2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar sabaha kadar gaz sancıslndan uyuyamadjm biraz uyuyordum tuvaletim geliyor sonra yine uyuyamiyorum. Karnım boyle ishal olunca agrar ya sanki tuvaletin gelicek gibi oyle oluyor belime falanda vuruyor agrisi acaba neden oluyor
Geçmiş olsun canım , Bağırsaklarını bozmuş olabilir misin ?

Eklentiler

• IMG_2475.webp
    54 KB · Görüntüleme: 114
Benim de öyleee bende çok kilo aldım ama yalnız olmadığıma sevindim
Burada hiç kilo almadım diyenleri gördükçe daha çok moralim bozuuyordu benim de yalnız olmadığımı bilmek güzel gerçekten neyse burada diyet gruplarında da buluşuruz doğumdan sonra

Merhaba kızlar. Sizce en iyi ateş ölçer markası nedir , kullanıp da memnun olanlar yazabilir mi acaba ...

Kızlar sabaha kadar gaz sancıslndan uyuyamadjm biraz uyuyordum tuvaletim geliyor sonra yine uyuyamiyorum. Karnım boyle ishal olunca agrar ya sanki tuvaletin gelicek gibi oyle oluyor belime falanda vuruyor agrisi acaba neden oluyor
Geçmiş olsun.Ağrı sırtınızda nereye vuruyor bende de sırtta yanlarımda ağrı var ama mide ağrısıyla başlıyor gaz sancısı mı anlayamıyorum.Kabızlık için doktor optifibre verdi artık tuvalete çıkıyorum ama yine sancım oluyor.Çözemiyorum

Merhaba kızlar. Sizce en iyi ateş ölçer markası nedir , kullanıp da memnun olanlar yazabilir mi acaba ...
Elimde temassız ölçer var fakat onu bebek için kullanmayı düşünmüyorum. Kulaktan ölçüm cihazları da biraz maliyetli geliyor onun için bende güvenilir koltuk altı ölçümunden almayı düşünüyorum. Öneri varsa bende isterim

Kulaktan ölçüm için barın en iyi diyorlar ama fiyatları biraz pahalı. Birde nexus u çok görüyorum fiyatı da uygun. Onu almayı düşünüyorum ben açıkçası.
https://ty.gl/fvkiwoll84

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…