Geçmiş olsun canım , Bağırsaklarını bozmuş olabilir misin ?Kızlar sabaha kadar gaz sancıslndan uyuyamadjm biraz uyuyordum tuvaletim geliyor sonra yine uyuyamiyorum. Karnım boyle ishal olunca agrar ya sanki tuvaletin gelicek gibi oyle oluyor belime falanda vuruyor agrisi acaba neden oluyor
Belkide oyle oldu amma ishak olmuyorum normal çıkıyorum kabızlıgımda gitti işte üşütmüş ola bilirim sadece korkuyorum ya bebek agrisi olur bagirsak degilseGeçmiş olsun canım , Bağırsaklarını bozmuş olabilir misin ?
Benim de böyle ama hepsi bebek değil gibi benimki maalesef yine aldım kilolariBen karnımı yolluyorum nasıl karnınız yok kendime inanamıyorum
Kasım aralık gibi göbekler büyür baya doğumdan sonra da hemen gitmez diye düşünüyorumben de hem göbek çıktı hem şişkinlik
Valla benimde göbüş kocaman oldu. Daha ne kadar büyüyecek tahmin edemiyorumBen karnımı yolluyorum nasıl karnınız yok kendime inanamıyorum
Sen üşütmüşsündür , bebekle ilgili değildir. Evham yapmaBelkide oyle oldu amma ishak olmuyorum normal çıkıyorum kabızlıgımda gitti işte üşütmüş ola bilirim sadece korkuyorum ya bebek agrisi olur bagirsak degilse
Seninkiler ikiz canim çok normal bence sağlıkla gelsinler de sıkı bir diyetle giderValla benimde göbüş kocaman oldu. Daha ne kadar büyüyecek tahmin edemiyorum
Benim de öyleee bende çok kilo aldım ama yalnız olmadığıma sevindimBenim de böyle ama hepsi bebek değil gibi benimki maalesef yine aldım kilolari
Oh yalnız olmadığımı bilmek beni sevindirdiValla benimde göbüş kocaman oldu. Daha ne kadar büyüyecek tahmin edemiyorum
Burada hiç kilo almadım diyenleri gördükçe daha çok moralim bozuuyordu benim de yalnız olmadığımı bilmek güzel gerçekten neyse burada diyet gruplarında da buluşuruz doğumdan sonraBenim de öyleee bende çok kilo aldım ama yalnız olmadığıma sevindim
Ya tabi ikizlerin de etkisi var ama kiloyu da çok aldımSeninkiler ikiz canim çok normal bence sağlıkla gelsinler de sıkı bir diyetle gider
Eşimin zorunlu görevi dolayısıyla geldim ve evet aşırı kuruCanım ya bu şehre nerden geldin bilmiyorum ama buranın havası ve suyu aşırı kurutuyor maalesefbebe yağı alıp her yerine sür valla
Sende de sıvı-sarı akıntılar oluyor muBenimki dikişe vurdugunda altıma kaçırıcak gibi oluyorumilk serklaj oldugum haftalarda altımda batma oluyordu dün akşam yine batmalar hissetmeye başladım
Bebek yağını ilk hamilaligimde de kullandım şimdide aynı bi gün bebek yağı bir gün lierac sürüyorum bende hiç tüylerden olmadiEşimin zorunlu görevi dolayısıyla geldim ve evet aşırı kurubebe yağı da tüylendirir diye korkuyorum
Bende nexus var çok memnunum hem kulaktan hem alından ölçüyor.Merhaba kızlar. Sizce en iyi ateş ölçer markası nedir , kullanıp da memnun olanlar yazabilir mi acaba ...
Braun ntf 3000 var bende memnunum, eşim araştırmıştıMerhaba kızlar. Sizce en iyi ateş ölçer markası nedir , kullanıp da memnun olanlar yazabilir mi acaba ...
Geçmiş olsun.Ağrı sırtınızda nereye vuruyor bende de sırtta yanlarımda ağrı var ama mide ağrısıyla başlıyor gaz sancısı mı anlayamıyorum.Kabızlık için doktor optifibre verdi artık tuvalete çıkıyorum ama yine sancım oluyor.ÇözemiyorumKızlar sabaha kadar gaz sancıslndan uyuyamadjm biraz uyuyordum tuvaletim geliyor sonra yine uyuyamiyorum. Karnım boyle ishal olunca agrar ya sanki tuvaletin gelicek gibi oyle oluyor belime falanda vuruyor agrisi acaba neden oluyor
Elimde temassız ölçer var fakat onu bebek için kullanmayı düşünmüyorum. Kulaktan ölçüm cihazları da biraz maliyetli geliyor onun için bende güvenilir koltuk altı ölçümunden almayı düşünüyorum. Öneri varsa bende isterimMerhaba kızlar. Sizce en iyi ateş ölçer markası nedir , kullanıp da memnun olanlar yazabilir mi acaba ...
Kulaktan ölçüm için barın en iyi diyorlar ama fiyatları biraz pahalı. Birde nexus u çok görüyorum fiyatı da uygun. Onu almayı düşünüyorum ben açıkçası.Elimde temassız ölçer var fakat onu bebek için kullanmayı düşünmüyorum. Kulaktan ölçüm cihazları da biraz maliyetli geliyor onun için bende güvenilir koltuk altı ölçümunden almayı düşünüyorum. Öneri varsa bende isterim
Oyyy benim 3. Canım 12 ve 9 yaşında 2 kızım varİlko sebeple çok acemiyim senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?