• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar şöyle yapalım

K🍓
E🍏

K💖
E💙

Kalpli mi meyveli mi? çoğunluğa göre koyayım hangisi

Kızlar iyi akşamlar 14. Hafta bı anda sırtıma belime ağrı girdi normal mi sizce yemek yedikten sonra oldu neden acaba çok ağrım var şu an

Kızlar sizden bi konuda akıl almak istiyorum bunun için bdv ye konu açmak istemedim..
Biliyosunuzki ben 1 aydır felan hiç kalkmıyorum tuvalet ve yemek haricinde kalkıp geri yatıyorum
Ayaga kalktıgımda zaten bebek alta baskı yapıyor ve çok ağrım oluyor neyse cuma günüde serklaj olucam ve doğuma kadar bu şekilde devam edicem (ayaga kalkmam yasak)
Neyse.. türkiyeden arkadaşım aylar öncesinden yurtdısına tasınıcagını ve gidicegi ülkeden önce yanıma gelip kalıcagını söyledi çok sevinmiştim kabul ettim.. ama suan işler değişti ben hamile kaldım ve ayaga kalkamıyorum 1 ay önce mesaj attı bende durumu anlattım, anlasın diye çok açık konustum ve bana yazdıki geçmiş olsun canım 1-2 ay sonra yanına gelicem inşallah😊.. ben şoook😂😂
Şimdi bu arkadaş gelse ben full yatıcam ayaga kalkmam yasak kahvaltımı bile eşim hazırlıyo ben uyanıncq yiyorum geri yatıyorum akşam yemegi için eşimin gelmesini bekliyorum. Bu arkadaşım gelince hiçbişey yapamıycam. Napmalıyım bi akıl bi fikir lütfen🤣🤣🤣 kıza açık bi şekilde belirttiğim halde hala gelicem diyor.
Bende doğrusu bebiş gelene kadar kayınvalideme taşınmayı düşünüyorum.
Bence direk ‘canım benim ben sağlık durumumdan dolayı evde olamayacağım çok üzüldüm insallah bebislerim gelince mutlulukla beklerim ‘ yazabilirsin 😊

Ya doonayı ben de aşırı beğendimama 6-7 ay anca kullanırız galiba sonra napcam diye koyamadık paraya 😂 2.el mantıklı zaten aldığımız kişi de kısa süre kullanmıştır
Geçen avm de gezerken birini gördüm 2-2,5 yaşlarında bi kız oturuyordu Doona da 😅 ayrıca ikinci el piyasası çok hareketli sonrasında da satarız

Bence direk ‘canım benim ben sağlık durumumdan dolayı evde olamayacağım çok üzüldüm insallah bebislerim gelince mutlulukla beklerim ‘ yazabilirsin 😊
Mecbur artık açık açık gelme yazıcam 🤣

Kızlar bebisleriniz kaçınca haftada kaç gramdı
Benim bugün 14+0 az önde doktordan geldim 14 küsür 100 gram dedi 😊

Aynen öyle yapacak bi şey yok riske atmaya gerek yok hiç de kafana takma üzülme ters bi şey olursa da hiç vicdan yapma şu dünyada kendi çekirdek ailen ve ailen dışında önemli bi şey yok bence 😊
Evet gerçekten öyle arkadaşımı üzmek istemem ama ilk seferde kırmıycak sekilde anlattım gerisi ona kalmış

Kızlar malum gebelikten dolayı kabızlık yaşıyoruz benim 2 kez başıma bişey geldi tuvalette zorlandım ve zorlandıktan sonra vajinamın iç kısmında ağrı hiisediyorum ve bikaç saat sürüyor agrı ve baskı gibi başına gelen varmı hiç

Kızlar malum gebelikten dolayı kabızlık yaşıyoruz benim 2 kez başıma bişey geldi tuvalette zorlandım ve zorlandıktan sonra vajinamın iç kısmında ağrı hiisediyorum ve bikaç saat sürüyor agrı ve baskı gibi başına gelen varmı hiç
Direk bunu yaşamadım ama bugün ilk defa kabizlik bende yaşadım akşam bi kaç tane kuru kayisi yemeyi düşünüyorum 😂

Direk bunu yaşamadım ama bugün ilk defa kabizlik bende yaşadım akşam bi kaç tane kuru kayisi yemeyi düşünüyorum 😂
kuru kayısı bende etki etmiyor zaten kayısı yiyemiyorum
Doktorum toz verdi oda hiçbir işe yaramadı sonra fitil verdi ama bunuda çok kullanma dedi o yüzden kullanırken çekiniyorum
Bu yazdıgım olayda iki kere başıma geldi tedirgin oldum

kuru kayısı bende etki etmiyor zaten kayısı yiyemiyorum
Doktorum toz verdi oda hiçbir işe yaramadı sonra fitil verdi ama bunuda çok kullanma dedi o yüzden kullanırken çekiniyorum
Bu yazdıgım olayda iki kere başıma geldi tedirgin oldum
Ben erik yiyorum canım fayda ediyo, bende kronik kabızlık var zaten😓 ama ishal/kabız farketmeksizin benim hep kasıklarım ağrır tuvaletim olduğunda ya da sonrasında…

Back
X