• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar 🥺 nub teorisi vs yalan hepsi yalan çıktı.
Pipisi var ve 2 mm onu bile ölçtü masallah bununki de baya iyi takımı açmış dedi kadın. Evirdi çevirdi asistanla beraber iyice her açıdan baktılar bu da masallah açtı iyice bacakları şak diye ortada takımları
Çok ağladım ama geçti biraz alışmaya çalışıyorum bütün teoriler yalan. Nub Ramiz cin Rus takvimleri alayı yalan çıktı kimseye cinsiyet tahmini yapmam benim dediğim çıkmadı çünkü 😔
Seninde bulantın kusman çok oluyordu bende hevesleniyordum bu kadar kusmaya kız diye heveslenmeyim şimdi 🥲

Pipisi var ve 2 mm onu bile ölçtü masallah bununki de baya iyi takımı açmış dedi kadın. Evirdi çevirdi asistanla beraber iyice her açıdan baktılar bu da masallah açtı iyice bacakları şak diye ortada takımları
Çok ağladım ama geçti biraz alışmaya çalışıyorum bütün teoriler yalan. Nub Ramiz cin Rus takvimleri alayı yalan çıktı kimseye cinsiyet tahmini yapmam benim dediğim çıkmadı çünkü 😔
kız neden ağlıyorsun evlat bu, Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın :dua: :dua:
ıkıncıye kız olur inşallaahhh, cın takvımı vs benımde hep kız cıkmıstı :))
ekşi yemeler falan.. ama oğlum olacak..:KK200:

kız neden ağlıyorsun evlat bu, Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın :dua: :dua:
ıkıncıye kız olur inşallaahhh, cın takvımı vs benımde hep kız cıkmıstı :))
ekşi yemeler falan.. ama oğlum olacak..:KK200:
Başka istemiyorum canım bir tane yeter inşallah 🙏🏻 sağlıklı da sıpa masallah alısıcam elbet 🥲🥲🥲

Yaa neden üzülüyorsun ki Allah sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin kardeş yaparsın o kız olur üzme kendini evin tek prensesi olmaya devam böyle düşün :)

Haftaya giderim diyordum 🥺 izinde bu hafta
Hiç üzülme bir oğlum var onun cinsiyetini öğrendiğimde ağlamadım ama üzülmedim desem yalan olur, onun da sevgisi ayrı oluyor hem erkek çocukları anneye daha düşkün oluyor şimdi babasıyla ufacık tartışsak annem haklı der onun gözünde herkes bir tarafa ben bir tarafayim

Benimde hep çocukluğumdan bu yana içimden geçen hep bir kız çocuğu vardı hamile olduğumu öğrendikten sonra cinsiyet ile alakalı hiç bir şey düşünmedim 12nci haftada kıza benziyor dedi doktor hayırlısı dedim 12+5te gittim %90 erkeğe benziyor 16nci haftada netleştirelim dedi ona da çok sevindim tek dileğim sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilmek :)

Maşallah canım sağlıklı olsun da 🙏🏻 kabullenme süresindesin şimdi hep içinden kız geçiyordu çünkü ben anlıyorum seni hiç kendini suçlama böyle düşündüğün için gayet normal ama bak gör nasıl seveceksin 🥰

Canım benim başıma geldi lavaboda kan ter içinde kaldım mahvoldum doktor duphalac diye bir şurup verdi bitkiselmiş bir iki sefer aldım sonra normale döndüm çok şükür..Ağrım da olmuştu.
Yaa bu mesaj beni çok mutlu etti dün stresten korkudan sabah 5 te uyudum resmen vajinada baskı ağrı hissediyodum ve hemoroid ağrısıda yaşıyodum çok korkmustum
Doktorumdan bende bi ilaç istiyim bari

Ben de bugün muayene oldum, cinsiyet öğrenirim umudu ile. 13+5 im. Yan yatıyordu bebişim. Doktor biraz dürtse görürdü bence ama devlette hiç uğraşmıyorlar malesef. Baktım ama görünmüyor dedi

B Buffalosos Canım sağlıklı doğsun inşallah. İnşallah o kadar hayırlı evlat olurki bu üzülmeyine deymez 100kıza değer bir evlat olur. Sonra bir kızında olur nur topu gibi. Gerçekten Bu teoriler falanda çoktu hepsi bende daha dpktora gitmedim acaba ne olucak

Şu hale bakın 🫣

Eklentiler

• 7A9BF3EC-71C7-4529-87DD-7C9BCFD5EC4C.webp
    7A9BF3EC-71C7-4529-87DD-7C9BCFD5EC4C.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 120
Yaa bu mesaj beni çok mutlu etti dün stresten korkudan sabah 5 te uyudum resmen vajinada baskı ağrı hissediyodum ve hemoroid ağrısıda yaşıyodum çok korkmustum
Doktorumdan bende bi ilaç istiyim bari
Allah kimseye yaşatmasın 😅 resmen doğum sancısı çekmiş kadar oldum lavaboda 😅

Back
X