2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bende korkup doktora koşmuştum ilk böbreğe baktı. Devam ederse böbreğe bşr şey takılıyormuş onu yaparız dedi. Sonra iyice araştırdım ilaç ağır geliyormuş bazısının karaciğerine bazısının böbreğine. Benim de sağda olmuştu. Ağrı girince sola doğru yat biraz hafifleyince işe o zaman geçiyor

Kızlar selam ben de magnezyum kullanıyorum nbt life Magsi vermişti doktorum bana iyi geliyor akşam içmeden yattım mesela huzursuz bacak sendromu oldu kalktım ilacımı içtim uyumuşum hemen gevsetiyor vücudumu çok şükür hiç kramp falan girmedi, ki çocukluğumdan beri kramp girmedik yerim kalmadı. Rahat uyuyorum geceleri çok şükür düşen oturttum yani

Bendede aksine karnı büyük olanları gördükce acaba bendemi bi eksik var biseyler dogru gitmiyor diyorum. Karnım küçük bazen hiç hamileye benzemiyorum
Rutin kontrollerde sorun yoksa hiç kafaya takıp da üzülmezdim sanırım kilo,ödem çok rahatsızlık verici çünkü bir de sonra ayrıca diyet için uğraşacak olmak da

Kizlar ben de saglik ocaginda rutin kan tahlili vermistim crp degerim 42 cikmis doktorumu aradim ama ulasamadim sanirim antibiyotik kullanmam gerekecek
Herhangi bir uçuk , aft, yara varsa da yüksek çıkıyor bende uçuk çıkınca crp çok yüksek çıkıyor hep

Bendede aksine karnı büyük olanları gördükce acaba bendemi bi eksik var biseyler dogru gitmiyor diyorum. Karnım küçük bazen hiç hamileye benzemiyorum
kişiye göre değişiyor canım çıkmaması daha iyi doğumdan sonra da büyük olmaz karnın ne güzel işte iç karnın geniş olabilir bir de şişkinlik varsa da büyük oluyor karın bende büyük ama gazım ve hazımsızlığım çok var yarısı şişkinliktir bebek değildir bence

Teşekkür ederim incelicem . Daha önce iki tane aldım temassız ölçer ama ikisi de bir seneye varmadan bozuldular o yüzden biraz paraya kıyacam iyisi olsun diye araştırıyorum .

Okullu çocukları olan annelerim bu aralar çok dikkat edin sanırım salgın var . Anaokuluna giden kızım bugün ishal ve kusma ile uyandı hiç iştahı yok birşey de yemiyor çok seçici birde ne yedireceğimi de şaşırdım .. biraz yese kusuyor biraz daha devam ederse sanırım acile gidecez... İshale iyi gelecek birşeyler önerir misiniz

Burada hiç kilo almadım diyenleri gördükçe daha çok moralim bozuuyordu benim de yalnız olmadığımı bilmek güzel gerçekten neyse burada diyet gruplarında da buluşuruz doğumdan sonra
Ben fiabet hastasıyım insülin ve diyet yapıyorum 86 ile hamile kaldım ilk hafta bulantılardan 84 e düştüm şuan 89 kiloyum ama diyetin sayesinde kilo almıyorum ama doymuyorum artık yiyorum deli gibi bu hafta ne olur bilmiyorum şeker kontrolünde

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kötü bi durum yoktur sen içini ferah tut

Kızlar dün sağlık ocağına gittim hemsire bebeğin hareketlerini hissediyorsun diye sordu ben tam anlamıyla galiba hissetmiyorum bazen bişeyler oluyor ama gazdır diyorum ama dün akşam karnımın sol tarafında kıdıklayan bi kelebek uçar gibi bişey oldu geçer geçmez elimle okşadım yine oldu tekrar okşadım yine aynı yerde oldu geçti hareketleri hisseden arkadaşlar tam anlamıyla bebek mi yapmış oluyor artık hissettim mi 19+2 ilk gebeliğim bugünde aynı şekilde farklı yerlerde oluyo aynı şey

Hissetmeye başlamış olabilirsiniz artık. Bende ilk kızımda 19 haftalıkken hissetmiştim

Hissetmeye başlamış olabilirsiniz artık. Bende ilk kızımda 19 haftalıkken hissetmiştim
İnşallah cnm korkuyla endişeyle geçiyor 17 yıl sonra olunca 21 Eylül'de gitmiştim bidahaki kontrolüm 31 ekime verdi Dr 16 Ekim'de ayrıntılı var bakalım ama ogüne kadar göremeyeceğim için endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…