• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar hamile olduğunuzu işyerlerinize ne zaman söylediniz ya da söylediniz mi ve nasıl söylediniz ben memurum bir türlü söylicek cesareti bulamıyorum banane bundan derler gibime geliyor :))) Amirim kadın bu arada o konuda sıkıntı yok ama sanki aileye haber veriyormuş gib iben hamileyim demekte çok tuhafıma gidiyor?? ne dersiniz.
canım ben bugün söyledim çünkü ay da 1 gün ücretli muayene randevu hakkım var. Birde haklarım neler diye öğrenmek için söyleidm .

Fotoğrafı gösterip işte erkek dediğim herkes ama herkes istisnasız hayır bekle dedi eşim mantık adamı tamamen gözle görmeden doktordan duymadan asla inanmaz hiçbir şeye ultrason resmine bu ne zenci mi doğuracaksın dedi 🤣 ben inandım kimse inanmadı ya erkek olduğuna o yüzden bir tarafım hep acaba diyor artık 😅 5 Eylül de rahatlayacağız inşallah hepimiz 🤣 16. Haftası oluyor kendi doktoruma gidiyorum
Yaa benimkinin de aynı ondan önceki kontrolde dümdüz du bu sefer kocaman bişey gösterdi Dr pipi diye bende şok oldum ne zaman ciktida büyüdü diye 😂🙈

herkes tebrik etti hayırlı olsun fln yani çok bir tepki görmeyi beklemiyorum zaten şahsen başkası da hamile kalsa hayırlı olsun derim sadece :KK70: Sen neden söylemek istemiyorsun anlamadım
çünkü iş yerimdeki tipler kariyer odaklılar ve genelde kadınlar hepsi 35+ dan sonra çocuk yapmış bana gelecek tepkileri tahmin ediyorum. Umursadığımdan değil ama kimseden de saçma sapan yorumlar duymak istemiyorum hassas dönemimde...😏😏

çünkü iş yerimdeki tipler kariyer odaklılar ve genelde kadınlar hepsi 35+ dan sonra çocuk yapmış bana gelecek tepkileri tahmin ediyorum. Umursadığımdan değil ama kimseden de saçma sapan yorumlar duymak istemiyorum hassas dönemimde...😏😏
aman boşver ya sen söyle kimse senin ne zaman yapacağına karışamaz ki bu istenilen zamanda olacak birşey değil çocukta yaparım kariyerde dersin :D

Kızlar hamile olduğunuzu işyerlerinize ne zaman söylediniz ya da söylediniz mi ve nasıl söylediniz ben memurum bir türlü söylicek cesareti bulamıyorum banane bundan derler gibime geliyor :))) Amirim kadın bu arada o konuda sıkıntı yok ama sanki aileye haber veriyormuş gib iben hamileyim demekte çok tuhafıma gidiyor?? ne dersiniz.
Ben 14.haftadayim henüz söylemedim. Ama haftaya falan söyleyeceğim. Memur oldugumdan 657yi açıp okudum haklarima baktım simdi sira isyerine söylemekte

Kızlar selam ben bir hafta önce çok kötü bir şekilde kustum ve şu an sanırım mide bağırsak enfeksiyonu geçiriyorsun dedi doktor dünden beri de ağzımda yaralar çıktı aft denilen beyaz iğne gibi batan yaralar var ya hani hem yanak içlerinde hem de diş köklerimin altındaki o dilimin kaldığı yerde çok acıyor su içemiyorum yemek yiyorum ama canım çok acıyor ağzım kuru olduğunda daha çok acıyor ne yapabilirim başına gelen ve önerisi olan var mı

Kızlar selam ben bir hafta önce çok kötü bir şekilde kustum ve şu an sanırım mide bağırsak enfeksiyonu geçiriyorsun dedi doktor dünden beri de ağzımda yaralar çıktı aft denilen beyaz iğne gibi batan yaralar var ya hani hem yanak içlerinde hem de diş köklerimin altındaki o dilimin kaldığı yerde çok acıyor su içemiyorum yemek yiyorum ama canım çok acıyor ağzım kuru olduğunda daha çok acıyor ne yapabilirim başına gelen ve önerisi olan var mı
Bende de çıktı tuzlu su yap her gün düzenli olarak bi iki güne geçti benim

Ben işlerine 7 haftalikken doktordan aldığım yazıyı isyeri hekime verdim doktor mail atti insan kaynaklarina insan kaynaklarida ilgili birimlere mail attılar doğuma kadar ayda Bi ücretli izin hakkimz var ben özelde çalışıyorm

Hasta oluyorum galiba boğazım acıyor gözlerim sulanıyor yanıyor napcam bilemedim :(

Back
X