2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Biz cinsiyetini öğrenince kızımıza ilk alışverişimiz olarak çok tatlı bi takım aldık ama daha fazlasını almamak için kendimi zor tutuyorum 😂
1 ay iade süresi var zaten diye alıp duruyorum ben. Umarım tek tek iade değişimle uğraşmam 🤣

Meraba kızlar sizce benim bebişimin cinsiyeti nedir :) 14+5teyim

Eklentiler

• IMG_8917.webp
    IMG_8917.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_8892.webp
    IMG_8892.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar aşırı yanmam var antibiyotiği dün kullandım ama yanmam bugün başladı çok tedirgin oldum sizce doktora gitsem mi
Evdede misafirim var hiç rahat edemiyorum çok kötüyüm🥹

Hanımlar merhaba. Tahmini doğum tarihim 12 Şubat gözüküyor. Allah’ın izniyle bende 2024 Şubat annesi olacağım inşallah 😍 Benim sürecim biraz sıkıntılı ilerliyor. İkili testim orta risk geldi hekim nipt testi önerdi. Ense kalınlığı normal ölçüldü ve burun kemiği de gözüktü. Nipt plus diye bir firma önerdi hekimim bugün görüştüm ve fiyat bilgisi aldım. Benimle aynı durumda olup sonucu temiz gelen var mı acaba 🥺

Merhabalar. Tsh hormonum yüksek çıkmış 5.1 hiç yüksek çıkan oldu mu? Naptınız ?11+2 yim 🥺

B Buffalosos ve diğer kızlar bana da bakar mısınız. Atmayacaktım ama dayanamadım😁Burda 13 haftalık
IMG_20230810_182901.webp

Benim de 4 civarı çıkmıştı. Doktor levotiron 25 in yarısını kullanabilirsin demişti. Ama isteğe bağlı hiç kullanmaya da bilirsin dedi. Ben kullanmadım bi dahakinde düşmüştü.

Doğru yaa zaten etiketini bile koparamadım ama iade etmeyi hiç istemem 7 mahalleye duyurdum kızımız olacak diye😂
Evet ya mesele kıyafet değil de insan alışıyor değişmesini istemiyor. Cinsiyet tercihim yoktu ama kız olduğunu öğrenince onu kabul ettim artık 🥰

Benim kızımda baştan beri kemik yapısı kıza benziyor demişti sonra kesin kız dedi değişmedi 😀😀
Benim doktorum kemik yapısına falan hiç bakmadı zaten bebek hep kapatıyordu bacaklarını. Ama ben 11. Haftadan itibaren vücudunu kıza benzetmiştim. Doktor kız deyince de şaşırmadım. Bence değişmeyecek ya ben alışverişe devam 🤣

Back
X