2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Çıkıntı var gibi sanki dimi ama acaba kordon mu diye de karışabiliyormuş. Sizinkisi belli oldu mu :)
Aynen bana da öyle geldi 😊 yok ya ben de çok meraktayım ben de foto attım bana da yorum yapın😊

Benimde doktorun 16 haftaya kadar soylemiyecekmiş🥲 geçenlerde bir ocak annesi yazmıştı 16haftaya kadar bişey almayin diye çok değişenler olmuş
Ben Ocak annesiyim canım baya değişenler oldu bizim grupta. Özellikle 11-12. Haftalarda yanılma çok oluyor. En iyisi 16 ve sonrası 😍

Ba
Benim de 4 civarı çıkmıştı. Doktor levotiron 25 in yarısını kullanabilirsin demişti. Ama isteğe bağlı hiç kullanmaya da bilirsin dedi. Ben kullanmadım bi dahakinde düşmüştü.
Bana 75 lik verdi. Kullanacağım bakalım..

sonuçlarınıza çok sevindim darısı başıma
Benimde bugün sadece değerler çıktı
Ama sanırım bi belge grafik ve değerler çıkması gerekiyor değil mi ?
Evet bu şekilde çıktı ekranından çektim 😅😅

Eklentiler

• 8C68DE79-4C00-41FB-B595-64D30414B6B3.webp
    8C68DE79-4C00-41FB-B595-64D30414B6B3.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 100
İkili testte yaş olayı var ben 31 yaşındayım sadece yaşa bakarak 757/1 olarak çıkmış sonuç doktor ona bakma klasik yaşlara yazılan bir şey dedi.
40 yaşında doğum yapan arkadaşlarımızda o kısımda daha yüksek oran çıkar o zaman.
Önemli olan kombine risk miş hepsine bakmak ben ilk 757 gördüm hopladım 😅🤣
Daha iki ay önce dayımın eşi doğum yaptı 47 yaşında tüp bebek + normal doğum 🧿 sapasağlam bebişimiz. Yaş için riskli demeleri bir miktar kırıcı bence ya 🙈

Sanırım şehirden şehire çok farkediyor antalyadayım ben burda sanırım 1000den başlıyor ama aşırı pahalı birşey değil yani sadece gideceğimiz yeri çok iyi seçmek gerek kimisi 10dk bakıp yolluyormuş kimisi 45-50dk gerçekten detayına kadar bakıyormuş.
Merhaba Antalyada hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz gebelik takibi için

İkili testte yaş olayı var ben 31 yaşındayım sadece yaşa bakarak 757/1 olarak çıkmış sonuç doktor ona bakma klasik yaşlara yazılan bir şey dedi.
40 yaşında doğum yapan arkadaşlarımızda o kısımda daha yüksek oran çıkar o zaman.
Önemli olan kombine risk miş hepsine bakmak ben ilk 757 gördüm hopladım 😅🤣
Daha iki ay önce dayımın eşi doğum yaptı 47 yaşında tüp bebek + normal doğum 🧿 sapasağlam bebişimiz. Yaş için riskli demeleri bir miktar kırıcı bence ya 🙈

25 yaş üstüne artmaya başlıyor risk diye hatırlıyorum.
Benim ilki o yaştaydı, en yüksek risk ondan çıkmıştı
Küfür gibi gelmişti :D

Şimdiki gebeliğimde de işte bebek zor görününce menapoz başlangıcı olabilir dediler, yani tabi ki her şey olabilir ama 32 yaşındayım ilk akla gelen bu olmamalı bence :D

Back
X