- 25 Kasım 2019
- 489
- 337
- 103
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac haftalik belli oldu
Bende 13+2 olunca gidicem haftaya Perşembe cinsiyet tahmini yapar mı diye heyecanlanıyorumBende bugün 16.45 randevum var ikili tarama için 11+6gunluk belki gosteriri
Benim 6gün oldu hala bekliyorumKızlar fetal dna yaptıranlar sonuçlarınız kaç günde gelmişti? Yazdıysanız kaçırmışım o kısmı kusura bakmayın şimdiden![]()
Ben ozelde yaptirdim 4 gunde cikti canimBenim 6gün oldu hala bekliyorum10gün dediler ama bakalım
![]()
Sizce de erkek miKizlar 12+2 de kiz dediler 12+5 de baska bir doktor erkek dedi![]()
Ben erkek gibi hissettim.kuzumMerhaba arkadaşlar bende suanda 12 haftalık bebeğimizi bekliyoruz. İlk hamileliğim ve Cinsiyeti çok merak ediyoruz. Önümüzdeki hafta inşallah öğreneceğiz bebeğim gösterirse inşallahsizden de cinsiyet tahminlerinizi beklerim öncelikle sağlıklı olsun inşallah tabiki.
![]()
Benimde özel ama işte 10gün dediler kaldı 4gün bekliyorumBen ozelde yaptirdim 4 gunde cikti canim
5 sene kullanşlirsek güzel aslındaKatherinabelarus. Anakucağı ve araba birlikte 21bindi sanırım.5 sene kullanım ömrünüde sayarsak o arada 2.yide yaparsak iyi gibi
![]()
Ya doonayı ben de aşırı beğendimama 6-7 ay anca kullanırız galiba sonra napcam diye koyamadık parayaBen yeni doğandan 1 yaşa kadar kullanabilmek için Doona aldım ve sonrası için de inglesina quid2 aldım. biraz fazla para verdim bu bebek arabası işine galiba bir de bizde her şey x2doonaları dolaptan aldım temiz 2. El buldum , inglesina beymende indirimdeydi onları da oradan aldım. Doona zaten araba koltuğu olarak da kullanıldığı için , bir süre onu kullanacağım 1 yaşından sonra yeni araba koltuğu alırım.
Eki Görüntüle 3286891 Eki Görüntüle 3286892
Yaa bu ne erkek bolluğu her yazan erkek diyor
benımde aynı oldu 12+2 kız, 13+3 de pipiş gorduk :))) hatta doktor resmını bıle cekmısKizlar 12+2 de kiz dediler 12+5 de baska bir doktor erkek dedi![]()
evett erkek senesı bence bu sene :)) sağlıkla gelsın mınnoşlarYaa bu ne erkek bolluğu her yazan erkek diyor![]()
Yanlış yazmışım5 sene kullanşlirsek güzel aslındakullanıcı adını yazınca çıkmadı tatil moduna mı aldı acaba
13+3 günlük %99 dedi hatta doktor söylemeden ben erkek bu dedim pipisi çok nettiKac haftalik belli oldu
Valla ya ben aslında kız hissediyordum cin takvimide tutmadıYaa bu ne erkek bolluğu her yazan erkek diyor![]()