- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 37.996
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence direk ‘canım benim ben sağlık durumumdan dolayı evde olamayacağım çok üzüldüm insallah bebislerim gelince mutlulukla beklerim ‘ yazabilirsinKızlar sizden bi konuda akıl almak istiyorum bunun için bdv ye konu açmak istemedim..
Biliyosunuzki ben 1 aydır felan hiç kalkmıyorum tuvalet ve yemek haricinde kalkıp geri yatıyorum
Ayaga kalktıgımda zaten bebek alta baskı yapıyor ve çok ağrım oluyor neyse cuma günüde serklaj olucam ve doğuma kadar bu şekilde devam edicem (ayaga kalkmam yasak)
Neyse.. türkiyeden arkadaşım aylar öncesinden yurtdısına tasınıcagını ve gidicegi ülkeden önce yanıma gelip kalıcagını söyledi çok sevinmiştim kabul ettim.. ama suan işler değişti ben hamile kaldım ve ayaga kalkamıyorum 1 ay önce mesaj attı bende durumu anlattım, anlasın diye çok açık konustum ve bana yazdıki geçmiş olsun canım 1-2 ay sonra yanına gelicem inşallah.. ben şoook
Şimdi bu arkadaş gelse ben full yatıcam ayaga kalkmam yasak kahvaltımı bile eşim hazırlıyo ben uyanıncq yiyorum geri yatıyorum akşam yemegi için eşimin gelmesini bekliyorum. Bu arkadaşım gelince hiçbişey yapamıycam. Napmalıyım bi akıl bi fikir lütfenkıza açık bi şekilde belirttiğim halde hala gelicem diyor.
Bende doğrusu bebiş gelene kadar kayınvalideme taşınmayı düşünüyorum.
Bencede kalp daha güzelBence meyve yerine kalp koy erkeklerkızlar
şöyle bişey
Geçen avm de gezerken birini gördüm 2-2,5 yaşlarında bi kız oturuyordu Doona daYa doonayı ben de aşırı beğendimama 6-7 ay anca kullanırız galiba sonra napcam diye koyamadık paraya2.el mantıklı zaten aldığımız kişi de kısa süre kullanmıştır
Mecbur artık açık açık gelme yazıcamBence direk ‘canım benim ben sağlık durumumdan dolayı evde olamayacağım çok üzüldüm insallah bebislerim gelince mutlulukla beklerim ‘ yazabilirsin![]()
Maşallah bebişeKızlar bebisleriniz kaçınca haftada kaç gramdı
Benim bugün 14+0 az önde doktordan geldim 14 küsür 100 gram dedi![]()
Aynen öyle yapacak bi şey yok riske atmaya gerek yok hiç de kafana takma üzülme ters bi şey olursa da hiç vicdan yapma şu dünyada kendi çekirdek ailen ve ailen dışında önemli bi şey yok benceMecbur artık açık açık gelme yazıcam![]()
Meyve çok esprili ve farklı olmuş bence meyveKızlar şöyle yapalım
K
E
K
E
Kalpli mi meyveli mi? çoğunluğa göre koyayım hangisi
Kızlar şöyle yapalım
K
E
K
E
Hiç gramini sormadım desemKızlar bebisleriniz kaçınca haftada kaç gramdı
Evet gerçekten öyle arkadaşımı üzmek istemem ama ilk seferde kırmıycak sekilde anlattım gerisi ona kalmışAynen öyle yapacak bi şey yok riske atmaya gerek yok hiç de kafana takma üzülme ters bi şey olursa da hiç vicdan yapma şu dünyada kendi çekirdek ailen ve ailen dışında önemli bi şey yok bence![]()
Direk bunu yaşamadım ama bugün ilk defa kabizlik bende yaşadım akşam bi kaç tane kuru kayisi yemeyi düşünüyorumKızlar malum gebelikten dolayı kabızlık yaşıyoruz benim 2 kez başıma bişey geldi tuvalette zorlandım ve zorlandıktan sonra vajinamın iç kısmında ağrı hiisediyorum ve bikaç saat sürüyor agrı ve baskı gibi başına gelen varmı hiç
kuru kayısı bende etki etmiyor zaten kayısı yiyemiyorumDirek bunu yaşamadım ama bugün ilk defa kabizlik bende yaşadım akşam bi kaç tane kuru kayisi yemeyi düşünüyorum![]()
Ben meyveli diyorumKızlar şöyle yapalım
K
E
K
E
Bana hiç gram söylemedi şimdiye kadar acaba niye söylemediKızlar bebisleriniz kaçınca haftada kaç gramdı
Ultrason kagıdında yazıyodur canım böyle yuvarlak içine alıp ölçüyo geneldeBana hiç gram söylemedi şimdiye kadar acaba niye söylemedi
Ben erik yiyorum canım fayda ediyo, bende kronik kabızlık var zatenkuru kayısı bende etki etmiyor zaten kayısı yiyemiyorum
Doktorum toz verdi oda hiçbir işe yaramadı sonra fitil verdi ama bunuda çok kullanma dedi o yüzden kullanırken çekiniyorum
Bu yazdıgım olayda iki kere başıma geldi tedirgin oldum