2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Grubumuz herkese açıktır farklı anneler grubunda olanlar da gelebilir 🥰🌸
Yaşanan her tecrübeye ihtiyacımız var taze anneler olarak ☺️
Sadece klasik bir forum grubu da değiliz iyi bir bağ ve dostluk kuruyoruz 🙈
Kesinlikle öyle bence harika bir ekibiz biz 🥰

Ya evet malesef 🤣 kız annesi sanarken kendimi neler bulmuştum neler çıldırıyordum kıyafetlere erkeklerin yok yaa 🤣 çok klişe
Evet ya ben de rüyamda kız görünce favlamıştım hep o kadar raylılar ki bir de erkeklere bak mavi mavi her şey düz klasik 🥹 emzikleri bile daha güzel hayvanlı 😂

Kizlar 16.haftam bitecek neredeyse gecmeyen bir bas agrim var ne olacak boyle 3 gun agri cektigimi biliyorum ne tur onlemler aliyorsunuz ? Doktorum artik bas agrisi 16.haftada bebek yuzunden olmaz dedi ben de nörolojiden randevu aldim

Kizlar 16.haftam bitecek neredeyse gecmeyen bir bas agrim var ne olacak boyle 3 gun agri cektigimi biliyorum ne tur onlemler aliyorsunuz ? Doktorum artik bas agrisi 16.haftada bebek yuzunden olmaz dedi ben de nörolojiden randevu aldim
Ben de bi ara çektim o sıkıntıyı sürekli migren taşı ile masaj yapıyordum

Suyu az içiyorsanız çok içmeye çalışın ben öylr baş ettim birde sıcaklarda baş ağrıtıyor

Kızlar çok kötüyüm özellikle 1 haftadır çok zorlanıyorum ne bişey yiyorum ne su içiyorum zaten sürekli kusuyorum ya bebek beslenmiyor diye çok üzülüyorum 😔 halim çok kötü ya
Çok geçmiş olsun canım benim ilk gebeliğim doğuma kadar çok zor geçti bu üçüncü bunda da hala var çok şükür bebeklerde bı sıkıntı olmadı onlar bı sekilde bizden besleniyor sanırım üzülme rabbim şifa versin hamilelik bulantısı hiç biseye benzemiyor 😔

Back
X