- 22 Eylül 2022
- 110
- 115
- 33
- 29
Teşekkür ederim arkadaşımBende 5+5te sadece kese gördüm . Kalp atışını 6+6da duyduk gayet normal canm içini ferah tut

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim arkadaşımBende 5+5te sadece kese gördüm . Kalp atışını 6+6da duyduk gayet normal canm içini ferah tut
Etmiyor canim merak etme 3. Kez tecrübe ediyorumBende malesef ayni durumdayim.yemeklerden sonra agzimda hep bole sanki pas tadi gibi bisey var ve resmen yemekden sonra eziyet oluyor.ama bu da bir surec olmali diye dusunuyorum 9 ay devam etmez insallah
Bende öyleydim canm insan her şeyi düşünüyor . Sen duanı et bebeğinle konuş inşallah Allah'ın izniyle görürsün bebeğiniTeşekkür ederim arkadaşımilk gebelik birde uzun süre olmadı o yüzden çok korkuyorum birşey olacak diye
Ben de sade sodaya yarım limon sıkıp içiyorum bazen dilim de atıyorum buzlu iyi geliyor gerçektenBulantısı olup su içemeyenlere önerim varBuzlu suyun içine yarım limonu bolca sıkın ekşi ekşi için. Hiç mide bulandırmıyor :) haftalardır içemediğim suya kavuştum bu sayede . Varsa azıcık nane katın mis gibi.
Tamam canım sağlıklı sıhhatli inşallah kucağımıza alırızBende öyleydim canm insan her şeyi düşünüyor . Sen duanı et bebeğinle konuş inşallah Allah'ın izniyle görürsün bebeğini
Kalp atışını duyarsın Allah'ın izniyle canım inşallah 6 7. Haftalarda güzel duyuluyor, benim de kanamam olmuştu 8. Hafta progestan fitil kullanmama rağmen 3 aylık oldu hala geliyor haftada 1 bebek iyiyse kanama alani kese dışındaysa Dr iyi diyorsa kanamayı dert etmeMerhaba kızlar ben aslında Mart annesi olacağım inşallah sizler daha önde gidiyorsunuz o yüzden sizlere danışmak istedim 5+6 haftalık gebeyim dün kahverengi lekelenmem başladı panik yapıp nöbetçi doktor bulduk bana progesteron iğne yaptı kalp atışı duyulmadı birde duphaston verdi ama hala devam ediyor korkmalı miyim cevaplarsaniz çok sevinirim![]()
İnşallah dediğiniz gibi olurMerhaba canım bende 5+4 de gittigimde yalnız kese vardı bebek yoktu merak etmü olmaya biliyor oyle doktor neden oyle soylediki yolk sac varsa inşallah bebekte gelicektir merak etme
Amin inşallah ben de görür ve duyarımBende 5+5te sadece kese gördüm . Kalp atışını 6+6da duyduk gayet normal canm içini ferah tut
Tamam canım çok teşekkür ederim cevabın için dediklerinin hepsini yapacamKalp atışını duyarsın Allah'ın izniyle canım inşallah 6 7. Haftalarda güzel duyuluyor, benim de kanamam olmuştu 8. Hafta progestan fitil kullanmama rağmen 3 aylık oldu hala geliyor haftada 1 bebek iyiyse kanama alani kese dışındaysa Dr iyi diyorsa kanamayı dert etme
bol su iç protein ye ve uzan, ayaklarının altına yastık koyarak ve bacakalrim ayaklarini hareket ettir yatarken canım çok şükür azaldı benim haftada 3 gün progestan iğne ve her gün fitil kullandım, şimdi yavaş yavaş azaltacagiz dedi Dr çok şükür. Ama progestani son haftaya kadar kullananlar var rahat ol dedi
Nane benim midemi bulandırıyo ama doktorum da suya limon sıkmamı tavsiye etmişti başka türlü asla içemiyorumBulantısı olup su içemeyenlere önerim varBuzlu suyun içine yarım limonu bolca sıkın ekşi ekşi için. Hiç mide bulandırmıyor :) haftalardır içemediğim suya kavuştum bu sayede . Varsa azıcık nane katın mis gibi.
Bennn de dayanamadım sipariş verdimmm allah razı olsun. Artık bakayım ağırlığı ne kadar tutacak yurtdişina kargosu. Çok teşekkür ederimKızlarrr ben bu reflü yatağını uzun zamandır takip ediyordum ilk defa 850lere düştüğünü gördüm aldım. Alacak olan varsa sitesinde sepete ekleyince %40 düşüyor
Hayırlı olsuuun. Trendyolda da ağırlığı yazmıyor maalesef baktım daBennn de dayanamadım sipariş verdimmm allah razı olsun. Artık bakayım ağırlığı ne kadar tutacak yurtdişina kargosu. Çok teşekkür ederim![]()
Bişeycik olmaz yinede ucuza kapmış oldum bakuda her şey daha pahalı bende hep trendyoldan falan sipariş ederim her şeyimi. Deminde gaza geldim beyaz zibin agiz mendili muslin battaniye falan aldım. Ay inşallah hayırlısı olur hepimiz içinHayırlı olsuuun. Trendyolda da ağırlığı yazmıyor maalesef baktım da
Gerek yok travel sistem araba alırsanız zaten içinde oluyor ama çok kısa süre kullanılıyor zaten nKızlar hastane çıkışı için puset alıcakmısınız bebeği taşımak için? Geçenlerde gölete gittik burada bir baba bebeğini pusetten düşürdü yüz üstü yere hemde ama nasıl katıla katıla ağlıyor içim gittihemen kaldırıp çıktılar gittiler dilerim hastaneye gitmişlerdir o yüzden kararsızım ben alıp almamakta zaten çabuk büyüceği için pusete gerek varmı bilmyrum
Doğduğundan beri molfix kullandım çok memnum kaldım primayla başlamayın sakın prima sonrası başka beze dönemiyor genelde dönende pişik ve alerji yapıyorErken biraz tabi ama indirime girince ya da en sona kalıp hepsi bütçeyi sarsmasin diye ufaktan başlamak iyi olur gibi düşünüyorum. Ben cinsiyette öğrenmeyecegim için herseyi unisex bakıyorum (arada gözüm kız kıyafetlerine kaysada) özellikle bez stoklayan çok duyuyorum ben bez almayacağım bir tek çünkü bebekle ilgili bir durum bazen uymuyor pişik oluyor vs ona doğunca bakicaz artk
Canım benim 6+4de bebek ve kalp atisi gorundu bence hiççç üzülme salı günü görürsün 5+5 çok erken.Merhaba güzel anne adaylarıben Allah nasip ederse mart annesi olacağım
ama durumum pek güzel değil. Keseyi gördüm yolk u da gördüm yolk 5+5 de göründü. Bebek yoktu. Şuan olmalıydı dedi doktor. Salı için tekrar çağırdı 6+2 de yani. Bunlar sat a göre. Ben geç döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü pcos var ben de. Benim gibi olan sonradan bebek gören var mı? Oladabilir olmayadabilir diye konuştu doktor. Neden böyle konuşuyor bilmiyorum. Boş gebelik mi yani dedim olabilir dedi niye böyle diyor bilmiyorum
normalde 2 keseydi biri bozulmuş bu arada diğerinde yolk gördük ama
Gebeligimi öğrendikten 3 gün sonra lekelenmem olmuştu 2 damla kahverengi akıntı devamı olmadı 3farklı doktora durumu anlatmıştım ve yerleşme kanaması demişlerdi. Eğer sancı veya devamlı bir kanaman yoksa çok panik yapma canım kendini üzmeMerhaba kızlar ben aslında Mart annesi olacağım inşallah sizler daha önde gidiyorsunuz o yüzden sizlere danışmak istedim 5+6 haftalık gebeyim dün kahverengi lekelenmem başladı panik yapıp nöbetçi doktor bulduk bana progesteron iğne yaptı kalp atışı duyulmadı birde duphaston verdi ama hala devam ediyor korkmalı miyim cevaplarsaniz çok sevinirim![]()
Bu dediğinizi daha öncede söyleyenler olmuştu primanin çok iyi olmasından mı böyle yoksa alışkanlık yapan bir yapısımı var acaba düşündürücü bir konu . Teşekkürler tavsiyeniz için belki alırsam da ileri bedenleri alırım yenidogan ve 6 aya kadar ki dönemi çabuk büyüyor pek kestiremiyorumDoğduğundan beri molfix kullandım çok memnum kaldım primayla başlamayın sakın prima sonrası başka beze dönemiyor genelde dönende pişik ve alerji yapıyor
Midenin bulanmamasi ne guzell kaç haftaliksin canımBugün ilk kez hiç bulanmadı midemşimdi farkettim iştahımda baya açıktı yedikçe doymadım
kilo alcam kesin