2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Bu grupta sanırım herkesin sorduğu sorulara cevap verilmiyor. Bilmediğimiz bişey hakkında fikir almak için ya sürekli grupta aktif olmak ya da birileriyle ahbap mı olmak gerekiyor? Nitekim ne zaman bişey merak edip sorsak görmezden geliniyor
Hesabınıza baktımda sadece 1 soru sormussunuz..
Belkide bilen birisi yoktur ondan cevap verilmemiş olabilir.
Sonucunuzu doktora gösterirseniz daha iyi yardımcı olabilir herkeste farklı değerler çıkabiliyor

Bu grupta sanırım herkesin sorduğu sorulara cevap verilmiyor. Bilmediğimiz bişey hakkında fikir almak için ya sürekli grupta aktif olmak ya da birileriyle ahbap mı olmak gerekiyor? Nitekim ne zaman bişey merak edip sorsak görmezden geliniyor
Kimse burada kimseyi ayrı tutmuyor özellikle bir isme cevap vermiyor insanlar. Cevap gelmiyorsa ya bilgimiz yoktur ya da konuşmalar arasında kaynamıştır ve gören olmamıştır. Sorduğunuz soruyu hatırlıyorum fakat şuan bizim grupda herkes ikili yaptırmadı 2 3 kişinin sonucu yeni çıktı bir kaç kişi de henüz sonuçlarını alamadı. Şubattan önceki gruplara yazarsanız onlardan daha net sonuç alırsınız.

Kızlar bu alttan bakma üsten bakma olaylarını geçmemiz lazım artık herşeyi doktorlar bizden iyi biliyor bunu unutmamak lazım.
Alttan baktırmak veya baktırmamak bi tercih olmamalı.
doktor istiyorsa her şekil muane edebilir
Bunun bebege zararı olsa inanın şu grubta ilk benim baktırmamam gerekir rahimağzım yetersiz zaten
Ama her gittiğimde spekülüm ile açıp muane ediyorlar düşünün.
Önceki gebeliğimde keseler arka arkayaydı doktor alttan muanede ittirip kesenin tekini yana almıştı düşünün bişey olsa orda olurdu.
şunuda unutmayınki rahimağzı yaraları yetmezliği kısalıgıda karından asla doğru sonuç vermiyor.

İkili test sorusuymuş henüz sonucu almadık biz de bilgisiziz daha ileri aylarda olan gebe grupları bilir 😊

Senin belki doğumun şubatta olur da benim bebeği 2 hafta içimde tutmam zor duruyor 🤣🤣 Şaka bir yana gerçekten kalabalık aktif bir grup ben de çok sevdim ❤️
Muhtemelen bizim grupta da Ocak doğumları olacaktır 🙈🙈 ağustos grubundakiler temmuzda doğum yapmış bir çoğu

tatlım tabiki tercih meselesi ama bazı tatlı arkadaşlarımız var bunu doğal bulmayan çok daha kapalı ailelerden büyüyen alttan muayene edilmeleri gerektiği halde bunu namus gibi düşünüp baktırmayan onlara bunun da doğal bir süreç olduğunu söylememiz gerekiyor alıştırmamız gerekiyor gibi geliyor doktorlar için orasının bizim elimizden gözümüzden bir farkı yok 💐
Bu saatten sonra kimseyi değiştiremeyiz ama onlar da böyle kabul edilmiş biz de böyle kabul edelim birbirimizi yargılamaya ne gerek var . Burda kimliklerini bilsek memnun olmayacağımız insan var belki ya da başka hataları olan insanlar vardır . Amacımız çocuklar için burda paylaşım yapmak kimseye sert olmayalım lütfen. Vajinusmus atlatan insanlar var, baskı ile büyüyen insanlar var . Hepimiz aynı olmayız

Muhtemelen bizim grupta da Ocak doğumları olacaktır 🙈🙈 ağustos grubundakiler temmuzda doğum yapmış bir çoğu

Evet genelde öyle oluyor özellikle ilk 15 gündekilerin ocakta doğum yapma ihtimali baya yüksek 😀 ben kendim şubat doğumluyum. Şubat ayının enerjisini seviyorum. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🙏🏻❤️

İkili test sorusuna o bilgilerle ileride de cevap vermeyeceğiz kızlar.
Grafik önemli.
İstatistik önemli.
Ben doktoruma gece o şekilde mail atınca yarın tümüyle bakıp dönerim bu şekilde yorumlanamaz demişti.
E nabızda tüm veriler görünmüyor.
Hani örneğin sigara/yaş vs risk artırıyor ya, onlar yok burada.

Elimizdeki tek veri, o da nub ve ramzi gibi biraz uydurma olan 50- erkek 50+ kız bebek verisi oluyor o da ikili testin amacından bağımsız kalıyor.

2017 Ocak annesiydim. 2016 Aralık'ta grubun çoğu doğurmuştu ben dahil.
Şimdi Şubat ilk haftası görünüyor ama kesin Ocak olacak.
Biz doktorumla doğumla ilgili şeyi konuştuk, kova değil de oğlakta olur mu acaba :D (ben de, o da, kızım da, onun kızı da oğlak burcuyuz içimizde durduramadığımız bir oğlak sevgisi var :D)

Ama benim ikinci oğlak zor görünüyor. Kızım 19'unda karne alacak. 20'sinde doğurayım desem benim doğum günümle aynı olur onu da istemem.
Yaklaşınca bakıcaz artık şans.

2017 Ocak annesiydim. 2016 Aralık'ta grubun çoğu doğurmuştu ben dahil.
Şimdi Şubat ilk haftası görünüyor ama kesin Ocak olacak.
Biz doktorumla doğumla ilgili şeyi konuştuk, kova değil de oğlakta olur mu acaba :D (ben de, o da, kızım da, onun kızı da oğlak burcuyuz içimizde durduramadığımız bir oğlak sevgisi var :D)

Ama benim ikinci oğlak zor görünüyor. Kızım 19'unda karne alacak. 20'sinde doğurayım desem benim doğum günümle aynı olur onu da istemem.
Yaklaşınca bakıcaz artık şans.

Benim beklenen tarihim 19 Ocak gibi duruyor ama bebek 3 gün daha dursa da kova olsa diyorum 🤣Küçük yeğenim de 22 Ocak doğumlu. Sabah 6da doğdu. 6 saatle oğlağı kaçırdı🙈ablam kovalara gıcık oluyor. Ben kovayım eşi de kova. 21 ocakta çok dalga geçmiştik. Kova geliyor bak git doğur diye saat başı darladık sancı gelmedi. Gece 12den sonra eniştemle birlikte kova oldu diye bağırmıştık 🤣🤣 Bebek de cidden 22 ocağı beklemiş gibi o sabah doğdu. Harika bi çocuk ya kova iyidir sonuç olarak. Sen onu da gör bayılırsın😍😍

Kızlar bugün ben de Ege'de ikili testimi yaptırdım. Kan testinin sonucu için dokuz gün sonra gelip elden teslim almamı söylediler. Dokuz gün çok uzun geldi bana da ama yapicak bir şey yok bekleyeceğiz 🫠

Back
X