• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kizlar 12+2 de kiz dediler 12+5 de baska bir doktor erkek dedi 😀

Eklentiler

• 20230802_120845.webp
    20230802_120845.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba arkadaşlar bende suanda 12 haftalık bebeğimizi bekliyoruz. İlk hamileliğim ve Cinsiyeti çok merak ediyoruz. Önümüzdeki hafta inşallah öğreneceğiz bebeğim gösterirse inşallah 😁 sizden de cinsiyet tahminlerinizi beklerim öncelikle sağlıklı olsun inşallah tabiki. 😁
Ben erkek gibi hissettim.kuzum

Ben yeni doğandan 1 yaşa kadar kullanabilmek için Doona aldım ve sonrası için de inglesina quid2 aldım. biraz fazla para verdim bu bebek arabası işine galiba bir de bizde her şey x2 😂 doonaları dolaptan aldım temiz 2. El buldum , inglesina beymende indirimdeydi onları da oradan aldım. Doona zaten araba koltuğu olarak da kullanıldığı için , bir süre onu kullanacağım 1 yaşından sonra yeni araba koltuğu alırım.
Eki Görüntüle 3286891 Eki Görüntüle 3286892
Ya doonayı ben de aşırı beğendimama 6-7 ay anca kullanırız galiba sonra napcam diye koyamadık paraya 😂 2.el mantıklı zaten aldığımız kişi de kısa süre kullanmıştır

Bebek arabası olarak travel sistemleri düşünebilirsiniz ama hepsi parça parça ayrılıp katlananlar mantıklı değil çok yer kaplıyor, oto koltuğu parça çıkmadan üzerine monte edilenler daha mantıklı, çünkü ek baston arabaya gerek kalmıyor onlarla, çift yöne bakması çok iyi güneşe göre çocuğun yönü değişebiliyor, amartisörlü olması önemli taşlık tümsek alandan geçerken sarsıntı çok olmuyor, tek elle kapanabilmesi önemli, ayrıca tepsili modeller gerçekten çok işinize yarayacak, tentesi en geniş olan modellere bakın her zmn, çocuğun ayağını uzatacağı alan uzun olsun dar olmasın ki ileri yaşlara kdr kullanabilesiniz benim ilk oğlum çok hızlı boy attığı için kabin boy bebek arabasını çok kısa sürede değiştirdik, tam yatar olması önemli çocuk uyurken çok fayda sağlıyor size iç minderi vs takılmayın bunlara müslin örtülü ve normal pamuklu örtülerden mınder kılıflar alıp kullanıyorsunuz zaten çocuğu terletmesin vs diye arka kısmında ufakta olsa malzeme koyabilecek fermuarlı alan olursa kıda yürüyüş vs modunda işinize baya yarıyor, sepetidr geniş olursa çok daha rahat edersiniz benim deneyimlerim bu şekilde 3 bebek arabası değiştirmiş biri olarak yazdım 😀

Ayrıca joie nın arabaları çok sağlam onlara bakabilirsiniz, benım 6 sene öncr aldıgım araba vardı kraft evo plus oda çok iyi ama şu an satışı yok bildiğim kadarıyla

Back
X