2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar selam, gebelikte vajinal kuruluk sorunu yaşayan var mı gebelik öncesinde de çok ıslak birisi değildim ama gebelikle birlikte çok azaldı ve ilişkide canım yanıyor belki bebeğe birşey olcsk diye strese giriyorum bilmiyorum yaşayan var mı

Kızlar selam, gebelikte vajinal kuruluk sorunu yaşayan var mı gebelik öncesinde de çok ıslak birisi değildim ama gebelikle birlikte çok azaldı ve ilişkide canım yanıyor belki bebeğe birşey olcsk diye strese giriyorum bilmiyorum yaşayan var mı
Eger doktorunuz ilişki konusunda kısıtlama getirmediyse stres yapmayın. Kuruluk yasamiyorum aksine akintim var fitil kullandığım içinde olabilir tabi. Gebelik güvenli şekilde ilerliyo ise stres yapmayın 🤗

Eger doktorunuz ilişki konusunda kısıtlama getirmediyse stres yapmayın. Kuruluk yasamiyorum aksine akintim var fitil kullandığım içinde olabilir tabi. Gebelik güvenli şekilde ilerliyo ise stres yapmayın 🤗
Bir kısıtlama getirmedi ama ne bileyim neden böyle içim yanıyo gibi geliyor

Bir kısıtlama getirmedi ama ne bileyim neden böyle içim yanıyo gibi geliyor
Yani daha önce de varmış kurulup probleminiz gebelikte de değişen bi sey olmamış diye yorumladım. Yani aksi olsa altında bi sey olabilir mi acaba derdim de. Mesela bi çok kişi ben dahil gebelik dönemi içinde akintilar konusunda bi çok kere yazdık normal mi vs diye. Kullanılan ilaçlar gebelik bedenimizi etkiliyor. Ama bu durum hem can acısı hem canınızı sıkan bi durum gibi görünüyor. Yakın zamanda doktorunuza gittiğinizde danirisir siniz. Ama problem sorun olabileceğini pek düşünmüyorum 🤗 belki doktor öneride bulunur

Yani daha önce de varmış kurulup probleminiz gebelikte de değişen bi sey olmamış diye yorumladım. Yani aksi olsa altında bi sey olabilir mi acaba derdim de. Mesela bi çok kişi ben dahil gebelik dönemi içinde akintilar konusunda bi çok kere yazdık normal mi vs diye. Kullanılan ilaçlar gebelik bedenimizi etkiliyor. Ama bu durum hem can acısı hem canınızı sıkan bi durum gibi görünüyor. Yakın zamanda doktorunuza gittiğinizde danirisir siniz. Ama problem sorun olabileceğini pek düşünmüyorum 🤗 belki doktor öneride bulunur
Yok gebelikten önce böyle canım vs yanmıyordu ıslanıyordum çok aşırı değil sadece

Kızlar bizim aramızda pıhtılaşma sebebiyle oksapar kullanan var mıydı? Eğer varsa yanında ek olarak coraspin kullanıyor musunuz yoksa sadece oksapar mı? bende pai 4g/4g ve mthfr Heterozigot olarak 2 mutasyon var
Bnım pai homozigot ve bir gen heterozigot
Doktorun biri oksapar 4000 ve coraspin kullan dedi
Diğeri sadece oksapar yeterl dedi
Bn ne yapıyorum dersen hergun oksapar
3 günde 1 coraspin

Kızlar bizim aramızda pıhtılaşma sebebiyle oksapar kullanan var mıydı? Eğer varsa yanında ek olarak coraspin kullanıyor musunuz yoksa sadece oksapar mı? bende pai 4g/4g ve mthfr Heterozigot olarak 2 mutasyon var
Ben oskopar kullaniyprum. Gebelik belli olduğunda corasprin kullandim kalp atışı duyulduktan sonra sadece oscopar. Benimde pıhtılaşma da 3 gende cikti. 2 ayrı doktora gidiyodum ikiside sadece oskopar verdi. Bana da az geliyo gibi hissediyorum. Cunku bi arkadasim igne kullanirken bi yerini kestiginde kanı zor durduruyodu. Bende hiç o sorun yok. 3 5 damla akar sonra hemen durur. 🥺🙄

Ahahah sorma dun bi kapi dışarı edildik 🤣
Geçmiş olsun kuzu şu devam eden karin ağrın mi. Demir ilacını deneme amaçlı kesicektin faydası olmadı mi
Ne yazdin merak ettim küfürmu ettin dogru soyle 🤣 kestim gene sonra gene agridi sanki adet olacakmisim gibi oluyor sanirim ilac degil 2 gun sonra detaylim var onada gozukeyim olmadi doktorumada gidecegim 🙄birde bende oksapar kullaniyorum bu kan pihtilasma testini anliyormusun sonucu atsam benmkinnasil bakiyorum ama anlamiyorum ikinci bebeyi dogurucam 🤣

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-02-22-06-49-960_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2023-10-02-22-06-49-960_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 69
Ne yazdin merak ettim küfürmu ettin dogru soyle 🤣 kestim gene sonra gene agridi sanki adet olacakmisim gibi oluyor sanirim ilac degil 2 gun sonra detaylim var onada gozukeyim olmadi doktorumada gidecegim 🙄birde bende oksapar kullaniyorum bu kan pihtilasma testini anliyormusun sonucu atsam benmkinnasil bakiyorum ama anlamiyorum ikinci bebeyi dogurucam 🤣
Yok biri bana satasti bende heyheyli biriyim küfür argo hakaret etmedim ama sinirli konustum. Sonra banlanmisim.
Yakın zamanda idrar kan tahlili verdin mi. Bende azda olsa idrarda enfeksiyon çıkmıştı oda yapıyomus agri. Bide bu süre de hiç acile felan gitmedin mi kiz. Bu denli agrilar niye olur felan diye.
Pıhtılaşma sonucundan pek anlamıyorum bide benim sonuc e nabiza düşmedi elden teslim almıştım. Onda da Heterozigot homozigot gibi şeyler yaziyodu. Ama senin ikinci ya ilkinde gerek olmadıysa bunda da gerek olmaz sanirim

Back
X