2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Evet bacım 🤣 bildiğin kocaman pipi gördük
A Alliswell23 ben çok şaşırdım senin durumuna ya hayırlısı olsun ilk bebekte bence hiç önemli değil cinsiyeti benim gibi ikinci olunca insan iki meyveden de tatmak istiyor bir oğlum var pazartesi bana kız dedi sadece biz değil bütün sülale arkadaş çevremiz çok sevindi kanaviceli çiçekli böcekli hastane çıkışı aldim o sevinçle şimdi senin postu okuyunca kara kara düşünüyorum benimki de değişirse diye

Evet uzuyor uzun fotografinida gördüm hangi site? Adınızı yazarsan bakardım bende
canım bu beymende e bebekte trendyolda falan var uzama aparatı varmış onla 4 yasına kadar rahat kullanırsınız diyorlar ama o şekilde de 20 lere geliyor ben bunları beğendim

Eklentiler

• 806A914E-963F-4B8E-9DBF-F7605FD54AA1.webp
    806A914E-963F-4B8E-9DBF-F7605FD54AA1.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 57
A Alliswell23 ben çok şaşırdım senin durumuna ya hayırlısı olsun ilk bebekte bence hiç önemli değil cinsiyeti benim gibi ikinci olunca insan iki meyveden de tatmak istiyor bir oğlum var pazartesi bana kız dedi sadece biz değil bütün sülale arkadaş çevremiz çok sevindi kanaviceli çiçekli böcekli hastane çıkışı aldim o sevinçle şimdi senin postu okuyunca kara kara düşünüyorum benimki de değişirse diye
Kanaviçeli çiçekli böcekli hastane çıkışını nerden aldınız acaba🙈
Benim de böyleydi 😂 13+0da baya belliydi yani
benim de bacak arası boştu ama daha erken dedi söylemedi 12+0’da. Ondan sonra hep kız hissettim.Ben nipt testi ile öğrendim cinsiyeti🥹

Bana kız gibi geliyor ama ultrasonlara bakınca kesin erkek diyorum bildiğin pipi var burda 🤣🤣
Ben hep erkek hissediyordum öyle çıktı 😂 zaten erkek bebek çabuk gelişirmiş kız bebeğe göre. Elleri ayakları kafası heryeri bildiğin minyatür bebek gibiydi çok garip bi his :) elleriyle yüzünü kapatıyordu ayaklarını uzatıyordu :) kemikli bi bebekti. Erkekler öyle olur derler . O açıdan da erkek olduğu belli benimkinin 😂

Ben hep erkek hissediyordum öyle çıktı 😂 zaten erkek bebek çabuk gelişirmiş kız bebeğe göre. Elleri ayakları kafası heryeri bildiğin minyatür bebek gibiydi çok garip bi his :) elleriyle yüzünü kapatıyordu ayaklarını uzatıyordu :) kemikli bi bebekti. Erkekler öyle ole derler . O açıdan da erkek olduğu belli benimkinin 😂
Maşallah küçük paşaya ❤️
30nda kesin söyliycem dedi merakla bekliyorum
Eşim aşırı kız istiyor benim için sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil🥰

İlk bebiş olunca herkes bana da ilk çocuk önemli değil dedi ama ben sadece bir çocuk istiyordum bir kız olsun mevzu kapansın diyordum 😅🤣🥲🥲😀

Kızlar doktordan geliyorum 3 haftadır kız denilen bebeğim erkekmiş 😱 ben kendimi hep kız annesi olarak düşünüp gidip kız kıyafetleri bile almıştık erkek diyince çok şaşırdım tabi ki evlattır sağlıklı olsun ama kabullenmem biraz zaman alacak çünkü 3 haftadır kız denilmişti insan kendini ona göre ayarlıyor 🤭 evet B Buffalosos
bütün teorileri bende yalanladım evet arkadaşlar nub Ramzi Rus çin makas yüzük herşey yalan ben bu pipiden sonra başka bişey demem 🤭
Canım neye dayanarak kız diyorlardı ay bende dayanamicam gidicem doktora bacakları açıktı boşmuyduda kzı dediler yoksa haftası falan küçüktüde anlamadılar

İlk bebiş olunca herkes bana da ilk çocuk önemli değil dedi ama ben sadece bir çocuk istiyordum bir kız olsun mevzu kapansın diyordum 😅🤣🥲🥲😀
İlk bebisi kendin için ikinciyi birinciye kardes olsun yalnız kalmasın diye yaparsin diyorlardı ben de o mantıkla ikinciye karar verebildim aradan geçen 5 yıl sonra bu senede cesaret edemeseydim bu fikri sonsuza kadar kapatacaktim ben de kız bebek hayranıyım aileden 9 yigenimden 1 i kız o da üniversiteye gidiyor kız bebek hasreti var ailemde de

Kanaviçeli çiçekli böcekli hastane çıkışını nerden aldınız acaba🙈

benim de bacak arası boştu ama daha erken dedi söylemedi 12+0’da. Ondan sonra hep kız hissettim.Ben nipt testi ile öğrendim cinsiyeti🥹
Trendyoldan canim

B Buffalosos herkese selamlar arkadaşlar bugün 17+2 idik. Doktora gittik her şey yolunda çok şükür. Çocuklar pek mutlu olmasalarda bebişim erkek💙💙 ve ben yine hislerimde yanıldım 🙈 Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🤲🤲🤲
@melegim can @melisaa93 @imaginationforever @Afratafrac @savascii @Papatyamaviss @fnd_50 @Mervenur277 @Niqu @golden-snitch Tikabasa Tikabasa @Trueliving @Cey1an @tweeetyyy @IADK @1sunshine1 aklıma gelen canlar
Cnm Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsın🙏
Sanırım 2 oğlun var

Bnımde 11 yaşında bi oğlum var çok isterım kızım olsun ama dua ederken bıle hiç kız isteyemedım, hep sağlıklı ve salih bı evlat isterım 🙏

Anam ciddimi o zaman hala kızım olma şansı var 😃
Benim bebeğin kemik yapısı duruşu çok narin gözükmüştü bana. Bacaklarını da açmadı 16. Haftaya kadar. Ben o yüzden kız tahmin ediyordum. Sen de oradan tahmin edebilirsin aslında 🥰 hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻

Bacak arası bomboş muydu. O zaman benim kesin erkek 😂
Evirdi çevirdi baya inceledi doktorum, bomboştu 😀 Oğlumda doluydu bu haftada🤭
Trendyoldan canim
bu neeeeeee çok tatlıymış ya😻

Back
X