- 7 Şubat 2022
- 3.623
- 2.426
- 83
- 28
Şimdi nasıl minnoşun cinsiyeti belli oldumuSana da canım amin çok teşekkür ederim ben de sizleri gördüğüme sevindim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi nasıl minnoşun cinsiyeti belli oldumuSana da canım amin çok teşekkür ederim ben de sizleri gördüğüme sevindim
Aramıza hoşgeldiniz tekrardanKızlar merhaba,
Uzun süredir yoktum, bazılarınız hatirlar beni. Doktor kesin düşük yapacaksın dedikten sonra kendime gelemedim ve hesabımı dondurdum. Sonrasında ha düştü ha düşecek korkusuyla yaşadım, daha sonrasında da 7. Haftada bir bulantı kusma başladı ki hastanelik oldum, 4 kilo verdim. Benim geç döllenme olmuş bebeğim zaten hep bir hafta geri çıkıyordu, şu anki doktorum da doğum tarihini değiştirdi. Şu anda 16+1 deyim. Bulantılarım min düzeye indi, bir şeyler yiyip icebiliyorum artık. Sizi çok özledim![]()
İnsallah aminSiz de benimm. İnşaallah doğum yaptığımızı ve sağlıklı olduğunu da yazarız buraya
Ah benim kuzummmmB Buffalosos canm bu arada bizim cinsiyet kesin her halde bu doktorda erkek dedi ama riskli bi gebelik plesenta aşağıda o yüzden kanama yaşıyorum bu durumdan bende bebeğimde sıkıldık elini kafasına koymuş dertli dertli düşünüyor yavrum
Aynen rahattı bağdaş kurmuş uyuyor ellerini kapatmış Allah'ın bize verdiği birer mucize ya . İğneye başladım artık ful yatacam inşallah bir an önce düzelirAh benim kuzummmmhep eller gözde , kafada bu minnosların yeri rahattır sanmıyorum dertli değil senden benden daha rahatlar masallah
Yat hep canım bacakları uzat yorma kendini sakın
Geçmiş olsun kuzum sakın canını sıkma bende aynılarını yaşıyorum bol bol dinlen üzülme stres yapma inşallahh sağsalim kucağımıza alıcazB Buffalosos canm bu arada bizim cinsiyet kesin her halde bu doktorda erkek dedi ama riskli bi gebelik plesenta aşağıda o yüzden kanama yaşıyorum bu durumdan bende bebeğimde sıkıldık elini kafasına koymuş dertli dertli düşünüyor yavrum
İnşallah bu sıkıntılı süreçleri bir an önce atlatırız ya . Sanada geçmiş olsun canm senin kaçıncı haftada olduGeçmiş olsun kuzum sakın canını sıkma bende aynılarını yaşıyorum bol bol dinlen üzülme stres yapma inşallahh sağsalim kucağımıza alıcaz
bendede aynı duruum var henüz kanamam olmadı inşallahta olmaz çok korkuyorum sen kaçıncı haftandasın canım dwtaylıya girdin miB Buffalosos canm bu arada bizim cinsiyet kesin her halde bu doktorda erkek dedi ama riskli bi gebelik plesenta aşağıda o yüzden kanama yaşıyorum bu durumdan bende bebeğimde sıkıldık elini kafasına koymuş dertli dertli düşünüyor yavrum
Bunların hepsi normal ateşler aslında ateş takibi bildiğim kadariyla yumurtlama zamanı 37 yi buluyorKızlar sizler daha tecrübelisinz diye buralara yazayım istedim.yumurtlaama güni veya ateş takibi yapanlar olmuştur içinizde.Benin yumurtlama ertesi ateşim 36.7 dir hep yumurtalamanın 8.günü ateşim 36.5a düştü.Donraki günler 36. 7 36.8 ve 36.9 arasındaydı.Dün yumurtlamanın 13.gümi ve ateşim yine 36.5a düştü.Bu gün ise 36.9a çıktı. İlk kez böyle dalgalanıyor ateş aylardır ölçerim hiç böyle olmamıştı.haziranda düşük yapınca ateşim 36.9 um altına inmedi hiç
Yok canım öyle değil.ateş takibi yapanlar çok iyi bilir bazıları 36.3 ile en yüksek ateşi görüyor gebe kalınca.het bünye farklıBunların hepsi normal ateşler aslında ateş takibi bildiğim kadariyla yumurtlama zamanı 37 yi buluyor![]()
Ay neler duyuyorum. Mevlam evladını sana bağışlasınMerhaba canım
İnşallh daha fazla kısalmaz
Ablanda varsa sendede olabilir demiştim hatırlarsan çünkü bu genetikmiş benimde kuzenimde var mesela
Genel anesteZi altın yapılan bir işlem genelde 1 günde hastaneden çıkarıyorlar ama bazende 3-4 gün yatırdıkları oluyor
Cinsel ilişki kesinlikle yasak
Kabız olmak kesinlikle yasak
Kendi adıma konusuyum ayaga kalkmam kesinlikle yasak
Ağır kaldırmak eğilmez yasak
Ben 14. Haftada serklaj oldum ilk günden beri progestan kullanıyorum
Benim 35 mm ile dikiş atıldı hunileşmede vardı
Ama bende rahimağzı yetmezliği olduguna kesin tanı konuldu
Yani dikişim olmasa yine 20. Haftalarda dogum yapıcaktım
Dikişten hiç korkma 1 hafta kanama hafif ağrı oluyor sonra olmuyor
Geçmiş olsun canım özeldende konusuruz yine
Sat a göre 15+3 üm canm daha detaylıya girmedim . 2 lide sıkıntı yok . 12 haftada başladı kanama benim 1 hafta sürmüştü sonra tekrar geçen hafta başladı . Doktorum en iyi tedavi senin dinlenmen dedi bol su içip yatacaksın diyor . Haftalık iğne vurulacam bide hap verdi bakalım düzelecekmibendede aynı duruum var henüz kanamam olmadı inşallahta olmaz çok korkuyorum sen kaçıncı haftandasın canım dwtaylıya girdin mi
Banada decavit verdi ama yan etkisi varmıdır hiç bilmyrum daha kullanmadımElenatal 2 canım içinde omaga 3 de vardı diye hatirliyorum
Allahtan yüz üstü yatma alışkanlığım yok hep 3-5 saniye yatar geri dönerdim rahat edemiyorum boyun fıtığı olduğundan etkiliyor e bende alıştım sırt üstü yatmayı daha çok sevyrum genelde solumuz çürümeden hayırlısıyla doğum yapalım inşallahBen de hep gece dönüp karnımın üstüne yattığım için hamile yastığı aldım ama hep sola yatmaktan omzum çürüyecek doğana kadar![]()
Erkek dedi en son ama.bir daha kontrol ettirmedim canimŞimdi nasıl minnoşun cinsiyeti belli oldumu