- 11 Ağustos 2023
- 73
- 37
- 3
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32 yaşındayım tatlım..Yaşınız kaçtı ? Daha dün eşimin halası anlattı 35 yaşında gebeliğinde risk çok çıkmış amniyosentez yaptırmış hatta ve temiz çıkmış
Aynen öyle32 yaşındayım tatlım..
Evet çok bu şekilde öyküsü olanlar ya
Allah istemezse onda bile Sknti çıkar biraz fazla kaderciyimdir de benAynen öyle
Tamamen kafam rahat olsun diyen insan dna ayrıştırma ile istediği geni alsın gebe kalsın![]()
Merhaba ovulasyon testi yorumlarmisiniz bugün yapıldı hepsiMalesef benimde kanamam oluyor çok sık olmamakla beraber stresli geçiyor o yüzden
Kesinlikle katılıyorum..Allah istemezse onda bile Sknti çıkar biraz fazla kaderciyimdir de ben![]()
Evet canım. Hiç sıkıntı yapma inşallah ultrasonunda her şey güzel çıkarİnşallah canım.benim kardeşim dört sene önce aynı şeyleri yaşadı o yüzden ben yaptırmak çok istemiyordum ama eşim çok ısrar etti..
O yüzden aslında bu testi ben bağlam olarak almıyorum..
Çünkü 258kiside 1 diyor bu bir istatistik..
Ya da 500de 1..gibi..
Kız kardeşimin yavrusu üç yaşında çok sağlıklı.yabi testi kesin var demek değildir olabilirlik olarak düşünmek gerekiyor..
Bunu bilerek yaptırmıştim
Sanırım ben deAllah istemezse onda bile Sknti çıkar biraz fazla kaderciyimdir de ben![]()
İnşallah canım aminnEvet canım. Hiç sıkıntı yapma inşallah ultrasonunda her şey güzel çıkar
Evet canım görmüştüm hatta ultrason hala duruyor baktıgımda gerçekten boşNasıl yanılıyorlar onu anlamıyorum bacak arasını gösterdi kapalı göremiyorum tam dedi ama ben bi çıkıntı görmedim 16. Haftada size neye dayalı bunu söylemişlerdi bacak arasını görmüşmüydünüz
Çok şükür canımKızkar doktorum baktı sonuçlarıma iyi dedi. Gerek yok başka testlere dedi zaten yaptırmak istemiyordum bende. Sizlere de çok teşekkür ederim iyi ki bura var insan güçlü olmayı öğreniyor![]()
Tamam canım anladık meteorda meteor, yeter be canimdün gece meteor yağmuru izlediniz mi ben izledim
Fake bir üye belli ya da sorunlu. Alakasız gruplara hep aynı tarz plak gibi şeyler yazıp durmuşTamam canım anladık meteorda meteor, yeter be canim
Anneler grubuna günlerdir bu kadar alakasız mesaj atmanda garip
Fake mi bilmem ama sorunlu olduğu kesinFake bir üye belli ya da sorunlu. Alakasız gruplara hep aynı tarz plak gibi şeyler yazıp durmuş![]()
Nihayet biri yazdı sağol canımTamam canım anladık meteorda meteor, yeter be canim
Anneler grubuna günlerdir bu kadar alakasız mesaj atmanda garip
7-8 günde çıktı sanırım benimKızlar ikili test sonucunuz kaç günde çıktı? Benim randevuma daha iki hafta var zaman geçmiyor birde test sonucunu bekleyeceğim çatlıycam sanırım![]()
Yaa bekleyeceğim o zaman baya7-8 günde çıktı sanırım benim![]()