2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Videodan çektim kızlar biraz bulanık ama okla gösterilen yere pipi dedi bana da biraz şiş geldi kordon yada el mi acaba yoksa testis mi bilemedim birde siz yorum yapın 🤭

Eklentiler

• Screenshot_20230823_221957_Gallery.webp
    Screenshot_20230823_221957_Gallery.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 114
2 hafta nasıl dayanacaksın yaa😅😅
Napalım cinsiyet partisi işine kalkıştık bi kere😅 çatlıyorum çatlıyorumm ne dayanması🥲
Benim baya çıkıntı vardı doktor büyük ihtimalle erkek dedi. 13 haftalıktım bende :) ama soranlara erkek diyorum acele mi ediyorum 😁 değişir mi acaba?
Ben hiçbir çıkıntı göremedim ama doktor bizi uyardı zaten pipi zannetmeyin hemen bi çıkıntı görürseniz diye🤷🏻‍♀️ fetal dna sonucu da geldi zaten kesinleştirdi cinsiyeti ama ben bilmiyorum😅 çok nadir de olsa değişebiliyo yanılabiliyo doktorlar
Bizde de bugün aynı durum yaşandı doktor kız derim suanda dedi bende ama sanki cknti var dedim kızda da oluyor bu cknti dedi ama ben kız derim buna dedi birdahakj kontrolde nereler dedi bakalım merakla bekliyoruz
Büyük bir merak ve heyecanla bekliyorum ben de🫠 ay daha dün gibi tabloya adımızı yazdırdığımız şimdi 12-13 haftalardayız cinsiyet öğreniyoruz🥹

Bende bugün philips avent almaya gittim e bebekte hem biberonu hem emziği kalmamıştı ben de chicco aldım sonra trendyoldan baktım 2 katı fiyatına almışız 🤭🤣
Ya ben alışverişe gittiğimde bi dk deyip hepsiburada ve Trendyol fiyatlarına bakıyorum eşim beklerken sinir oluyor ama 😂

Tahminlerimizin çoğu çıkmadı hiç isteme canım boşver 😅😅 kız dediğime ki her şeyiyle dümdüz nub kemik yapısı hepsi kız olmasına rağmen geçen hafta erkek dedi doktor şok oldum o yüzden bu teoriler yalan kafan hiç karışmasın 🥰
Doktorun bile yanılma ihtimali olabilir nasip ne ise o olacak tabi bizimkisi keyfine ☺️
Senin bebeğin icin ben hala kız hissediyorum . Benim tam tersi şekilde değişmişti bebeğimin cinsiyetin 15. haftada filan kız demişti doktor 17. haftada erkek olduğunu öğrenmiştim benim gönlümden o zaman da kız geçiyordu ama içimde hep bi şüpheyle erkek olacak gibi diyordum ve öyle oldu. Sen hislerine güven güzel haberlerini bekliyoruz 🤗

Doktorun bile yanılma ihtimali olabilir nasip ne ise o olacak tabi bizimkisi keyfine ☺️
Senin bebeğin icin ben hala kız hissediyorum . Benim tam tersi şekilde değişmişti bebeğimin cinsiyetin 15. haftada filan kız demişti doktor 17. haftada erkek olduğunu öğrenmiştim benim gönlümden o zaman da kız geçiyordu ama içimde hep bi şüpheyle erkek olacak gibi diyordum ve öyle oldu. Sen hislerine güven güzel haberlerini bekliyoruz 🤗
Bana senin de kız gibi geliyor ❤️ nuba göre de kız inşallah öyle olur gönlümüzden geçenler 💖

Kızlar bunlar kullanışlı mıdır 135e düşüyor sepette

Eklentiler

• IMG_5025.webp
    IMG_5025.webp
    18 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar bunlar kullanışlı mıdır 135e düşüyor sepette
Bana tulum daha kullanışlı geliyor gazını çıkarırken üzeri açılmıyor gibi geliyor ama çoğunluk alt üst takımdan memnun kalıyor biraz kullanıp siz göreceksiniz aslında

Back
X