Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Aynen benimde enerjim yeni yeni geliyor çok şükür
Akşamları yürü cnm sıcakta yürümek sakıncalı zaten

Çalışıyorum ya canım akşam eve kendimi zor atıyorum, çok sıcak sonra duşa girip pijama giyince de üşeniyorum bir daha dışarıya çıkamıyorum 😟 Aslında sahil kenarında yürüsem iyi gelebilir gerçekten 🥰

Denizde yüzme imkanın varsa yüzmek çok iyi cnm havuzdan korkarım.spor olarakta benim dr pilates falan yapma ama açık hava yürüyüş yap demişti
teşekkür ederim benimki havuzdu ya korkuyorum klordan enfeksiyondan ama üyeliğim yanıyor 😂😂 yürüyüş en sağlıklısı zaten haklısın biraz daha bekliyim bakalım :bicak:

teşekkür ederim benimki havuzdu ya korkuyorum klordan enfeksiyondan ama üyeliğim yanıyor 😂😂 yürüyüş en sağlıklısı zaten haklısın biraz daha bekliyim bakalım :bicak:

Havuz tehlikeli olabilir canım, en güzeli yürüyüş gerçekten, hafif tempolu yürüyüş şifadır 🤗 ben de yürüyeceğim inşallah hafta sonları çıkmayı düşünüyorum

Kızlar aranızda düzenli yüzen spor yapan var mı ben ara vermiştim ilk 3 ay başlasam mı tekrar bilemiyorum 🤷‍♀️
Merhaba canım ben doktora yüzmeyi sordum. Yüzmeyi seviyoruz dedi😄 temizliğinden emin olduğun havuz ve denizde yüzebilirsin demişti. ıslak mayo ile beklememek önemli hemen değiştirmek gerek. Yine de doktoruna sormanı öneririm, gebeliğe özgü başka bi durum yok ise yüzülebilir diye biliyorum

Dün ayrıntılı ultrason konuşmuşsunuz benim hastanede doğum paketim olduğu içn indirimli 6bin,normalde 8 bin.ama benim hastane ücretleri genele göre hep uygun o yüzden diğer özeller 2 katı olabilir.
Ay o kadar olmuş mu ya? 12-14 bin çok geldi bir an. 2022’de oğlumda İstanbul’da sayılı perinatologlardan birine gitmiştim detaylı için. Yanılmıyorsam 2 bin+kdv idi. Çok artış olmuş şaşırdım.

babylovee babylovee canımm benim perinatolog 11.haftayı fetal vermeyi erken buldu mesela çoğu kişi 11de kan verdiriyor, ideali 13 sanırım, ben olaylardan dolayı 13.haftada verebildim.
Her şeyde bir hayır vardır, en azından şu anki kanda dna daha yüksek olacak ve daha doğru güzel sonuçlar alacaksın inşallah 🙏🎀

Merhaba canım ben doktora yüzmeyi sordum. Yüzmeyi seviyoruz dedi😄 temizliğinden emin olduğun havuz ve denizde yüzebilirsin demişti. ıslak mayo ile beklememek önemli hemen değiştirmek gerek. Yine de doktoruna sormanı öneririm, gebeliğe özgü başka bi durum yok ise yüzülebilir diye biliyorum
Teşekkür ederim canım Doktorum her şey için sıkıntı yok diyor çok rahat onu gördükçe gevşiyorum 😂 havuz üyeliğim vardı yanacak diye biraz üzülüyorum sadece ama emin de olamadım :bicak:

Doktor fazla kilo varsa net goruntulenemeyebiliniyor dedi çok garip bi kelime yazarken bile heceleyerek yazdım 🙄 neyse bilgin olsun dedi
banda karında yag orani fazla bebegi net cekemiyorum dedi🤣🤣 seninki daha kibarmış
Merhaba, sizin de mi mthfr homozigot, benim pai ve mthfr heterezigot ve homozigot olarak çıktı, şişli memorial'de tüp Bebek doktorları yüksek doz folik asit önerdi, ama eşimin görev yaptığı hastanedeki hekim arkadaşlar oksapar doğuma kadar dedi. Bu durumlarda olanların doktor görüşlerini merak ediyorum açıkçası.
benim iki genim heterozigot banafa yuksek folikasit denildi ve 12.haftaya kadar folbiol kullandm 150 mg ecopirin ve 4000 bin axeparin igne kullaniyorum canim
Günaydın kızlar 😇 ortalama kaç kilo aldınız
1 kilo aldm canım
Günaydın kızlar. 3-4 gündür çay kahve içiyorum kendime geldim ya o kadar mutluyum ki. Sıfır bulantı artık. Hiç bitmeyecek gibiydi ama bitti şükürler olsun🙏🏼😍😍
bende 2 gundur kahve iciyorum cok mutluyum🥰

Back
X