçiciymişiz yumurtaya ulaşan spermler arasında yumurta hangi spermden uygun sinyal alırsa onu seçiyormuş
Sarı akıntı olmadı ama sıvı akıntı oluyor hatta 20. Haftadan sonra akıntıda fazlalaştıSende de sıvı-sarı akıntılar oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?